20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Maartje Blijleven
Exclusief bij
Quality Bookings

Maartje Blijleven als spreker boeken

Maartje Blijleven (1979) is #1 bestsellerauteur, spreker en al 20+ jaar digital community strateeg voor bedrijven zoals Endemol, KLM, Peugeot, Deloitte en Facebook. Ze staat bekend als de ‘queen of communities’ en hielp met haar bedrijf We love communities honderden ondernemers en professionals om succesvol te zijn dankzij hun eigen online community en business. Daarnaast is ze founder van de Female Leaders Club: de businessclub voor succesvolle vrouwelijke leiders die impact maken.

Maartje Blijleven

We love communities

Haar eerste managementboek ‘We love communities’ stond 27 dagen op nummer 1 in de Managementboek bestseller top 100. De afgelopen jaren deed Maartje veel onderzoek naar de rol van communitybuilding binnen het bedrijfsleven en interviewde ze 100+ communityleiders uit binnen- en buitenland. Haar learnings en best practices deelt ze graag. 

Op dit moment schrijft ze een nieuw Engelstalig boek over de kracht van communities. Met de opkomst van AI is community building geen nice to have, maar een need to have geworden. Als reactie op de digitale transformatie hebben we meer dan ooit de behoefte aan echte en oprechte verbindingen met gelijkgestemden. Met mensen die we vertrouwen. Maar… We kunnen AI wél slim inzetten als we communities bouwen.

Maartje spreekt over Communities (waarom zijn ze voor jou als professional belangrijk en hoe kun je zelf eenvoudig communities inzetten om als individu, professional en bedrijf relevant te blijven?), Content maken met AI (maak in een tijdsbestek van twee uur een reis door de wereld van AI en en leer hoe je onder andere ChatGPT inzet om relevante content te maken, zonder je eigen stem te verliezen) en over Vrouwelijk Leiderschap (hoe staan we ervoor in feiten en cijfers? Waarom is het belangrijk? Wat zijn voorbeelden van inclusieve initiatieven?). 

De lezingen van Maartje:

De kracht van communities: strategische community building voor zakelijke groei

Maartje Blijleven’s talk gaat in op de cruciale rol van community building in het digitale tijdperk van vandaag. Met haar uitgebreide ervaring bij topmerken zoals KLM, Endemol en Deloitte, verkent ze hoe online en offline communities bedrijfsresultaten kunnen bevorderen. Maartje deelt praktische inzichten over het creëren en onderhouden van communities die zorgen voor echte verbindingen, vertrouwen en loyaliteit. Ze benadrukt het belang van communities in tijden van digitale transformatie en AI, en biedt praktische strategieën om deze in te zetten voor betere klantbetrokkenheid, co-creatie van producten en het opbouwen van merkloyaliteit. Perfect voor marketing- en communicatieprofessionals die het volledige potentieel van community building willen benutten.

Werkgeluk begint met communities

In een tijd waarin 40% van de volwassenen niet gelukkig is en bedrijven moeite hebben met het aantrekken en behouden van talent, biedt Maartje praktische inzichten en strategieën om community building binnen de organisatie te bevorderen. Met communities creëren bedrijven een sterkere, meer verbonden cultuur die zowel werknemers als klanten aantrekt en behoudt. Ontdek hoe je door het creëren van een community-first cultuur diepere verbindingen, loyaliteit en een gelukkiger werkleven kunt realiseren, wat leidt tot een win-win-win situatie voor medewerkers, werkgevers en klanten. Inclusief praktische stappen naar het succesvol implementeren van een community first strategie. Ideaal voor HR-professionals en managers die hun team willen versterken en een positieve, ondersteunende werkomgeving willen creëren om talent aan te trekken en te behouden.

AI-Content Training: Verhoog je impact met ChatGPT en AI-tools

Een dynamische en hands-on training waarin je ontdekt hoe je AI-tools zoals ChatGPT slim inzet om razendsnel nieuwswaardige content te creëren. Leer hoe je jouw unieke stem behoudt terwijl je efficiënt blogs, nieuwsbrieven en social media posts produceert. Zowel in tekst als in beeld. Maartje laat zien welke prompts goed werken en geeft praktische tips om zelf aan de slag te gaan met ChatGPT en andere AI tools. Boost je zichtbaarheid en bereik zonder uren te spenderen aan contentcreatie. Ideaal voor marketing- en communicatieafdelingen die hun contentstrategie willen optimaliseren.

Female Leaders United

In haar keynote over vrouwelijk leiderschap en community building deelt Maartje Blijleven inspirerende persoonlijke verhalen en actuele feiten en cijfers om de huidige stand van vrouwelijk leiderschap te belichten. Ze benadrukt waarom het cruciaal is om vrouwen in leiderschapsrollen te hebben, bespreekt succesvolle inclusieve initiatieven en biedt praktische strategieën voor het opbouwen van sterke netwerken. Met de filosofie “lift as you grow” moedigt Maartje vrouwen aan om elkaar te steunen en samen te groeien, zodat we een toekomst creëren waarin vrouwelijke leiders floreren. Boek Maartje voor een sessie vol inspiratie, inzichten en concrete acties om vrouwelijk leiderschap te bevorderen.

Reviews over Maartje Blijleven

‘Thank you for the great workshop yesterday. You shared a lot of insights with us that will support us in building our community.’

― Global Head Human Resources Polaroid

‘De uitdaging is om een zinvolle community te creëren die een win-win situatie is voor zowel de community leiders, als de leden. Maartje is echt een thought leader op dit gebied.’

― TEDx-organisator en sprekerscoach

“Maartje liet ons inzien waarom het juiste nu het goede moment is om communities in te zetten om onze business te behouden en te laten groeien. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

― CEO TBWA/Neboko
Schrijf een review

Video met Maartje Blijleven

Meer informatie & boekingen

Maartje Blijleven inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Maartje Blijleven
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers