Hetty Crèvecoeur

Hetty Crèvecoeur (1980) is gezondheidsdeskundige en auteur met een achtergrond in natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie en seksuologie. Hetty is al jarenlang te zien als onafhankelijk gezondheidsexpert voor het merk A.Vogel bij het tv-programma Koffietijd. Daarnaast verscheen zij, met diverse gezondheidsitems, bij RTL4 programma’s  zoals Mijn Leven Mijn Gezondheid, 5uurlive en Myrnaplus.

In 2017  kwam haar boek Krachtvoer voor Vrouwen uit. In deze musthave voor elke moderne vrouw met veel ballen in de lucht,  behandelt zij op luchtige en informatieve wijze allerlei vrouwspecifieke gezondheidsthema’s. Haar boek staat vol tips &tricks om in een druk bestaan, een natuurlijke boost te geven aan je gezondheid en uiterlijk.

Bij haar boek ontwikkelde zij een wervelende lezing, die zij onder andere presenteerde op de Nationale Gezondheidsbeurs van 2018. Hetty is daarmee een autoriteit aan het worden op het gebied van vrouwengezondheid. Zo werkte zij voor Koffietijd mee aan de taboedoorbrekende Vaginaweek en de week van de overgang.

Met deze thema’s staat zij ook regelmatig in verschillende bladen en kranten zoals: De Telegraaf, Zin magazine, Saar, Lindamagazine en GezondNU.

Hetty Crèvecoeur inhuren als spreker

Hetty is in staat complexe gezondheidsmaterie op een herkenbare manier en luchtige manier over te brengen, vaak met een vleugje humor. Haar lezingen zijn altijd een feest der herkenning. Zij volgt de trends op het gebied van voeding, gezondheid en lifestyle al meer dan 15 jaar op de voet. Het is haar missie om mensen praktische handvaten te geven om de kracht van hun eigen lichaam te ervaren.

Hetty is beschikbaar voor het geven van lezingen over vrouwspecifieke thema’s en over algemene gezondheidsonderwerpen zoals de zin en onzin van gezonde voeding. Zij ontwikkelt daarvoor graag samen met u een passende lezing voor uw publiek.

Contact opnemen met Hetty Crèvecoeur

Wilt u gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur inhuren als spreker? U kunt haar boeken door contact op te nemen met sprekersbureau Quality Bookings.

Hetty Crèvecoeur spreekt graag over:

Hetty Crèvecoeur boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hetty Crèvecoeur. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21