20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Guy van der Reijden
Exclusief bij
Quality Bookings

Guy van der Reijden als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een spreker die zowel inspirerend als deskundig is op het gebied van gezondheid en fitness, dan is Guy van der Reijden de ideale keuze. Met zijn passie voor sport, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling weet Guy als geen ander zijn publiek te boeien. Hij combineert zijn uitgebreide kennis met praktische ervaringen, waardoor hij voor elke gelegenheid een passende en motiverende lezing kan verzorgen. Zijn lezingen bieden niet alleen inzicht in fysieke gezondheid, maar belichten ook het belang van mentale veerkracht en zelfverbetering.

Guy van der Reijden

Persoonlijk leiderschap & kracht

Over gezondheid en fitness

Gezondheid en fitness zijn essentiële onderdelen van een gelukkig en succesvol leven. Guy van der Reijden, met zijn expertise op dit gebied, biedt waardevolle inzichten en praktische tips die toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Zijn lezingen richten zich op belangrijke thema’s zoals voeding, beweging, stressmanagement en het bereiken van persoonlijke doelen. Guy benadert deze onderwerpen op een toegankelijke manier, waardoor ze geschikt zijn voor een breed publiek. Hij zorgt ervoor dat zijn toehoorders geïnspireerd raken om actie te ondernemen en hun levensstijl te verbeteren.

Guy van der Reijden inhuren voor een lezing

Het boeken van Guy van der Reijden voor een lezing is een eenvoudige en duidelijke procedure. Contact opnemen met Quality Bookings zet het proces in gang. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het bespreken van uw specifieke behoeften tot het afronden van de boeking. We zorgen ervoor dat de ervaring stressvrij en efficiënt verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het organiseren van een succesvol evenement.

Biografie van Guy van der Reijden

Guy van der Reijden is een bekende naam in de wereld van gezondheid en fitness in Nederland. Zijn reis begon met een diepe interesse in sport en fysieke training, wat hem ertoe bracht om zich te verdiepen in de wetenschap achter fitness en gezond leven. Guy heeft in de loop der jaren een indrukwekkende carrière opgebouwd als personal trainer, coach en spreker.

Zijn passie voor gezondheid en fitness is niet alleen zichtbaar in zijn professionele leven, maar ook in zijn persoonlijke benadering van welzijn. Guy heeft meerdere fitnesscentra opgericht en is een veelgevraagd expert op het gebied van fysieke training en gezondheidsbevordering. Zijn benadering is holistisch; hij benadrukt het belang van een balans tussen fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Guy heeft in de loop der jaren met tal van cliënten gewerkt, variërend van topsporters tot individuen die hun levensstijl willen verbeteren. Zijn expertise ligt in het aanpassen van training en voedingsadviezen aan de unieke behoeften van elke persoon, waarbij hij zich richt op duurzame veranderingen en echte resultaten.

Naast zijn werk als personal trainer en coach, heeft Guy van der Reijden een aantal boeken en artikelen geschreven over gezondheid en fitness. Zijn publicaties zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en weerspiegelen zijn toewijding aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van anderen.

Guy’s vermogen om zijn kennis en ervaring op een boeiende en toegankelijke manier over te brengen, maakt hem tot een gewilde spreker. Hij weet zijn publiek te motiveren met verhalen uit de praktijk, wetenschappelijk onderbouwde adviezen en persoonlijke anekdotes. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en motiverend, waardoor hij een blijvende impact heeft op zijn publiek.

Guy van der Reijden is meer dan een fitness expert; hij is een inspirator en motivator. Zijn lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring is hij in staat om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier te presenteren. Het inhuren van Guy als spreker betekent een investering in de gezondheid en het welzijn van uw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Guy van der Reijden

Schrijf een review

Video met Guy van der Reijden

Meer informatie & boekingen

Guy van der Reijden inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Guy van der Reijden
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers