20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jouri Schoemaker

Jouri Schoemaker als spreker boeken

Jouri Schoemaker is een naam die resoneert in de wereld van inspirerende sprekers en energieke dagvoorzitters in Nederland. Met zijn unieke vermogen om publiek te boeien en te inspireren, is hij een veelgevraagde persoonlijkheid voor congressen, seminars en bedrijfsevenementen. Jouri’s expertise ligt in het snijvlak van ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid, thema’s die essentieel zijn in de snel veranderende wereld van vandaag. Door zijn eigen ervaringen als succesvol ondernemer te delen, biedt Jouri praktische inzichten en motivatie die iedereen kan gebruiken om persoonlijk en professioneel te groeien.

Jouri Schoemaker

Oprichter Pieter Pot

Disruptie en duurzaamheid zijn twee van de meest prikkelende onderwerpen in het hedendaagse bedrijfsleven. Jouri Schoemaker, expert op beide gebieden, biedt een unieke kijk op hoe bedrijven deze uitdagingen kunnen aangaan en omzetten in kansen. Zijn lezingen bieden een diepgaande analyse van hoe start-ups zoals Pieter Pot de gevestigde orde uitdagen en een nieuwe standaard zetten. Kies je voor een lezing van Jouri, dan kies je voor een verhaal dat niet alleen informeert maar ook inspireert en aanzet tot actie.

Jouri Schoemaker inhuren voor een lezing

Het boeken van Jouri Schoemaker voor een lezing is een gestroomlijnd proces bij Quality Bookings. Met onze expertise zorgen we ervoor dat alle stappen, van eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement, soepel en zonder stress verlopen. Je krijgt direct contact met ons team, een scherpe offerte binnen 24 uur, en met onze boekingsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle toevoeging aan je evenement.

Biografie van Jouri Schoemaker

Geboren in 1990 in Voorburg, begon Jouri Schoemaker zijn indrukwekkende carrière met een opmerkelijke daad van ondernemerschap door op 25-jarige leeftijd Shake-on te co-fonderen. Deze high-tech start-up, die internationaal faam verwierf, was slechts het begin van een reeks baanbrekende initiatieven. Als jonge innovator brak hij een wereldrecord met het eerste NK Risk en bekleedde hij het podium als TEDx-spreker, waarbij hij zijn publiek meenam in zijn visie op het efficiënt reduceren van voedselverspilling.

Jouri’s vermogen om complexe concepten te vertalen naar boeiende verhalen werd in 2016 bekroond toen hij uitgeroepen werd tot Nederlands Kampioen Pitchen. Dit talent is ook zichtbaar in zijn ondernemersreis met Pieter Pot, de verpakkingsvrije online supermarkt die hij mee oprichtte. Onder zijn leiding groeide het bedrijf van een bescheiden begin op een zolderkamer in Rotterdam naar een bedrijf met een nationaal bereik en een warehouse van 10.000 vierkante meter.

De groei van Pieter Pot illustreert hoe Jouri en medeoprichter Martijn Bijmolt een idee met een paar duizend euro spaargeld transformeerden tot een onderneming die meer dan 12 miljoen euro aan investeringen wist aan te trekken. Hun verhaal is een toonbeeld van innovatie en duurzaamheid, waarbij ze samenwerkten met grote namen zoals Kraft Heinz om een systeemverandering in de voedselindustrie te bewerkstelligen.

Het pad van Jouri is bezaaid met innovatieve concepten en ondernemende hoogtepunten. Zijn project ‘Groens Paradijs’ voor verzorgingshuizen werd tweede in de verkiezing ‘Het Beste Zorgidee van Nederland’. Hij is een columnist die zijn inzichten deelt in landelijke dagbladen en een inspirator die grote organisaties motiveert om duurzamer en disruptief te denken.

Jouri als spreker

Zijn lezingen zijn een kruising van persoonlijke anekdotes en professionele inzichten, die het publiek meenemen op een avontuur van groei, innovatie en duurzaamheid. Jouri legt niet alleen uit hoe Pieter Pot de wereld probeert te overtuigen van een volledig circulair verpakkingsmodel, maar inspireert ook anderen om deze visie na te streven.

Jouri Schoemaker is meer dan een spreker; hij is een ervaringsdeskundige die levendige verhalen vertelt over de ondernemersgeest, het belang van sterke bedrijfskernwaarden en de kunst van het pitchen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief maar ook interactief, waarbij hij de luisteraar uitdaagt om kritisch te denken en actie te ondernemen.

Kortom, het inhuren van Jouri Schoemaker voor je evenement is een investering in de toekomst. Zijn verhalen en ervaringen zullen je publiek niet alleen motiveren maar ook voorzien van concrete handvatten om zelf disruptief en duurzaam te ondernemen. Met Quality Bookings sta je aan de vooravond van een event dat zowel memorabel als impactvol zal zijn. Boek nu Jouri Schoemaker en laat je inspireren door de kracht van echte ondernemersverhalen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jouri Schoemaker

Schrijf een review

Video met Jouri Schoemaker

Artikelen over Jouri Schoemaker

Meer informatie & boekingen

Jouri Schoemaker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Jouri Schoemaker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers