20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Henkjan Smits Copyright foto: Sander Koning
Exclusief bij
Quality Bookings

Henkjan Smits als spreker boeken

Wanneer je op zoek bent naar een inspirerende spreker met een rijke ervaring in de entertainmentindustrie en een expert is op het gebied van reputatiemanagement, dan is Henkjan Smits dé spreker voor jouw evenement. In deze pagina vind je alles wat je moet weten over Henkjan als spreker, de onderwerpen waarover hij spreekt en hoe je hem kunt boeken voor jouw evenement.

Henkjan Smits

Ontdek je X Factor, de weg naar persoonlijk succes

Over reputatiemanagement

Reputatiemanagement is een essentieel onderdeel voor elk bedrijf of individu. Henkjan Smits, met zijn eigen ervaring in de entertainmentindustrie en zijn kennis over reputatiemanagement, kan je leren hoe je een sterke reputatie opbouwt en onderhoudt. In zijn lezingen en workshops deelt Henkjan zijn inzichten over het belang van communicatie, branding, passie, leiderschap, en vele andere factoren die bijdragen aan een positieve reputatie. Met zijn expertise helpt hij je om de beste versie van jezelf of je organisatie te tonen en te streven naar het behalen van persoonlijk en zakelijk succes.

Henkjan Smits inhuren voor een lezing

Het boeken van Henkjan Smits voor een lezing of workshop is een eenvoudig proces. Neem contact op met Quality Bookings, kies het onderwerp waarover je wilt dat Henkjan spreekt en bespreek de details van het evenement. Met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, zorgt Quality Bookings ervoor dat je de beste match krijgt voor jouw evenement en ontvang je binnen 24 uur een scherpe offerte.

Biografie van Henkjan Smits

Henkjan Smits, geboren in Almelo in 1961, heeft een indrukwekkende carrière in de entertainmentindustrie. Hij begon zijn carrière als professioneel zanger, gitarist en songwriter en toerde met zijn band door heel Europa. Later werkte hij bij diverse platenmaatschappijen en stond hij aan de wieg van vele succesvolle muziekprojecten.

Zijn televisiecarrière nam een vlucht toen hij juryvoorzitter werd bij het populaire programma Idols. Hij jureerde ook in andere talentenjachten zoals X Factor, Popstars en Holland’s Got Talent. Daarnaast was Henkjan te zien als entertainmentdeskundige bij RTL Boulevard en SBS Shownieuws.

Naast zijn televisiecarrière heeft Henkjan ook succes als radio-DJ. Hij presenteerde een dagelijks radioprogramma op NPO Radio 5 en droeg bij aan een verdrievoudiging van het marktaandeel van het radiostation.

Henkjan is echter niet alleen actief in de media. Hij is ook een ervaren managementtrainer en dagvoorzitter. Zijn lezingen en workshops, onder de titel Business X Factor, hebben al vele bedrijven en onderwijsinstellingen geholpen om meer rendement te halen uit hun talenten.

Kortom, Henkjan Smits is een veelzijdige spreker met een schat aan ervaring in de entertainmentindustrie en een diepgaande kennis van reputatiemanagement. Met zijn inspirerende verhaal en waardevolle lessen is hij de perfecte spreker voor jouw evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Henkjan Smits

Schrijf een review

Video met Henkjan Smits

Artikelen over Henkjan Smits

Meer informatie & boekingen

Henkjan Smits inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Henkjan Smits
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers