20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ayca Szapora

Ayca Szapora als spreker boeken

Ayca Szapora is een gedreven spreker die haar expertise op het gebied van neurowetenschap, cognitieve psychologie, zelf-realisatie en bedrijfskunde gebruikt om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Met haar Black Belt in Lean & Six Sigma combineert ze wetenschap en praktijk op unieke wijze. Heb je ooit willen weten waarom mensen niet altijd doen wat je van ze verwacht? Ayca legt op heldere en humoristische wijze uit hoe dit komt en hoe je hier verandering in kunt brengen.

Ayca Szapora

Neurowetenschap en gedragsverandering

Ayca Szapora is een bijzondere spreker die zich onderscheidt door haar unieke combinatie van neurowetenschappen, cognitieve psychologie, zelf-realisatiecoaching en bedrijfskunde. Met haar Black Belt in Lean & Six Sigma heeft ze een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd die ze inzet om anderen te helpen hun doelen te bereiken.

Heb je ooit het gevoel gehad dat je collega’s, medewerkers, leidinggevenden of klanten niet altijd doen wat je van ze verwacht? Ayca legt je uit hoe dit komt en wat je kunt doen om het te veranderen. Ze neemt je mee in de wonderlijke wereld van het menselijke brein en laat je zien hoe je de trucjes die je hersenen met je uithalen, kunt gebruiken om je doelen te bereiken.

Ayca Szapora als spreker boeken

Ayca is een energieke en humoristische spreker die weet hoe ze haar publiek moet boeien. Ze legt ingewikkelde wetenschappelijke concepten op een begrijpelijke manier uit en geeft praktische tips die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven. Haar presentaties zijn een perfecte combinatie van intellect en passie, en ze weet haar publiek altijd te inspireren en te motiveren.

De onderwerpen van haar keynote zijn divers en relevant. Ze praat over de werking van het brein, hoe we gedrag kunnen veranderen, hoe we betere communicatie kunnen bereiken en hoe we verbinding kunnen maken met anderen. Ze legt uit waarom we soms dingen doen die we niet willen doen en waarom het soms zo moeilijk is om nieuwe gewoontes aan te leren. Haar inzichten zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken en zijn dus altijd actueel en relevant.

Ayca heeft gestudeerd hoe creativiteit werkt in het brein en welke onbewuste cognitieve strategieën we kunnen gebruiken om onze manier van denken te veranderen. Ze gebruikt deze kennis om haar publiek te leren hoe ze hun brein kunnen gebruiken om creatiever en gefocuster te zijn en hoe ze veranderingen kunnen aanbrengen in hun leven.

Ayca Szapora webinars en trainingen

Naast haar keynotes biedt Ayca ook webinars en trainingen aan. Haar training ‘De 7 Breinwetten’ is een verdieping op haar keynotes en geeft je concrete tools en inzichten om de regie te nemen over je onbewuste brein. De training kijkt naar thema’s als leiderschap, verandering en communicatie en laat zien hoe je beter kunt samenwerken, verbinden en meer werkgeluk kunt ervaren.

Na het volgen van de training weet je hoe vertrouwen en verbinding tussen mensen groeit, hoe authentiek leiderschap ontstaat, hoe je mensen meeneemt in een verandering, wat wetenschappelijk gezien de beste verandertool is, hoe je ruis uit communicatie haalt, hoe je jouw informatie zo effectief mogelijk overbrengt en hoe je een positieve invloed kunt uitoefenen op de cultuur binnen je organisatie.

Boeken voor een lezing en beschikbaarheid

Als je op zoek bent naar een spreker die je inspireert, motiveert en praktische tips geeft die je direct kunt toepassen, dan is Ayca Szapora de perfecte keuze voor jouw evenement. Neem vandaag nog contact op met Sprekersbureau Quality Bookings en ontdek hoe Ayca jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Ayca Szapora

"De beste presentatie die ik ooit heb gezien! De eenvoud waarmee Ayca wetenschappelijk ondersteunde insights op een ludieke manier kon doorvertalen naar concrete, verstaanbare mensentaal maakt impact."

"Een sprankelende en zeer boeiende presentatie, waar alleen maar positieve feedback op is ontvangen. Iedereen vond het fantastisch!"

"Ayca rekt je eigen denkvermogen op. Ayca visualiseert en implementeert verandering in ons brein. Overtuigend en krachtig."

Schrijf een review

Video met Ayca Szapora

Meer informatie & boekingen

Ayca Szapora inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ayca Szapora
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers