20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Vivian Reijs
Exclusief bij
Quality Bookings

Vivian Reijs als spreker boeken

Vivian Reijs is een bekende spreker over gezondheid. Wist je dat 8 op de 10 vrouwen, zich onnodig, lichamelijk en mentaal slecht voelt? De cijfers liegen er niet om. De grootste boosdoener? Een verstoorde hormoonbalans. Ondanks dat het ons geluk en onze vitaliteit enorm beperkt nemen veel vrouwen deze klachten te vaak, of vaak zelfs in alle gevallen, voor lief. En dat is heel logisch. Want als je niet over de juiste kennis beschikt en niet weet wat je eraan moet doen, dan weet je ook niet waar je de oplossing moet zoeken. En laten we vooral ook heel eerlijk zijn, sommige klachten willen vrouwen ook gewoon niet aan de grote klok hangen.

Vivian Reijs

Hormoon expert

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die zowel inspireert als informeert, is Vivian Reijs een uitstekende keuze voor uw evenement. Vivian Reijs, bekend als gezondheidsexpert, tv-presentatrice en auteur, brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Haar sprekerssessies zijn niet alleen verrijkend maar ook interactief, waardoor ze een diepe impact achterlaat op haar publiek. Als gastspreker focust Vivian zich voornamelijk op thema’s rondom gezond leven, voeding, en het belang van balans tussen werk en privé. Haar benadering is uniek en persoonlijk, waardoor elke lezing een onvergetelijke ervaring wordt.

Vivian Reijs als dagvoorzitter boeken

Vivian Reijs is niet alleen een inspirerende spreker, maar ook een uitmuntende dagvoorzitter. Haar expertise in gezondheid en welzijn, gecombineerd met haar ervaring in de media, maakt haar de ideale persoon om uw evenement te leiden. Vivian staat bekend om haar vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Haar stijl van dagvoorzitterschap kenmerkt zich door een mix van professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid, waardoor ze gemakkelijk een connectie maakt met zowel sprekers als publiek. De thema’s waarin zij uitblinkt omvatten onder andere gezonde leefstijl, mentaal welzijn, en vrouwelijk ondernemerschap.

Over gezonde leefstijl

Gezonde leefstijl is een onderwerp waar Vivian Reijs een erkende expertise in heeft. Het belang van een gezond leven, zowel fysiek als mentaal, is een actueel thema in onze hedendaagse maatschappij. Vivian brengt dit onderwerp tot leven door haar uitgebreide kennis en persoonlijke ervaringen. Zij bespreekt diverse aspecten zoals voeding, beweging, stressmanagement en het vinden van een gezonde balans in het dagelijks leven. Door te kiezen voor een lezing van Vivian over gezonde leefstijl, krijgt uw publiek praktische tips en inspirerende inzichten die direct toepasbaar zijn in hun eigen leven.

Vivian Reijs inhuren voor een lezing

Het boeken van Vivian Reijs voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings begrijpen we dat u een naadloze ervaring verwacht. Na uw aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ons team van ervaren professionals biedt uitgebreide support gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u erop vertrouwen dat uw evenement met Vivian Reijs een succes wordt.

Biografie van Vivian Reijs

Vivian Reijs is een veelzijdige persoonlijkheid met een indrukwekkende carrière. Haar reis begon in de wereld van televisie, waar zij als presentatrice werkte voor verschillende gezondheids- en lifestyleprogramma’s. Haar passie voor gezondheid en welzijn leidde haar naar verdere studie en specialisatie in deze gebieden. Vivian is niet alleen een gecertificeerde voedingsdeskundige en gezondheidscoach, maar ook een succesvol auteur van meerdere boeken over gezond leven.

Haar toewijding aan het bevorderen van een gezonde leefstijl komt voort uit haar eigen ervaringen en de wens om anderen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Vivian’s benadering is holistisch; ze kijkt naar het welzijn van de hele persoon, inclusief fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Haar expertise is niet alleen beperkt tot voeding; ze spreekt ook over het belang van beweging, slaap, en het beheersen van stress.

Als spreker deelt Vivian haar kennis op een toegankelijke en motiverende manier. Ze weet haar publiek te boeien met haar energieke presentatiestijl en het vermogen om complexe onderwerpen eenvoudig en begrijpelijk te maken. Ze deelt praktische tips en strategieën die direct toegepast kunnen worden, waardoor haar lezingen niet alleen informatief maar ook transformationeel zijn.

Gezondheid en verbetering van levensstijl

Vivian’s bijdrage aan het veld van gezondheid en welzijn is uitgebreid. Ze heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, radioshows, en is een frequente gast in diverse media als expert op het gebied van gezond leven. Daarnaast heeft ze een eigen platform opgericht waar ze regelmatig schrijft over gezondheidsthema’s en persoonlijke ontwikkeling.

Door haar achtergrond in de media, combineert Vivian haar kennis van gezondheid met uitstekende communicatievaardigheden. Dit maakt haar niet alleen een deskundige op haar vakgebied, maar ook een aantrekkelijke en charismatische spreker. Haar vermogen om te verbinden met diverse groepen mensen en haar passie voor het onderwerp zorgen ervoor dat elke lezing met Vivian Reijs een inspirerende en leerzame ervaring is.

Als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen informeert maar ook inspireert, dan is Vivian Reijs de ideale keuze voor uw volgende evenement. Haar diepgaande kennis, gecombineerd met haar dynamische en boeiende presentatiestijl, garanderen een evenement dat zowel leerzaam als onvergetelijk is.

Gewichts- en voedingsconsulent

Vivian Reijs, moeder van twee prachtige kinderen, dochter Day en zoontje James, heeft een opmerkelijke reis gemaakt in de wereld van gezondheid en hormonen. Na haar jeugd in het bourgondische Brabant en een jaar studeren in Zwitserland, waar ze 12 kilo aankwam, realiseerde ze zich dat haar lichaam niet meer bij haar paste. Ze ontdekte de kracht van gezonde voeding en begon haar passie voor gezondheid te volgen.

Haar reis omvatte opleidingen tot gewichtsconsulent, orthomoleculaire voedingstherapie en hormoontherapie. Ze werd bekend als presentator van tv-programma’s als “De 25 wannahaves” en “SBS huizenjacht”, maar haar ware roeping lag in het helpen van vrouwen om zich gezonder, blijer, slanker en energieker te voelen.

Vivian is de oprichter van Vivonline.nl, een gezondheidsplatform dat vrouwen helpt hun levensstijl te verbeteren door middel van voeding, mindset-veranderingen en het doorbreken van onbewuste patronen. Als gediplomeerd orthomoleculair hormoonexpert volgens de visie van klinische Psycho Neuro Immunologie, heeft ze de unieke “Viv Methode” ontwikkeld om vrouwen te helpen hun hormoonbalans te herstellen.

Gepubliceerde auteur en radiopresentator

Vivian is ook een gepubliceerde auteur, met boeken als “Herstel je hormonen“, “Jouw persoonlijke Cyclusplanner 2020“, en “Help, ik val niet af“. Haar lezingen en trainingen hebben al meer dan 20.000 vrouwen bereikt en haar keynote “de hormoon survivor” onthult de geheimen van hormonen en hoe ze ons leven beïnvloeden.

Daarnaast maakt Vivian wekelijks het radioprogramma “Viv Health Show” voor Goodlife Radio, waarin ze vrouwen inspireert om gezond, energiek en gelukkig te leven.

Boek Vivian Reijs als spreker

Kies voor Vivian Reijs als spreker en laat haar kennis, passie en humor jouw evenement verlichten. Ze doorbreekt de geheimen van hormonen en helpt vrouwen (en ja, ook mannen!) om een gezond en gelukkig leven te leiden. Neem vandaag nog contact op met Sprekersbureau Quality Bookings voor meer informatie en boek Vivian Reijs voor jouw volgende evenement.

Let op: Vivian Reijs biedt diverse lezingen en trainingen aan, waaronder “HOE HORMONEN JOUW GEDRAG, GEZONDHEID EN SUCCES BEPALEN”, “HERSTEL JE HORMONEN”, en “DE (PRE)MENOPAUZE KAN OOK LEUK ZIJN”. Deze kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelgroep. Optioneel is het online programma “in 8 weken hormonaal in balans” beschikbaar om deelnemers na de lezing of training te ondersteunen bij hun reis naar hormonale balans. Informeer bij ons team voor meer details.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Vivian Reijs

Schrijf een review

Video met Vivian Reijs

Meer informatie & boekingen

Vivian Reijs inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Vivian Reijs
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers