20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Arjen Banach - Spreker & Organisatiefuturoloog

Arjen Banach als spreker boeken

Arjen Banach, een gerenommeerde spreker en organisatiefuturoloog, is een autoriteit als het gaat om de toekomst van werk en organiseren. Met zijn motto “Uitvoeren of uitvinden? Nu is meer dan ooit het moment aangebroken om je werk uit te vinden”, inspireert hij professionals wereldwijd. Zijn lezingen over thema’s als inspirerend werkgeverschap, werkgeluk, en duurzame inzetbaarheid zijn niet alleen verhelderend, maar ook cruciaal in deze snel veranderende wereld. Zijn inzichten in innovatie en kunstmatige intelligentie zijn onmisbaar voor elke organisatie die zich wil onderscheiden.

Arjen Banach

Spreker & Organisatiefuturoloog

Over inspirerend werkgeverschap en innovatie

In een wereld waar de snelheid van veranderingen alleen maar toeneemt, is het van cruciaal belang om te investeren in professionals wiens aanpassingsvermogen, creativiteit en betrokkenheid bepalend zijn voor het succes van een organisatie. Arjen Banach deelt zijn visie op wat organisaties nu onderscheidt en succesvol maakt, en biedt waardevolle inzichten in hoe deze elementen de toekomst van uw organisatie kunnen vormen. Hij benadrukt het belang van een inspirerende organisatiecultuur die gericht is op vooruitgang, niet alleen op voortgang.

Arjen Banach inhuren voor een lezing

Het inhuren van Arjen Banach voor een lezing is een investering in de toekomst van uw organisatie. Zijn dynamische en energieke presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook een bron van inspiratie en motivatie. Het proces is eenvoudig en efficiënt, met de garantie van snelle offertes, all-inclusive tarieven en uitgebreide ondersteuning van Quality Bookings.

Biografie van Arjen Banach

Arjen Banach, een vooraanstaande organisatiefuturoloog en spreker, is een vaste waarde op podia in binnen- en buitenland. Met zijn frisse en vernieuwende blik op de toekomst van organiseren, weet hij zijn publiek te boeien en te inspireren. Zijn benadering is uniek: geen zware theoretische verhandelingen, maar levendige, energieke presentaties vol humor, interactie en praktische inzichten. Arjen’s focus ligt op het laten zien van nieuwe mogelijkheden en het motiveren van mensen om deze in de praktijk te brengen.

+ lees meer

Hij is de auteur van vijf invloedrijke boeken, waaronder ‘Een Nieuwe Werkrealiteit’, ‘Zet de Patiënt op 2’, ‘Zet je Leerlingen op 2’, ‘Remote Leiderschap’, en ‘Organisatievibe’. Deze werken benadrukken zijn expertise en visie op diverse aspecten van het moderne werkleven.

Daarnaast is Arjen de gastheer van de populaire podcast ‘Toekomst van Werk’, waar hij inzichten deelt vanuit de meest opvallende bedrijven in Nederland en gesprekken voert met vooraanstaande denkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur.

Met zijn unieke benadering en zijn vermogen om mensen te motiveren en te inspireren, is Arjen Banach een uitstekende keuze voor elk evenement dat gericht is op innovatie, inspiratie en vooruitgang in de organisatiewereld.

 • Snel contact met Arjen Banach
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Arjen Banach

Artikelen over Arjen Banach

Meer informatie & boekingen

Arjen Banach inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Arjen Banach
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers