20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Arjen Banach

Arjen Banach als spreker boeken

Arjen Banach, een gerenommeerde spreker en organisatiefuturoloog, is een autoriteit als het gaat om de toekomst van werk en organiseren. Met zijn motto “Uitvoeren of uitvinden? Nu is meer dan ooit het moment aangebroken om je werk uit te vinden”, inspireert hij professionals wereldwijd. Zijn lezingen over thema’s als inspirerend werkgeverschap, werkgeluk, en duurzame inzetbaarheid zijn niet alleen verhelderend, maar ook cruciaal in deze snel veranderende wereld. Zijn inzichten in innovatie en kunstmatige intelligentie zijn onmisbaar voor elke organisatie die zich wil onderscheiden.

Arjen Banach

Spreker & Organisatiefuturoloog

Arjen Banach is een toonaangevende spreker en expert op het gebied van organisatiecultuur, verandermanagement en werkgeluk. Als opdrachtgever wil je Arjen Banach boeken omdat hij met zijn inspirerende en dynamische presentatiestijl een blijvende impact achterlaat op zijn publiek. Banach combineert praktijkvoorbeelden met wetenschappelijk onderbouwde kennis en biedt zo waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn binnen jouw organisatie. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook bijzonder motiverend, waardoor hij jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Arjen Banach als gastspreker boeken

Arjen Banach spreekt tijdens congressen en seminars over uiteenlopende onderwerpen zoals organisatiecultuur, leiderschap en werkgeluk. Zijn unieke eigenschap is het vermogen om complexe theorieën op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Banach maakt gebruik van interactieve elementen en inspirerende verhalen die het publiek boeien en betrekken. Hij weet als geen ander hoe hij mensen kan inspireren om met nieuwe energie en inzichten terug te keren naar hun werkplek. Zijn lezingen zijn niet alleen bedoeld om kennis over te dragen, maar ook om een blijvende gedragsverandering teweeg te brengen.

Wat opdrachtgevers zeggen over Arjen Banach

Opdrachtgevers en organisatoren van congressen en events zetten Arjen Banach in vanwege zijn vermogen om het publiek te inspireren en te motiveren. Hij wordt geroemd om zijn energie, enthousiasme en de praktische toepasbaarheid van zijn adviezen. Veel opdrachtgevers benadrukken dat Banach een verfrissende blik biedt op organisatieverandering en werkgeluk, wat heeft geleid tot positieve veranderingen binnen hun organisaties. Zijn vermogen om een boodschap over te brengen die zowel intellectueel stimulerend als emotioneel resonant is, maakt hem een veelgevraagde spreker op diverse evenementen.

Over organisatiecultuur en verandermanagement

Organisatiecultuur en verandermanagement zijn cruciale thema’s in de hedendaagse bedrijfswereld. Het kiezen voor deze onderwerpen is essentieel omdat een sterke organisatiecultuur en effectief verandermanagement de basis vormen voor duurzaam succes. Arjen Banach behandelt tijdens zijn lezingen onderwerpen zoals het creëren van een inspirerende werkplek, het stimuleren van betrokkenheid onder medewerkers en het succesvol implementeren van veranderingen. Hij biedt verschillende opties, waaronder interactieve workshops en op maat gemaakte presentaties, om ervoor te zorgen dat de inhoud perfect aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Arjen Banach inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Arjen Banach verloopt eenvoudig en zonder drempels. Bij Quality Bookings ben je verzekerd van een soepel proces waarbij je stap voor stap wordt begeleid. Vanaf het eerste contactmoment tot na het evenement zorgt Quality Bookings voor uitgebreide support. Met meer dan 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie van gemiddeld een 9.0, weet je zeker dat je in goede handen bent. Binnen 24 uur ontvang je een offerte en wordt er nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat jouw evenement een succes wordt.

Biografie van Arjen Banach

Arjen Banach, een vooraanstaande organisatiefuturoloog en spreker, is een vaste waarde op podia in binnen- en buitenland. Met zijn frisse en vernieuwende blik op de toekomst van organiseren, weet hij zijn publiek te boeien en te inspireren. Zijn benadering is uniek: geen zware theoretische verhandelingen, maar levendige, energieke presentaties vol humor, interactie en praktische inzichten. Arjen’s focus ligt op het laten zien van nieuwe mogelijkheden en het motiveren van mensen om deze in de praktijk te brengen.

Hij is de auteur van vijf invloedrijke boeken, waaronder ‘Een Nieuwe Werkrealiteit’, ‘Zet de Patiënt op 2’, ‘Zet je Leerlingen op 2’, ‘Remote Leiderschap’, en ‘Organisatievibe’. Deze werken benadrukken zijn expertise en visie op diverse aspecten van het moderne werkleven.

Daarnaast is Arjen de gastheer van de populaire podcast ‘Toekomst van Werk’, waar hij inzichten deelt vanuit de meest opvallende bedrijven in Nederland en gesprekken voert met vooraanstaande denkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur.

Met zijn unieke benadering en zijn vermogen om mensen te motiveren en te inspireren, is Arjen Banach een uitstekende keuze voor elk evenement dat gericht is op innovatie, inspiratie en vooruitgang in de organisatiewereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Arjen Banach

"Arjen heeft op enthousiaste wijze onze leidinggevenden meegenomen in een innovatieve organisatiecultuur. Met een zeer boeiende lezing, maar ook door een workshop waardoor de leidinggevenden met een persoonlijk concreet experiment naar huis gingen. Arjen had zich goed geïnformeerd over onze organisatie en wist enkele prikkelende voorbeelden waar het beter zou kunnen aan de aanwezigen mee te geven."

― Peter Fens

"Arjen geeft energie met zijn presentaties. Samen met zijn visie op persoonlijk leiderschap en werkgeluk maakte hij onze inspiratiedagen tot een groot succes. Net zo gemakkelijk lukt het Arjen om zijn visie en kennis in te zetten voor praktische adviezen voor organisatie, teams en de medewerkers. Hij heeft ons op deze manier met energie op weg geholpen onze strategie tot leven te brengen."

― Ria Schuurman

"Bij ABN AMRO hebben we een inspiratiemiddag georganiseerd voor leidinggevenden. We kregen de naam van Arjen Banach door en uiteindelijk zijn we met hem in zee gegaan voor een uur vol humor en energie gericht op 'het werken bij de bank' en hoe dit meer toekomstgericht te maken. De inzichten waren praktisch en toepasbaar en de sessie is zeer goed beoordeeld door de aanwezigen. Een echte aanrader!"

― Bianca Fernandez
Schrijf een review

Video met Arjen Banach

Meer informatie & boekingen

Arjen Banach inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Arjen Banach
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers