20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
De Kracht van Hormoonbalans
2 oktober 2023

De Kracht van Hormoonbalans

Stel je voor dat je elke dag vol energie en een goed humeur wakker wordt. Je hebt een stabiel gewicht, geen last van moodswings of menstruatieklachten, en je voelt je simpelweg fantastisch. Klinkt dit als een droom? Het kan werkelijkheid worden, en niemand kan je hier beter bij helpen dan Vivian Reijs, een gediplomeerd orthomoleculair hormoonexpert, ondernemer, bestsellerauteur, en een inspirerende spreker.

In deze blog gaan we dieper in op de kracht van hormoonbalans, waarom het zo belangrijk is, en waarom Vivian Reijs de perfecte spreker is om dit onderwerp tot leven te brengen op jouw evenement.

Het Belang van Hormoonbalans

Hormonen zijn de chemische boodschappers in ons lichaam die een enorme invloed hebben op bijna elk aspect van ons leven. Ze reguleren ons humeur, onze energieniveaus, onze stofwisseling, onze slaap, en zelfs onze vruchtbaarheid. Wanneer onze hormonen in balans zijn, voelen we ons goed en functioneren we optimaal. Maar helaas ervaren veel mensen, vooral vrouwen, hormonale disbalans.

Hormonale klachten worden vaak als normaal beschouwd, maar dat hoeft niet zo te zijn. Stemmingsschommelingen, gewichtstoename, menstruatieklachten, PMS, en zelfs beginnende menopauzeklachten kunnen allemaal het gevolg zijn van hormonale disbalans. Vrouwen accepteren deze klachten vaak als onvermijdelijk, maar Vivian Reijs bewijst dat dit niet het geval hoeft te zijn.

Vivian Reijs: Een Expert in Hormoonbalans

Vivian Reijs is niet zomaar een spreker; ze is een autoriteit op het gebied van hormoonbalans en gezondheid. Haar eigen persoonlijke reis bracht haar van een jeugd in het bourgondische Brabant naar een jaar studeren in Zwitserland, waar ze worstelde met gewichtstoename. Deze ervaring bracht haar op het pad van gezonde voeding en levensstijlveranderingen.

Met een passie voor gezondheid en welzijn volgde ze opleidingen tot gewichtsconsulent, orthomoleculaire voedingstherapie, en hormoontherapie. Vivian Reijs werd bekend als presentator van tv-programma’s zoals “De 25 wannahaves” en “SBS huizenjacht”, maar haar ware roeping was om vrouwen te helpen zich gezonder, blijer, slanker en energieker te voelen.

De Viv Methode: Bewezen Effectief

Wat maakt Vivian Reijs zo uniek? Het is haar bewezen “Viv Methode”. Na meer dan 14 jaar aan studies en 10.000 uur praktijkervaring heeft Vivian een methode ontwikkeld die vrouwen helpt hun hormoonbalans te herstellen. Deze methode omvat specifieke leefstijlhacks, aanpassingen in voeding, beweging, bioritmeherstel, stressvermindering, en het gebruik van de juiste supplementen.

Het resultaat? Vrouwen kunnen afscheid nemen van vervelende hormonale klachten en een nieuw niveau van welzijn bereiken. Het is Vivian’s missie om vrouwen te laten zien dat hormonale balans voor iedereen binnen handbereik ligt.

Hormoonbalans: Niet Alleen voor Vrouwen

Een veelvoorkomend misverstand is dat hormoonbalans alleen belangrijk is voor vrouwen. Niets is minder waar. Zowel mannen als vrouwen profiteren van evenwichtige hormonen. Het heeft invloed op ons gedrag, onze gezondheid en ons succes.

Onze hormonen sturen gedrag, humeur en gezondheid aan, en dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Een goede hormoonbalans bevordert niet alleen een goed humeur, maar heeft ook invloed op de productiviteit op het werk. Het kan het ziekteverzuim verminderen, de sfeer op de werkvloer verbeteren en de proactiviteit vergroten. Kortom, hormoonbalans kan een aanzienlijke impact hebben op ons professionele en persoonlijke leven.

Vivian Reijs als Inspirerende Spreker

Het delen van kennis over hormoonbalans en gezondheid is de passie van Vivian Reijs. Als spreker heeft ze al meer dan 20.000 vrouwen bereikt met haar lezingen en trainingen. Haar keynote, genaamd “de hormoon survivor,” onthult de geheimen van hormonen en hoe ze ons leven beïnvloeden.

Maar Vivian Reijs beperkt zich niet tot spreken. Ze heeft ook een wekelijks radioprogramma genaamd de “Viv Health Show” op Goodlife Radio, waarin ze vrouwen inspireert om gezond, energiek en gelukkig te leven.

Boek Vivian Reijs voor Jouw Evenement

Het boeken van Vivian Reijs als spreker is een eenvoudig proces. Bij Sprekersbureau Quality Bookings streven we ernaar om de perfecte spreker voor jouw evenement te vinden. We beginnen met een grondige analyse van jouw doelgroep en doelstellingen. Vervolgens zullen we je een selectie van sprekers voorstellen, waaronder Vivian Reijs, die binnen je budget passen en perfect passen bij de behoeften van jouw evenement. Met onze Boekingsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle boeking.