20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Elise Schaap

Elise Schaap als spreker boeken

Elise Schaap is de naam die je niet mag missen! Bekend om haar ongeëvenaarde talent om bekende Nederlanders te persifleren, biedt Elise een unieke mix van humor en educatie. Haar keynote ‘Van imiteren kun je leren’ is een interactieve ervaring die niet alleen vermaakt, maar ook essentiële inzichten biedt in de kunst van communicatie. Op deze pagina lees je meer over Elise Schaap, de redenen om haar te boeken, en krijg je een inkijk in haar lezingen en de toegevoegde waarde die zij kan bieden voor jouw evenement.

Elise Schaap

Actor, Producer & Professional Copycat

Elise Schaap is niet alleen een gevierd entertainer, maar ook een expert in de subtiele kunst van communicatie. Haar keynote richt zich op de impact van stemgebruik en lichaamstaal, en hoe deze kunnen worden ingezet voor een krachtige eerste indruk. Maar waarom zou je kiezen voor dit onderwerp? In een wereld waar communicatie centraal staat, kan de wijze waarop we onszelf presenteren de sleutel zijn tot succes. Elise behandelt onderwerpen als non-verbale communicatie, de kunst van het imiteren en hoe deze vaardigheden kunnen leiden tot betere zakelijke en persoonlijke relaties. De opties zijn divers; of het nu gaat om een 30, 45 of 60 minuten durende lezing, of een uitbreiding met een Q&A en Meet & Greet, Elise past haar presentatie naadloos aan aan het thema van jouw evenement.

Elise Schaap inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Elise Schaap is transparant en gestroomlijnd om jou als opdrachtgever alle zorgen uit handen te nemen. Van het eerste contact tot aan de uitvoering, het team van Quality Bookings staat klaar om de perfecte match voor jouw evenement te garanderen. Stap voor stap begeleiden we je door het proces en beantwoorden we al je vragen. We snappen dat de tijd van essentie is, dus zorgen we binnen 24 uur voor een scherpe offerte. En om de kwaliteit te waarborgen, bieden we zelfs een boekingsgarantie aan. Elise’s schema is vaak vol, dus we adviseren om tijdig contact op te nemen om haar beschikbaarheid voor jouw evenement te verzekeren.

Biografie van Elise Schaap

Elise Schaap heeft zich ontpopt als een van de meest veelzijdige en getalenteerde entertainers van Nederland. Haar reis begon op de toneelschool, waar ze al snel opviel door haar buitengewone vermogen om te transformeren in de personages die ze speelde. Dit talent kwam volledig tot zijn recht toen ze toetrad tot de cast van de TV Kantine, waar ze de harten van het publiek won met haar verbluffende imitaties van bekende Nederlanders.

Van de gracieuze verschijning van Koningin Maxima tot de uitbundige persoonlijkheden van BN’ers zoals Nikkie Plessen en Sylvie Meis, Elise beheerst de kunst van de persiflage tot in de puntjes. Deze gave heeft haar niet alleen populariteit bij het grote publiek opgeleverd, maar ook erkenning in de vorm van meerdere Televisier-Ringen.

Echter, Elise is meer dan alleen een imitator. Ze heeft haar vaardigheden verfijnd en gebruikt haar ervaringen om anderen te onderwijzen in de fijne kneepjes van communicatie. Haar lezing ‘Van imiteren kun je leren’ is een toonbeeld van haar expertise, waarbij ze haar publiek meeneemt op een leerzame reis door de wereld van expressie en presentatie. Met anekdotes, voorbeelden en interactieve oefeningen deelt ze haar kennis over hoe stem en lichaamstaal ingezet kunnen worden om iedere ontmoeting te laten tellen.

Wat onderscheidt Elise echt is haar toewijding aan maatwerk. Ze is niet iemand die simpelweg een standaard praatje houdt; Elise duikt in de materie, maakt verbinding met haar publiek en zorgt ervoor dat elke lezing resonantie heeft met de doelgroep en thematiek van het evenement. Of het nu gaat om het inspireren van professionals om hun bedrijf beter te vertegenwoordigen, of werknemers die hun teambuilding willen aanscherpen, Elise voorziet eenieder van concrete tools en een boost in zelfvertrouwen.

Elise als spreker boeken

De inzetbaarheid van Elise gaat verder dan het geven van lezingen. Als presentator, quizmaster en dagvoorzitter staat ze haar mannetje en zorgt ze voor een onvergetelijke ervaring op elk evenement. Met een rijke achtergrond in theater en televisie is ze een ware kameleon die zich aan elke omgeving en uitdaging kan aanpassen.

Elise Schaap is meer dan een spreker; ze is een ervaring op zich. Haar vermogen om te entertainen en tegelijkertijd waardevolle levenslessen te delen maakt haar een uitstekende keuze voor elk evenement. Als je op zoek bent naar iemand die een blijvende indruk zal achterlaten en je gasten met meer dan alleen een glimlach zal sturen, dan is Elise de spreker die je zoekt.

Met Elise Schaap boek je niet zomaar een spreker, je kiest voor een garantie op een succesvolle en memorabele bijeenkomst. Ben je klaar om Elise Schaap als spreker te boeken voor jouw evenement? Neem dan direct contact op met Quality Bookings en ervaar de professionaliteit en passie die we bieden bij het matchen van de juiste spreker met jouw evenement. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, beloven we dat Elise Schaap een onvergetelijke toevoeging zal zijn aan jouw programma.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Elise Schaap

Schrijf een review

Video met Elise Schaap

Meer informatie & boekingen

Elise Schaap inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Elise Schaap
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers