20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kris Verburgh

Kris Verburgh als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende en deskundige spreker voor uw volgende evenement? Ontdek Kris Verburgh, een veelzijdige en talentvolle spreker die uw publiek zal boeien met zijn expertise in geneeskunde, biotechnologie, en de toekomst van onze gezondheidszorg. In deze pagina leert u meer over Kris Verburgh, zijn unieke perspectieven op de geneeskunde en hoe hij uw evenement kan verrijken.

Kris Verburgh

Trends in de geneeskunde en biotechnologie

Over nieuwe trends in de geneeskunde

Waarom kiezen voor Kris Verburgh als uw volgende spreker? Kris is een autoriteit op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen in de geneeskunde en biotechnologie. Hij neemt zijn publiek mee op een boeiende reis door de toekomst van gezondheidszorg, waarin thema’s als artificiële intelligentie, robotica en de impact van de vierde industriële revolutie centraal staan. Met Kris krijgt u inzicht in hoe deze technologieën niet alleen onze gezondheid, maar ook onze levensduur en hersenen gaan transformeren. Hij biedt een scala aan onderwerpen, van preventie en voeding tot neurowetenschap en veroudering, allemaal gepresenteerd met diepgang en passie.

Kris Verburgh inhuren voor een lezing

Het boeken van Kris Verburgh voor uw evenement is een eenvoudige en transparante procedure, dankzij de expertise en ondersteuning van Quality Bookings. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie, zorgen wij ervoor dat het hele proces vlot verloopt. Neem contact op en ontvang binnen 24 uur een offerte. Wij begeleiden u stap voor stap, van het eerste contact tot de succesvolle afronding van uw evenement.

Biografie van Kris Verburgh

Kris Verburgh, arts, onderzoeker en auteur, is een fascinerende spreker met een rijke achtergrond. Hij schreef zijn eerste boek op 16-jarige leeftijd, en tegen de tijd dat hij 25 was, had hij al drie boeken op zijn naam staan over wetenschap, geneeskunde en filosofie. Zijn passie voor wetenschap en verwondering over het leven en het universum is al van jongs af aan aanwezig.

Kris heeft een diepgaande interesse in de nieuwste trends in de wetenschap, met een speciale focus op geneeskunde. Hij introduceerde het concept van het ‘Tweede Biotech Tijdperk’, een periode waarin wij ingrijpende veranderingen in onze levens en lichamen zullen zien door biotechnologische innovaties. Zijn expertise strekt zich uit tot voeding, veroudering en neurowetenschap.

Zijn baanbrekend werk in ‘nutrigerontologie’, een vakgebied dat hij zelf creëerde op 28-jarige leeftijd, werd gepubliceerd in het vooraanstaande internationale tijdschrift ‘Aging Cell’. Zijn boek ‘De voedselzandloper’ werd een bestseller en leidde tot herzieningen van verouderde voedingsrichtlijnen in België en Nederland.

Als spreker weet Kris Verburgh zijn publiek te boeien met lezingen over een breed scala aan onderwerpen: van gezondheid en wetenschap tot filosofie, biotechnologie, de werking van de hersenen, en creativiteit. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, gecombineerd met zijn passie voor het onderwerp, maakt hem een unieke en gewaardeerde spreker.

Kris heeft bijgedragen aan diverse publicaties en media, waaronder de Volkskrant, NRC Handelsblad, De Morgen, en EOS, en is regelmatig te gast geweest in radio- en televisieprogramma’s zoals Noorderlicht en Kunststof. Hij geeft regelmatig lezingen in zowel België als Nederland, waar hij zijn kennis en inzichten deelt met een breed publiek.

Kies voor Kris Verburgh als spreker voor uw volgende evenement en ervaar een boeiende en verrijkende presentatie die uw publiek gegarandeerd zal inspireren en informeren. Met de expertise en ondersteuning van Quality Bookings, inclusief onze 20 jaar ervaring, all-inclusive tarieven, snelle offerteservice en uitgebreide support, bent u verzekerd van een succesvolle en gedenkwaardige lezing. Boek Kris Verburgh vandaag nog en geef uw evenement een nieuwe dimensie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Kris Verburgh

Schrijf een review

Video met Kris Verburgh

Artikelen over Kris Verburgh

Meer informatie & boekingen

Kris Verburgh inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Kris Verburgh
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers