20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dounia Maakor Copyright foto: Mounia Beztati

Dounia Maakor als spreker boeken

Dounia Maakor, de in Nijmegen geboren en getogen Nederlands-Marokkaanse is een award winning sociaal onderneemster. Op jouw event of voor jouw organisatie spreekt Dounia over bewustwording omtrent (arbeidsmarkt)discriminatie, kansenongelijkheid en sociaal impact. Dounia heeft als missie om een verandering teweeg te brengen als het gaat om het uitsluiten van talentvolle mensen vanwege persoonskenmerken. In haar inspirerende talks legt ze uit hoe en waarom te focussen op talent, potentie en motivatie.

Dounia Maakor

Sociaal onderneemster

Ben je op zoek naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook essentiële kwesties zoals arbeidsmarktdiscriminatie, kansenongelijkheid en sociaal impact adresseert? Maak kennis met Dounia Maakor, een dynamische en bekroonde sociale ondernemer met een missie. Door Dounia Maakor te boeken voor je evenement of organisatie, breng je een krachtig verhaal dat gericht is op het benutten van talent, potentie en motivatie. Ontdek op deze pagina waarom Dounia de perfecte keuze is voor jouw event en wat haar unieke benadering inhoudt.

Over de bestrijding van arbeidsmarktdiscriminatie

Arbeidsmarktdiscriminatie is een complex en hardnekkig probleem, en Dounia Maakor staat in de frontlinie van de strijd ertegen. Haar expertise op dit gebied is niet alleen gebaseerd op persoonlijke ervaringen maar ook op haar professionele achtergrond als recruiter en sociaal onderneemster. Tijdens haar lezingen belicht Dounia verschillende aspecten van dit probleem: van de subtiele vormen van uitsluiting tot de impact van technologie, zoals kunstmatige intelligentie, in het bestrijden van vooroordelen. Haar lezingen bieden niet alleen inzicht maar ook praktische oplossingen en inspireren tot actie.

Dounia Maakor inhuren voor een lezing

Geïnteresseerd in het boeken van Dounia Maakor voor een lezing? Het proces is eenvoudig en transparant. Neem contact op met ons team voor een offerte binnen 24 uur. Wij bieden all-inclusive tarieven en uitgebreide support gedurende het hele proces. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw ervaring met ons vlekkeloos verloopt, van het eerste contact tot na de lezing, met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0.

Dounia Maakor als inspirerende dagvoorzitter

Bent u op zoek naar een dagvoorzitter die niet alleen evenementen vakkundig leidt, maar ook een diepgaande impact achterlaat op uw publiek? Kies dan voor Dounia Maakor. Met haar indrukwekkende achtergrond als sociaal ondernemer en expert in het aanpakken van arbeidsmarktdiscriminatie en kansenongelijkheid, is Dounia een dagvoorzitter die meer brengt dan enkel het leiden van het programma. Haar kracht ligt in haar vermogen om elk onderdeel van uw evenement te verbinden met betekenisvolle dialogen en inzichten.

Dounia’s benadering als dagvoorzitter is uniek. Ze combineert haar passie voor maatschappelijke thema’s met een persoonlijke en directe communicatiestijl, waardoor ze een dynamische en betrokken sfeer creëert. Haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en bespreekbaar te maken, zorgt voor een verrijkende ervaring voor alle aanwezigen. Of het nu gaat om een zakelijke conferentie, een educatief seminar, of een creatief symposium, Dounia weet hoe ze de essentie van elk onderwerp moet overbrengen en een dialoog op gang kan brengen die zowel verbindt als inspireert.

Biografie van Dounia Maakor

Dounia Maakor, geboren en getogen in Nijmegen, is een voorbeeld van hoe passie, toewijding en creativiteit een verschil kunnen maken. Als Nederlands-Marokkaanse vrouw heeft zij zich onderscheiden als een award winning sociaal onderneemster, met een diepe betrokkenheid bij thema’s als (arbeidsmarkt)discriminatie, kansenongelijkheid en sociale impact.

Haar pad naar succes is even uniek als inspirerend. Dounia begon haar carrière als recruiter, waar ze al snel de ongelijkheden en vooroordelen binnen de arbeidsmarkt opmerkte. Dit leidde tot haar besluit om hier iets tegen te doen. Haar vastberadenheid en creatieve benadering kwamen tot uiting in het schrijven van een e-book over het bestrijden van arbeidsmarktdiscriminatie met behulp van kunstmatige intelligentie. Deze inspanning leverde haar de prestigieuze VIVA400-award op en vestigde haar reputatie als een invloedrijke stem in de strijd tegen discriminatie.

Naast haar professionele prestaties, is Dounia ook een toegewijde moeder van twee kinderen en een gepassioneerde spreker. Haar manier van spreken is persoonlijk, direct en altijd gericht op het overbrengen van een betekenisvolle boodschap. Ze is een bruggenbouwer die verschillende werelden samenbrengt en verbindt, of dat nu door middel van haar toespraken, schrijven of workshops is.

Het werk van Dounia Maakor

Dounia’s inspanningen beperken zich niet tot haar schrijfwerk. Ze is ook de drijvende kracht achter een productiehuis dat zich richt op het maken van films die maatschappelijke kwesties aankaarten. Haar werk in dit veld getuigt van haar geloof in de kracht van kunst en creativiteit als middelen om mensen te inspireren en te raken.

Haar verschijningen in de media, waaronder interviews met Eva Jinek en in Jan Magazine, benadrukken haar veelzijdigheid en toewijding. Dounia’s verhaal is er een van overwinning op uitdagingen, van het omarmen van haar identiteit als Moslima en van Marokkaanse afkomst, tot het succesvol navigeren in de wereld van technologie en innovatie.

Als spreker brengt Dounia Maakor niet alleen een verhaal van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, maar ze biedt ook een frisse kijk op actuele sociale kwesties. Haar lezingen zijn een verrijking voor elk evenement of organisatie die op zoek is naar diepgang, inspiratie en verandering. Boek Dounia Maakor nu en laat je publiek meenemen op een reis van bewustwording en transformatie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Marokkaans, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Dounia Maakor

"Van reservering tot boeking tot nazorg, alles was goed verzorgd."

― Hilmer

“Het was een echte match en ik zou haar zeker weer boeken voor het evenement van volgend jaar.”

― Innovate Community

"Het was geweldig. Het was alles waar we op hoopten en zelfs meer.”

― DenkProducties

“Ze organiseerde de avond boven verwachting.”

― Gemeente Nijmegen
Schrijf een review

Video met Dounia Maakor

Meer informatie & boekingen

Dounia Maakor inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dounia Maakor
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers