Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Elise Schaap - Actor, Producer & Professional Copycat

Elise Schaap Actor, Producer & Professional Copycat

Elise Schaap als spreker boeken

Elise Schaap is actrice, producer en professionele copy-cat. Inmiddels is ze niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisiebeeld. Dankzij het succes van de Netflix-hit ‘Undercover’ is Elise bovendien bekend tot ver buiten de landsgrenzen. Naast haar rol als de vriendin van crimineel Ferry Bouman was Elise tevens te zien in de spin-off ‘Ferry’ en in diverse bioscoopfilms, waaronder ‘Mijn vader is een vliegtuig’ en ‘April, May en June’.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Talen
 • Snel contact met Elise Schaap
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Als meester-imitator persifleert Elise in de TV Kantine bijna iedereen in Bekend Nederland; waaronder Nikkie Plessen, Koningin Maxima, Sylvie Meis en Britt Dekker. Mede dankzij de beroemde ‘typetjes’ werd Elise drie jaar op rij bekroond met een zeer verdiende Televisier-Ring. Tijdens de interactieve, humoristische keynote ‘Van imiteren kun je leren’ neemt Elise het publiek mee in haar onnavolgbare imitaties.

Lezing Elise Schaap: ‘Van imiteren kun je leren’

Voorzien van voorbeelden, anekdotes en een scala aan interactieve oefeningen deelt Elise vele tips en speciale technieken hoe zij hun lichaam en stem beter kunnen gebruiken voor een ijzersterke eerste indruk en effectievere communicatie.

Wil jij jouw relaties, klanten of gasten meegeven wat het positieve effect is van het juiste stemgebruik en een zelfverzekerde lichaamstaal? Dan is ‘Van imiteren kun je leren’ dé keynote voor jullie. Naast deze essentiële technieken zal Elise jullie ook leren hoe je je kunt ontspannen, juist ónder spanning. En uiteraard ook hoe je dit alles onder controle kunt houden, zodat je een onvergetelijke, positieve, eerste indruk kunt maken. Onder welke omstandigheden dan ook…

Doelgroep

Of het nu professionals zijn die het bedrijf zullen vertegenwoordigen of werknemers die graag effectiever en doeltreffender willen samenwerken; Elise weet hen tijdens ‘Van imiteren kun je leren’ allemaal te voorzien van de nodige concrete handvatten, waarbij zij de zaal geïnspireerd en met meer zelfvertrouwen zullen verlaten…

Maatwerk

Van imiteren kun je leren’ zal naadloos aansluiten aan het thema, de boodschap en doelgroep van het evenement. Elise maakt diverse bruggetjes naar het desbetreffende werkveld en zorgen haar doeltreffende voorbeelden ervoor dat het publiek zich direct kan verplaatsen in de situatie en de aangereikte praktische tips direct toepasbaar zijn in zowel de bedrijfsmatige, als de privé sfeer.

De keynote ‘Van imiteren kun je leren’ is beschikbaar als 30, 45 of 60 minuten versie. Daarnaast is het mogelijk om de keynote uit te breiden met zowel een Q&A sessie inclusief een Meet & Greet-sessie.

Vanwege het volle draaischema van Elise is de beschikbaarheid beperkt en wordt tijdig boeken geadviseerd.

Inzetbaarheid

Naast keynote-spreker is Elise tevens beschikbaar als presentator, quizmaster en dagvoorzitter.

Meer informatie & boekingen

Elise Schaap inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Elise Schaap
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers