20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ann de Bisschop

Ann de Bisschop als spreker boeken

Ann De Bisschop is een spreker die jouw evenement kan transformeren met inzichten in welzijn, werkplezier en empathisch leiderschap! Met haar jarenlange ervaring als internationale keynote spreker biedt Ann een unieke combinatie van kennis en inspiratie. Haar lezingen richten zich op actuele onderwerpen als veerkracht, stressmanagement en efficiënte werkculturen. Op deze pagina krijgt u een diepgaand inzicht in wat Ann te bieden heeft en waarom zij de perfecte keuze is voor uw evenement.

Ann de Bisschop

Werkgeluk & welzijn

Ann De Bisschop is niet zomaar een spreker; ze is een expert in het creëren van een positieve werkomgeving. Haar lezingen draaien om belangrijke thema’s zoals veerkracht, stressreductie, burn-out preventie, en het bevorderen van focus en verbinding binnen teams. Ann gaat dieper in op hoe je een balans kunt vinden tussen productiviteit en welzijn, en biedt praktische tips voor zowel persoonlijke ontwikkeling als organisatorische groei. Kiezen voor een lezing van Ann betekent kiezen voor een gezondere, meer gebalanceerde en uiteindelijk succesvollere werkomgeving.

Ann De Bisschop inhuren voor een lezing

Het boeken van Ann De Bisschop voor jouw evenement is eenvoudig en transparant, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Binnen 24 uur ontvang je een offerte en onze tevredenheidsgarantie verzekert dat je de best mogelijke ervaring krijgt. Het proces is ontworpen om drempels te verlagen en je ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Biografie van Ann De Bisschop

Ann De Bisschop heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, die haar gevormd heeft tot de expert die ze nu is. Als voormalig commercieel directeur, algemeen directeur radio (Qmusic en Joe), en Wellbeing Director (DPG Media), heeft Ann een unieke kijk op het belang van welzijn in de werkplaats. Ze is de trotse medeoprichter van The Circle of Wellbeing, een initiatief dat organisaties helpt om via welzijn future-proof en succesvol te zijn.

Ann spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels en baseert zich in België. Haar specialisatie als keynotespreker ligt in onderwerpen als veerkracht, stressmanagement, burn-out preventie, en inspirerend leiderschap. Ze heeft ook diepgaande inzichten over hybride werken en het managen van werkdruk.

Ann’s benadering tot deze onderwerpen is zowel praktisch als empathisch. Ze biedt concrete tips om de werkcultuur te verbeteren en legt de focus op het belang van psychologische veiligheid en verbondenheid binnen teams. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor ze een blijvende impact achterlaat op haar publiek.

Ze heeft verschillende boeken geschreven over deze thema’s, waaronder “Aftellen naar maandag” (2017), “Wellbeing = winst” (2020), en “Je werk of je leven?!” (co-auteur Prof. Stijn Baert, 2023). Deze publicaties benadrukken haar expertise en passie voor het verbeteren van werkomgevingen.

Wat u kunt verwachten bij het boeken van Ann de Bisschop

Haar reputatie als spreker is verder versterkt door de positieve feedback van vooraanstaande organisaties zoals Coca Cola, Samsung, Proximus, en Gemeente Amsterdam. Deze bedrijven en vele anderen hebben de waarde van haar inzichten erkend en toegepast in hun organisaties.

In haar lezingen behandelt Ann een breed scala aan onderwerpen, variërend van de impact van AI op werknemerswelzijn tot het leiden met passie en empathie. Haar aanpak is altijd op maat gemaakt voor haar publiek, waarbij ze inspeelt op de specifieke behoeften en uitdagingen van elke organisatie.

Met Ann De Bisschop haal je een spreker in huis die niet alleen je evenement zal verrijken met waardevolle inzichten, maar ook een blijvende positieve invloed zal hebben op je organisatie. Haar expertise in het creëren van een gezonde, productieve werkomgeving is ongeëvenaard, en haar passie voor welzijn en leiderschap is aanstekelijk. Boek Ann nu en zet de eerste stap naar een gezondere, gelukkigere en succesvollere organisatie.

Reviews over Ann de Bisschop

"Ann is de leidende figuur in België op vlak van welzijn, ze was haar tijd ver vooruit toen we nog samenwerkten bij DPG Media. Sindsdien is de wereldwijde aandacht voor het welzijn van werknemers alleen maar – en gelukkig – exponentieel toegenomen. Ik nodigde Ann uit bij Aon om haar keynote te toetsen aan onze Welzijnsenquête, tijdens een webinar. Haar advies heeft veel van onze cliënten ertoe aangezet om goed naar zichzelf te kijken en uitstekende welzijnsinitiatieven te implementeren. Ze was de perfecte match voor ons!"

― Kristina Vanhaute – Marcom manager aon Belgium

"Van begin tot eind heeft Ann mij helemaal laten opgaan in wat ze vertelde over geluk op het werk, omdat alles zo herkenbaar was. Met simpele tips & tricks die meteen in elke persoonlijke omgeving kunnen worden geïmplementeerd, heeft ze ons managementteam zeker geïnspireerd. enthousiasme werkt aanstekelijk en ze stimuleert je om meteen aan de slag te gaan. We hebben inmiddels onze eerste – veel efficiëntere – bijeenkomst van ‘slechts’ 45 minuten achter de rug 😉"

― Wendy Verheyden – Communication manager @Vinci Energies Belgium

"Ann heeft een zeer pittige keynote verzorgd voor een grote groep van onze medewerkers. Dankzij haar enthousiasme en positieve ingesteldheid inspireerde ze zowel Frans- als Nederlandstalige collega's. Haar praktische tips werden door iedereen overgenomen. Haar presentaties maken je echt enthousiast, en je staat te popelen om meteen aan de slag te gaan met haar vele tips."

― Dominique Top – Belfius Bank
Schrijf een review

Video met Ann de Bisschop

Meer informatie & boekingen

Ann de Bisschop inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ann de Bisschop
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers