20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Harry Piekema

Harry Piekema als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en inspirerende gastspreker, dan is Harry Piekema een uitstekende keuze. Met een rijke achtergrond in theater, acteren en communicatie, brengt Harry een unieke mix van humor, diepgang en praktische inzichten naar elk evenement. Zijn bekendheid als het gezicht van de succesvolle AH-campagne maakt hem direct herkenbaar, en zijn ervaringen in deze rol bieden waardevolle lessen over effectieve communicatie en merkvertegenwoordiging. Daarnaast spreekt Harry boeiend over non-verbale communicatie, waarbij hij zijn eigen visie deelt op dit essentiële aspect van menselijke interactie.

Harry Piekema

Non-verbale communicatie

Harry Piekema als dagvoorzitter boeken

Harry Piekema is niet alleen een begenadigd spreker, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Zijn vermogen om zowel serieuze als lichtere onderwerpen met de juiste toon aan te snijden, maakt hem geschikt voor een breed scala aan evenementen. Of het nu gaat om een medische conferentie of een feestelijk evenement, Harry weet het publiek te boeien en de essentie van het evenement te benadrukken. Zijn achtergrond in het theater helpt hem om elk onderwerp op een verfrissende en toegankelijke manier te presenteren.

Over non-verbale communicatie

Non-verbale communicatie is een cruciaal element in ons dagelijks leven. Harry Piekema deelt zijn diepgaande inzichten over dit onderwerp, gebaseerd op zijn ervaringen als acteur en communicatietrainer. Hij benadrukt het belang van het begrijpen van onze eigen interne bewegingen en hoe deze extern tot uiting komen. Dit perspectief biedt een vernieuwende kijk op hoe we onze communicatievaardigheden kunnen verbeteren, iets wat essentieel is in zowel het persoonlijke als professionele leven.

Harry Piekema inhuren voor een lezing

Het inhuren van Harry Piekema voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings helpen we je graag met alle stappen, van het eerste contact tot de daadwerkelijke boeking. Ons all-inclusive tarief en de 24-uurs offerteservice zorgen ervoor dat je snel en efficiënt kunt handelen. We bieden uitgebreide support gedurende het hele proces en staan garant voor de tevredenheid van onze klanten.

Biografie van Harry Piekema

Harry Piekema, wiens carrière in 1981 begon, is een gerenommeerd acteur en regisseur met een rijke geschiedenis in zowel theater als televisie. Zijn specialiteiten liggen in comedy en muzikaliteit, maar hij heeft ook de uitdaging van complexe rollen, zoals een extreemrechts politicus in ‘Borgen NNT’, met succes aangenomen. Naast zijn werk op tv en in films, heeft Harry zich verdiept in de menselijke psyche door een opleiding in Integrale Psychologie te volgen. Deze kennis heeft hij toegepast in zijn werk in communicatietrainingen.

Sinds 2003 geeft Harry cursussen en workshops met zijn unieke Aandachtsgebieden-methode, gericht op bedrijven en overheidsinstanties. Zijn bekendheid als het gezicht van de AH-campagne heeft geleid tot een groeiende interesse van het publiek in zijn persoonlijke verhaal en inzichten. Harry deelt openhartig over de eisen van zijn rol als merkvertegenwoordiger en de parallellen met het bedrijfsleven.

Zijn tweede focusgebied, non-verbale communicatie, weerspiegelt zijn expertise en biedt een unieke kijk op effectieve communicatie. Dit onderwerp, dat ook centraal staat in zijn trainingen, verrast vaak met zijn praktische toepasbaarheid en effectiviteit.

Naast zijn rol als spreker en trainer, blijft Harry actief in commercials (recentelijk voor 50plusMobiel), en treedt hij op in solo theatervoorstellingen, zoals ‘Adam & de Poort’. Deze veelzijdigheid en passie voor verschillende vormen van kunst en communicatie maken Harry Piekema een uitzonderlijke spreker, dagvoorzitter en trainer.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Harry Piekema

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Harry Piekema inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Harry Piekema
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers