Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Vivian Reijs - Hormoon expert
Exclusief bij
Quality Bookings

Vivian Reijs Hormoon expert

Vivian Reijs als spreker boeken

Wist je dat 8 op de 10 vrouwen, zich onnodig, lichamelijk en mentaal slecht voelt? De cijfers liegen er niet om. De grootste boosdoener? Een verstoorde hormoonbalans. Ondanks dat het ons geluk en onze vitaliteit enorm beperkt nemen veel vrouwen deze klachten te vaak, of vaak zelfs in alle gevallen, voor lief. En dat is heel logisch. Want als je niet over de juiste kennis beschikt en niet weet wat je eraan moet doen, dan weet je ook niet waar je de oplossing moet zoeken. En laten we vooral ook heel eerlijk zijn, sommige klachten willen vrouwen ook gewoon niet aan de grote klok hangen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Vivian Reijs
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Ben je op zoek naar een inspirerende en deskundige spreker voor jouw evenement? Zoek niet verder, want Vivian Reijs is de expert die je zoekt. Als gediplomeerd orthomoleculair hormoonexpert, ondernemer, bestsellerauteur en spreker heeft Vivian Reijs de afgelopen jaren duizenden vrouwen geholpen met het herstellen van hun hormoonbalans en het vinden van hun beste zelf. Haar passie voor gezondheid en welzijn heeft haar tot een toonaangevende spreker gemaakt op het gebied van hormonale gezondheid. Lees verder om te ontdekken waarom je Vivian Reijs zou moeten boeken voor jouw evenement.

De Kracht van Hormoonbalans

Het onderwerp waar Vivian Reijs over spreekt, is van essentieel belang voor vrouwen van alle leeftijden: hormoonbalans. Te vaak nemen vrouwen hormonale klachten voor lief en denken ze dat ze erbij horen. Maar met de juiste kennis en aanpak kunnen hormonale problemen worden aangepakt en kan de kwaliteit van leven aanzienlijk worden verbeterd. Tijdens haar lezingen deelt Vivian haar bewezen “Viv Methode” en onthult ze hoe leefstijlveranderingen, voeding, beweging, stressmanagement en de juiste supplementen wonderen kunnen verrichten en hormonale klachten zoals moodswings, menstruatieklachten, energietekort, gewichtstoename en meer kunnen verlichten. Haar missie is duidelijk: ze wil vrouwen helpen zich fantastisch te voelen en de controle over hun hormonen terug te nemen, zodat ze het leven kunnen leiden dat ze echt willen, met energie, een goed humeur en een gezond lichaam.

Waarom Kiezen voor Vivian Reijs?

 • Deskundige Begeleiding: Vivian Reijs is een gediplomeerd expert op het gebied van hormonen en gezondheid. Met meer dan 14 jaar aan studies en 10.000 uur praktijkervaring weet ze waar ze het over heeft.
 • Bewezen Methode: Haar “Viv Methode” is bewezen effectief en heeft al duizenden vrouwen geholpen om hun hormoonbalans te herstellen en hun leven te transformeren.
 • Passie voor Verandering: Vivian is gepassioneerd over het helpen van vrouwen om zich gezonder, blijer, slanker en energieker te voelen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en motiveert anderen om stappen te zetten naar een betere gezondheid.
 • Ervaring als Spreker: Vivian Reijs heeft uitgebreide ervaring als spreker en heeft al duizenden vrouwen geïnspireerd en geïnformeerd over hormonale gezondheid.

Vivian Reijs Inhuren voor een Lezing

Het boekingsproces voor Vivian Reijs is eenvoudig en transparant. Bij Sprekersbureau Quality Bookings streven we ernaar om de beste match voor jouw evenement te vinden. We beginnen met het begrijpen van de doelgroep en doelstellingen van jouw evenement, evenals de specifieke rol die je van Vivian Reijs verwacht. Vervolgens zullen we je een selectie van sprekers voorstellen die binnen je budget passen en die perfect passen bij de behoeften van jouw evenement. We streven ernaar om binnen 24 uur een scherpe offerte te leveren, en met onze Boekingsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle boeking.

Biografie van Vivian Reijs

Vivian Reijs, moeder van twee prachtige kinderen, dochter Day en zoontje James, heeft een opmerkelijke reis gemaakt in de wereld van gezondheid en hormonen. Na haar jeugd in het bourgondische Brabant en een jaar studeren in Zwitserland, waar ze 12 kilo aankwam, realiseerde ze zich dat haar lichaam niet meer bij haar paste. Ze ontdekte de kracht van gezonde voeding en begon haar passie voor gezondheid te volgen.

Haar reis omvatte opleidingen tot gewichtsconsulent, orthomoleculaire voedingstherapie en hormoontherapie. Ze werd bekend als presentator van tv-programma’s als “De 25 wannahaves” en “SBS huizenjacht”, maar haar ware roeping lag in het helpen van vrouwen om zich gezonder, blijer, slanker en energieker te voelen.

Vivian is de oprichter van Vivonline.nl, een gezondheidsplatform dat vrouwen helpt hun levensstijl te verbeteren door middel van voeding, mindset-veranderingen en het doorbreken van onbewuste patronen. Als gediplomeerd orthomoleculair hormoonexpert volgens de visie van klinische Psycho Neuro Immunologie, heeft ze de unieke “Viv Methode” ontwikkeld om vrouwen te helpen hun hormoonbalans te herstellen.

Vivian is ook een gepubliceerde auteur, met boeken als “Herstel je hormonen”, “Jouw persoonlijke Cyclusplanner 2020”, en “Help, ik val niet af”. Haar lezingen en trainingen hebben al meer dan 20.000 vrouwen bereikt en haar keynote “de hormoon survivor” onthult de geheimen van hormonen en hoe ze ons leven beïnvloeden.

Daarnaast maakt Vivian wekelijks het radioprogramma “Viv Health Show” voor Goodlife Radio, waarin ze vrouwen inspireert om gezond, energiek en gelukkig te leven.

Kies voor Vivian Reijs als spreker en laat haar kennis, passie en humor jouw evenement verlichten. Ze doorbreekt de geheimen van hormonen en helpt vrouwen (en ja, ook mannen!) om een gezond en gelukkig leven te leiden. Neem vandaag nog contact op met Sprekersbureau Quality Bookings voor meer informatie en boek Vivian Reijs voor jouw volgende evenement.

Let op: Vivian Reijs biedt diverse lezingen en trainingen aan, waaronder “HOE HORMONEN JOUW GEDRAG, GEZONDHEID EN SUCCES BEPALEN”, “HERSTEL JE HORMONEN”, en “DE (PRE)MENOPAUZE KAN OOK LEUK ZIJN”. Deze kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelgroep. Optioneel is het online programma “in 8 weken hormonaal in balans” beschikbaar om deelnemers na de lezing of training te ondersteunen bij hun reis naar hormonale balans. Informeer bij ons team voor meer details.

Artikelen over Vivian Reijs

Meer informatie & boekingen

Vivian Reijs inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Vivian Reijs
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers