Info & boekingen
Spreker Vivian Reijs - hormoon survivor Copyright foto: Anne Paternotte
Exclusief bij
Quality Bookings

Vivian Reijs hormoon survivor

Vivian Reijs als spreker boeken

Vivian Reijs (1977) is hormoonexpert, auteur, spreker en ondernemer en oprichter van het gezondheidsplatform Vivonline.nl en supplementenlijn ‘Women Supplements’.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Vivian Reijs
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Achtergrond
Vivian Reijs is moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day en zoontje James. Na haar jeugd in het bourgondische Brabant en na een jaar in Zwitserland gestudeerd te hebben, waar zij 12 kilo aankwam, merkte ze dat haar lijf niet meer bij haar paste. Door gezonder te eten voelde zij zich weer lekker in haar lijf. Uiteindelijk werd gezond eten haar passie en volgde zij diverse opleidingen. Eerst die voor gewichtsconsulent, later orthomoleculaire voedingstherapie en hormoontherapie.

Vivian werd bekend als presentator van tv-programma’s als De 25 wannahaves en SBS huizenjacht. Na verschillende studies op het gebied van voeding is ze nu gezondheidsexpert.

Vivian haar missie: vrouwen in hun kracht zetten en te helpen zich gezonder, blijer, slanker en energieker te voelen.

Platform
Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, beweegt, denkt, tegen jezelf praat en welke informatie je tot je neemt: alles heeft invloed op je hormoon balans. Vivian heeft het gezondheidsplatform, Vivonline.nl opgericht dat vrouwen helpt hun leefstijl te veranderingen door middel van de juiste voeding, een mindset shift, het doorbreken van onbewuste patronen en door vele biohacks toe te passen.

 Het is Vivians doel als gediplomeerd orthomoleculair hormoonexpert, vanuit de visie klinische Pyscho Neuro immunologie, vrouwen te helpen de hormoonbalans weer te herstellen. Hiervoor is speciaal de unieke “Viv methode” ontwikkeld om vrouwen daarbij te helpen.

Boeken
In 2017 kwam haar eerste boek ‘Gezonder met Viv’ uit in samenwerking met uitgeverij Kosmos. Vrij snel volgde de bestseller “Herstel je hormonen” die al ruim 30.000 keer verkocht is, waarbij Vivian vrouwen helpt om hun hormoonbalans te bewaken. ‘Jouw persoonlijke Cyclusplanner 2020’ en voorjaar 2021 ‘Help, ik val niet af’ waarin je hormoonbalans en verlies van blijvend gewicht centraal staat.

Lezingen/trainingen
Vivian geeft lezingen/trainingen door heel Nederland aan ruim 20.000 vrouwen en maandelijks zo’n 70.000 vrouwen met het vrouwenplatform Vivonline.nl om ze te informeren en helpen met het herstellen van de hormoonbalans.

Keynote
In haar keynote ‘de hormoon survivor’ verteld Vivian hoe ze vrouwen helpt door middel van de unieke “Viv methode”. Ze legt uit hoe leefstijl veranderingen, de juiste voeding, supplementen, een verandering in mindset, vele biohacks en het doorbreken van onbewuste patronen bijdragen aan een goede hormoonbalans en een gezond en happy leven.

Radio
Voor de lifestylezender van Nederland Goodlife radio maakt Vivian wekelijks het radio programma ‘Viv Health show’ voor vrouwen die gezond energiek en blij leven.

Meer informatie & boekingen

Vivian Reijs inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Vivian Reijs
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers