20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Aaltje Vincent

Aaltje Vincent als spreker boeken

Aaltje Vincent is een autoriteit op het gebied van solliciteren en werving met meer dan 30 jaar ervaring. Als gecertificeerd loopbaanprofessional, trainer, coach, spreker en bestsellerauteur heeft zij duizenden loopbaanprofessionals getraind in haar jobmarketingmethode, honderdduizenden sollicitanten de weg gewezen op hun pad naar werkgeluk en meer dan 100.000 boeken verkocht. Aaltjes unieke benadering focust zich op het zichtbaar maken en vinden van talent op de arbeidsmarkt. Dat maakt haar een ideale spreker voor iedereen die op zoek is naar nieuw werkgeluk: zij leert je de beste manieren om je succesvol te presenteren aan potentiële werkgevers. En dat niet alleen: haar jarenlange ervaring met sollicitanten vertaalt zij ook voor selecteurs en recruiters die succesvoller nieuwe medewerkers willen werven. Haar methodieken zijn revolutionair in het vakgebied en bieden praktische tools. De Jobmarketing-methode bedacht zij voor sollicitanten en Candidate Experience 3.0 voor werkgevers die willen super-kandidaatgericht willen werven.

Aaltje Vincent

HR- en recruitment

Aaltje Vincent spreekt tijdens congressen en seminars over twee onderwerpen. Ten eerste spreekt zij over de kunst van het solliciteren en jouw personal branding als sollicitant: welke oplossing ben jij voor de werkgever? Ten tweede vertaalt ze haar jarenlange kennis van de arbeidsmarkt naar de nieuwste trends in recruitment en werven vanuit het perspectief van de sollicitant: Candidate Experience 3.0.

Met haar inspirerende presentaties en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt biedt zij waardevolle inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in één van deze onderwerpen, of een combinatie van beide. Haar benadering is praktisch, vernieuwend en direct toepasbaar, waardoor deelnemers met concrete handvatten en nieuwe motivatie naar huis gaan.

Over solliciteren en jobmarketing

In een wereld waar de arbeidsmarkt voortdurend verandert, is het essentieel om op te vallen en gevonden te worden door werkgevers. Aaltje Vincent heeft met haar expertise op het gebied van solliciteren en jobmarketing methoden ontwikkeld die niet alleen effectief zijn, maar ook aansluiten bij de hedendaagse digitale realiteit. Van het optimaliseren van je LinkedIn-profiel tot het strategisch benutten van je netwerk; Aaltje biedt inzichten die cruciaal zijn voor iedereen die een nieuwe stap in hun carrière overweegt.

Werven vanuit het perspectief van de sollicitant

Wat wil de sollicitant nu echt, vanaf het eerste contact tot en met het contract? Dát is Candidate Experience: werven vanuit het perspectief van de sollicitant. Het is de vertaling van haar decennialange werk met honderdduizenden sollicitanten naar het aantrekken van de beste nieuwe collega’s. Als iemand weet hoe je de beste kandidaten binnenhaalt, is het Aaltje Vincent.

Aaltje Vincent inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Aaltje Vincent is eenvoudig en transparant, met als doel potentiële drempels weg te nemen. Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering, onze All-Inclusive tarieven en binnen 24 uur offertegarantie maken het proces efficiënt en klantvriendelijk. Ons team biedt uitgebreide support voor, tijdens, en na het evenement om ervoor te zorgen dat uw ervaring met Aaltje Vincent voldoet aan onze hoge tevredenheidsstandaard.

Écht sollicitantgericht werven

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het vinden van de juiste medewerkers uitdagender dan ooit. Het is een veelvoorkomend probleem dat nieuwe collega’s binnen een jaar alweer vertrekken, wat niet alleen teleurstellend is voor zowel de werkgever als de werknemer, maar ook een kostbare zaak. Niemand is gebaat bij een snelle ‘jobhop’, noch de organisatie noch de sollicitant. Dit onderstreept het belang van écht sollicitantgericht werven, een aanpak waar Aaltje Vincent zich sterk voor maakt.

Aaltje stelt belangrijke vragen die elke HR-professional en recruiter zichzelf zou moeten stellen: Wat maakt een selectieproces super-kandidaatgericht? Hoe raak je optimaal het hart van de kandidaten? En hoe voorkom je mismatches die leiden tot vroegtijdig vertrek? Het antwoord op deze vragen ligt in het ontwikkelen van een wervingsproces dat niet alleen de vaardigheden en ervaringen van een kandidaat beoordeelt, maar ook dieper ingaat op diens persoonlijke drijfveren en ambities.

Aaltje deelt bewezen succesvolle voorbeelden die organisaties direct kunnen toepassen om hun wervingsproces meer sollicitantgericht te maken. Deze voorbeelden benadrukken het belang van transparantie, communicatie en het bieden van een positieve kandidaatervaring. Van het eerste contactmoment tot het onboardingsproces, elke stap moet zorgvuldig worden overwogen om ervoor te zorgen dat zowel de organisatie als de sollicitant een weloverwogen beslissing kan maken.

Door écht sollicitantgericht te werven, kunnen organisaties niet alleen de juiste talenten aantrekken, maar ook behouden. Dit leidt tot minder verloop, hogere werktevredenheid en uiteindelijk een sterker team dat samenwerkt aan het succes van de organisatie. Aaltjes benadering en voorbeelden bieden waardevolle inzichten voor elke organisatie die streeft naar een duurzame en effectieve wervingsstrategie.

Jobmarketing: jezelf zichtbaar maken als oplossing voor een werkgever

In de wereld van loopbaanontwikkeling en solliciteren heeft Aaltje Vincent een revolutionaire methode geïntroduceerd: Jobmarketing. Deze methode combineert de principes van loopbaancoaching met die van marketing, met als doel jezelf effectief te positioneren als de ideale kandidaat voor potentiële werkgevers. Een sleutelcomponent van deze aanpak is het gebruik van LinkedIn, een platform dat een essentiële rol speelt in de moderne jobmarketingstrategie.

Aaltjes benadering van jobmarketing is direct, resultaatgericht, enthousiast, en kenmerkt zich door compassie. Deze unieke mix heeft honderden kandidaten geholpen om hun carrièredoelen te bereiken. Als gecertificeerd loopbaanprofessional bij Noloc sinds 2007 en CMI sinds 2008, brengt Aaltje een schat aan kennis en expertise mee naar haar coaching, trainingen en lezingen.

Jobmarketing is niet zomaar een strategie, maar hét instrument voor iedereen die actief is op de arbeidsmarkt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, wilt groeien binnen je huidige rol of de mogelijkheden buiten je huidige werkgever wilt verkennen, de technieken uit Aaltjes Jobmarketing 3.0 zijn bewezen effectief. Deze methoden worden inmiddels breed toegepast door grote organisaties zoals ABN AMRO, ACHMEA, Philips, UWV, diverse gemeenten en ministeries, alsook door duizenden loopbaanprofessionals en honderdduizenden werkzoekenden.

Het fundament van jobmarketing is het vermogen om jezelf te profileren, zowel persoonlijk als digitaal, door middel van je cv en je aanwezigheid op sociale media. LinkedIn speelt hierin een cruciale rol; het biedt een platform om je netwerk te ontwikkelen, je vaardigheden en ervaringen te delen en direct in contact te komen met potentiële werkgevers. Aaltjes expertise en begeleiding in deze gebieden hebben al velen geholpen om zich succesvol te positioneren op de arbeidsmarkt.

Biografie van Aaltje Vincent

Aaltje Vincents carrière begon na een persoonlijke zoektocht naar werkgeluk, wat haar uiteindelijk leidde naar het loopbaanvak. Haar achtergrond in communicatie en diverse opleidingen in veranderingsprocessen hebben een solide basis gevormd voor haar latere succes als loopbaanprofessional. Met de oprichting van Aaltje Vincent & Company in 2007, heeft zij haar passie voor loopbaanontwikkeling verder uitgebouwd door het ontwikkelen van innovatieve methoden zoals de Jobmarketing-methode.

Aaltjes toewijding aan haar vak wordt onderstreept door haar actieve betrokkenheid bij professionele netwerken en haar rol als LinkedIn ambassadeur en LinkedIn Top Voice. Haar boeken, waaronder bestsellers als ‘Solliciteren via LinkedIn’ en ‘Jobmarketing 3.0’, actualiseert zij bij iedere nieuwe druk om de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied te weerspiegelen. Aaltje Vincent is niet alleen een expert op het gebied van solliciteren; zij is een inspiratiebron voor iedereen die streeft naar persoonlijke groei en professioneel succes.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Aaltje Vincent

“Schitterende training waar je als recruiter echt mee vooruit kan! Ik neem de geleerde lessen mee naar Lelie Zorggroep om zo de beste kandidaten te werven en selecteren. Uiteraard zorg ik daarbij voor een geweldige ervaring voor onze kandidaten! ”

“Aanrader voor iedereen binnen organisaties die met werving & kandidaten te maken heeft! Leerzaam, nuttig, een inspirerende sessie. Aaltje is altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en bereid om mee te denken over vraagstukken uit de praktijk.”

“De training is praktisch en direct toepasbaar in de praktijk. Heel fijn. Lekker concreet. Niet te uitvoerig op 1 onderwerp. Vanuit een missie, dat was voelbaar. ”

Schrijf een review

Video met Aaltje Vincent

Meer informatie & boekingen

Aaltje Vincent inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Aaltje Vincent
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers