Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Jouri Schoemaker - Nederlands Kampioen Pitchen

Jouri Schoemaker Nederlands Kampioen Pitchen

Jouri Schoemaker als spreker boeken

Jouri Schoemaker is CEO van Pieter Pot, de disruptieve verpakkingsvrije online supermarkt die overal in Nederland boodschappen bezorgt. Daarnaast geniet deze succesvolle ondernemer bekendheid als Nederlands Kampioen Pitchen (2016), columnist bij diverse landelijke dagbladen en oprichter van baanbrekende startups en concepten. Veel grote organisaties willen Jouri dan ook inhuren als spreker over thema’s als disruptie, duurzaamheid, pitchen en ondernemen.

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Te boeken als
 • Snel contact met Jouri Schoemaker
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jouri Schoemaker

Biografie van Jouri Schoemaker

Jouri Schoemaker wordt in 1990 geboren in Voorburg. Op vijfentwintigjarige leeftijd richt hij samen met compagnons Shake-on op, een succesvolle internationale high-tech startup waarvoor hij genomineerd wordt voor de 25 onder de 25 van Sprout. Daarnaast is Jouri initiatiefnemer achter het eerste NK Risk, waarmee hij een record in het Guinness Book of Records verbreekt. In de tussentijd timmert hij aan de weg als TEDx-spreker over het efficiënt reduceren van voedselverspilling.

In 2016 lanceert Jouri een baanbrekend concept voor verzorgingshuizen in Nederland – Groens Paradijs – waarmee hij als tweede eindigt in de verkiezing ‘Het Beste Zorgidee van Nederland’. In hetzelfde jaar wordt de geboren ondernemer Nederlands Kampioen Pitchen. Het illustreert Jouri’s unieke vermogen om intrigerende concepten en ondernemersideeën op aansprekende wijze over te brengen op anderen.

Lezing van succesvolle ondernemer boeken

Organisaties die Jouri Schoemaker willen inhuren als spreker, kunnen een fascinerende lezing verwachten die zich hoofdzakelijk toespitst op het ondernemingsverhaal van Pieter Pot. Jouri deelt op energieke wijze het rollercoaster avontuur dat hij en medeoprichter Martijn Bijmolt samen beleefden, waarin Pieter Pot binnen 3 jaar:

 • Groeide van 10 m2 op een zolderkamer en bakfiets in Rotterdam naar een warehouse van 10.000 m2 en landelijke dekking
 • Groeide van een team van 2 man naar meer dan 100 man, met een continue focus op het aantrekken van de juiste mensen voor de juiste rol
 • Hoe Jouri en Martijn als ex-studenten begonnen met een paar duizend euro spaargeld en vervolgens in meerdere investeringsrondes meer dan 12 miljoen aan groeikapitaal ophaalden
 • Hoe Jouri en Martijn met Pieter Pot streven naar systeemverandering door samen te werken met grote spelers als Kraft Heinz en zo meer impact willen maken
 • Hoe Pieter Pot als eerste in de wereld probeert te bewijzen dat een volledig circulair verpakkingsmodel rendabel is, waarmee het bedrijf grote spelers als Unilever en Ahold inspireert om dit model te kopiëren

Spreker over disruptie en duurzaamheid

Tijdens een lezing van Jouri Schoemaker komen vele thema’s aan bod die voor hedendaagse organisaties interessant zijn. Zo deelt Jouri baanbrekende inzichten over disruptie, duurzaamheid en innovatie en legt hij op heldere wijze uit waarom grote internationale spelers hun keten graag aanpassen aan Pieter Pot.

Als begenadigd spreker vertelt Jouri bevlogen hoe je als startup met een commerciële mindset door groei en samenwerken kunt zorgen voor een grotere en duurzame impact. Hierbij zoomt hij ook in op verschillende fasen in de groei van een onderneming. Want hoe kom je van idee tot uitvoering? Hoe ga je van een schets op de zolderkamer in 3 jaar naar een miljoenenbedrijf? En hoe transformeer je van succesvolle startup naar scale-up om duurzaam verder te groeien?

Lezing van Nederlands Kampioen Pitchen boeken

Zonder een gestroomlijnd proces voor personeelswerving is optimale groei van een onderneming per definitie onmogelijk. In deze lezing schijnt Jouri daarom tevens zijn licht op het aantrekken en behouden van talent. Hoe maak je je organisatie interessant voor het meest gewilde talent en welke rol spelen sterke bedrijfskernwaarden als radicale transparantie hierin?

Naast succesvol ondernemer is Jouri Schoemaker Nederlands Kampioen Pitchen. Een goede pitch overtuigt mensen en kan hiermee het verschil maken tussen een idee dat nooit het levenslicht ziet of uitgroeit tot een florerend bedrijf. Graag deelt Jouri tijdens deze lezing zijn specifieke expertise over dit onderwerp en gaat hij dieper in op zijn unieke pitchfilosofie.

Contact opnemen met Jouri Schoemaker

Wilt u Jouri Schoemaker ook inhuren als spreker voor uw congres, seminar of andere bijeenkomst? Quality Bookings adviseert u graag over de mogelijkheden om deze succesvolle ondernemer en pitchexpert te boeken voor een maatwerk lezing tijdens uw evenement.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Meer informatie & boekingen

Jouri Schoemaker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Jouri Schoemaker
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers