20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tijn Elferink
Exclusief bij
Quality Bookings

Tijn Elferink als spreker boeken

Tijn Elferink is veelgevraagd spreker op gebied van de gezonde werkvloer en gezond gedrag. De meeste voornemens om gezondere keuzes te maken stranden al snel. Zoek je een inspirerende en bevlogen spreker om motivatie wél duurzaam om te zetten in routine? Dan is Tijn de juiste persoon. Met concrete technieken uit de psychologie geeft hij grip op je gedrag. Tijn is een gerenommeerd gezondheidsjournalist voor o.a. AD, NU.nl en BNR Nieuwsradio. Hij schreef meerdere boeken, waaronder ‘Kusje Erop’ over gezondheidsmythes en hét handboek voor mantelzorg ‘Fijn dat je er bent’. Zijn missie is om jou helpen gezondere keuzes te maken, thuis en op het werk. Op deze pagina vind je meer informatie over de onderwerpen waarover Tijn spreekt en de unieke inzichten die hij biedt op gebied van duurzame inzetbaarheid, evenals het proces van het boeken van Tijn voor jouw evenement.

Tijn Elferink

De gezonde werkvloer

Tijn Elferink heeft zich verdiept in de wereld van gezondheid en mantelzorg. Met zijn ervaring als directeur bij een zorgverzekeraar en zijn journalistieke achtergrond, heeft hij een unieke kijk op de problemen en uitdagingen waar we voor staan als het gaat om onze gezondheid. Tijn gaat in op de gezondheidsmythes en -fabels die ons dagelijks bereiken via fabrikanten en influencers. Hij legt uit waarom kennis alleen niet genoeg is om gezonder te leven en wat we écht moeten doen om ons gedrag duurzaam te veranderen. Ook geeft Tijn praktische tips en technieken om gezondere keuzes te maken. Als expert op het gebied van mantelzorg biedt Tijn inzichten in de groeiende vraag naar mantelzorg en wat dat betekent voor ons allemaal.

De gezondheidsshow voor bedrijven

Ben je op zoek naar een inspirerende, motiverende en leerzame ervaring voor je werknemers? Tijn Elferink heeft een unieke en innovatieve manier ontwikkeld om gezondheid en welzijn binnen de werkomgeving aan te pakken: de gezondheidsshow voor bedrijven. Deze interactieve show is een combinatie van inhoud en entertainment en is speciaal ontworpen om werknemers op een leuke en effectieve manier te helpen gezondere keuzes te maken op het werk en in hun dagelijks leven.

De gezondheidsshow voor bedrijven is geen gewone lezing. Het is een ervaring die je werknemers inspireert en motiveert om actie te ondernemen en hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Tijdens de show worden de laatste inzichten uit de wetenschap gecombineerd met praktische tips en technieken die werknemers direct kunnen toepassen. Tijn gebruikt zijn ervaring als gezondheidsjournalist en gedragsdeskundige om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier te presenteren.

Wat maakt de gezondheidsshow voor bedrijven zo speciaal? Ten eerste is het interactief en boeiend. Tijn betrekt het publiek actief bij de lezing, waardoor ze niet alleen luisteren, maar ook actief deelnemen. Ten tweede is het een lezing die op maat gemaakt kan worden voor jouw bedrijf. Tijn neemt de tijd om jouw organisatie en werknemers te leren kennen en past de inhoud van de show aan op de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw bedrijf. Ten derde, en misschien wel het belangrijkste, is dat de lezing een blijvende impact heeft. Werknemers verlaten de lezing niet alleen geïnspireerd en gemotiveerd, maar ook met concrete tools en strategieën om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

Tijn Elferink inhuren voor een lezing

Wanneer je Tijn Elferink boekt voor jouw evenement, garanderen we een soepel en gemakkelijk boekingsproces. Ons team van experts bij Quality Bookings heeft meer dan 19 jaar ervaring in spreker management en we zorgen altijd voor de beste match voor jouw evenement. Het proces begint met jouw aanvraag, waarna we binnen 24 uur contact met je opnemen om de details van je evenement en je wensen te bespreken. Na het vaststellen van de details, zorgen we ervoor dat je direct in contact komt met Tijn, zodat je alle benodigde informatie en afspraken kunt maken. We bieden ook een boekingsgarantie aan om ervoor te zorgen dat jouw evenement zonder zorgen verloopt.

Biografie van Tijn Elferink

Tijn Elferink is een gerenommeerd gezondheidsjournalist met een brede ervaring in zowel de journalistiek als de zorgsector. Naast zijn werk voor het AD en NU.nl, is hij ook de auteur van boeken zoals “Kusje Erop” en “Fijn dat je er bent”. Tijn heeft als missie om mensen te helpen gezondere keuzes te maken, zowel thuis als op het werk.

Als directeur bij een zorgverzekeraar kreeg Tijn inzicht in hoe ongezond we leven. Ondanks dat we steeds ouder worden, leven we ook langer in ongezondheid. Dit resulteert in een stijging van de zorgkosten, die naar verwachting zullen verdubbelen tussen 2016 en 2040. Tijn bindt de strijd aan met gezondheidsmythes en -fabels en biedt praktische tips en technieken om gezondere keuzes te maken.

Tijn is ook een expert op het gebied van mantelzorg. Zijn boek “Fijn dat je er bent” is een handboek voor de moderne mantelzorger. Tijn heeft zelf ervaren wat het betekent om mantelzorger te zijn en deelt deze persoonlijke ervaringen in zijn presentaties. Hij geeft inzicht in de groeiende vraag naar mantelzorg en de uitdagingen die dat met zich meebrengt voor ons allemaal. Tijn streeft ernaar om Nederland mantelzorgvriendelijker te maken en biedt waardevolle lessen voor zowel mantelzorgers als degenen die in de toekomst met mantelzorg te maken krijgen.

In zijn presentaties combineert Tijn zijn kennis en ervaring met humor en bevlogenheid. Hij neemt je mee in de wereld van gezondheid en mantelzorg en biedt je concrete tips en technieken om gezondere en duurzamere keuzes te maken. Wat goed is voor het lichaam, is vaak ook beter voor het klimaat en de planeet. Samen met Tijn maken we Nederland elke dag een beetje gezonder.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tijn Elferink

"Fijn dat je er bent is een boek dat niet alleen voor mantelzorgers lezenswaardig is, maar ook voor mensen die in de toekomst mantelzorg zullen ontvangen. En dat kan iedereen zijn."

― Maarten van Ooijen

"Fijn dat je er bent. Belangrijk om te lezen, belangrijk om tegen je naasten te zeggen."

― Frank van der Lende – Radiopresentator

"Fijn dat je er bent is de beste voorbereiding op het mantelzorgschap."

― Erik Scherder – Hoogleraar neuropsychologie
Schrijf een review

Video met Tijn Elferink

Meer informatie & boekingen

Tijn Elferink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tijn Elferink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers