George Parker is een spreker, illustrator en theatermaker die unieke LectureShows© organiseert, waarin hij inhoud omzet in beeld en beleving. Parker treedt op in meer dan twintig landen. U kunt George Parker inhuren voor een show die u niet snel zal vergeten.

Afwisselende loopbaan
Parker heeft een brede achtergrond met een afwisselende carrière die onder andere leidde langs banen in de gezondheidszorg, de ICT, sales en als technicus.

Tegenwoordig werkt hij als auteur, spreker, illustrator en theatermaker en treedt hij op met zijn succesvolle LectureShows©. Hierin combineert hij inhoud met stand-up illusies, verhalen, comedy en laat hij het publiek participeren.

Auteur
Tevens heeft hij diverse boeken geschreven. Zo publiceerde de bestsellers het Kleine boek van de Creativiteit en het Grote boek van de Creativiteit. Ook schreef hij het boek Het Creatie Spel.

Mede door zijn brede achtergrond, praat hij makkelijk over zaken als creativiteit, communicatie en commercie. Daarnaast behandelt hij vraagstukken over ethiek, educatie, samenwerking, leiderschap en strategie.

Wilt u George Parker boeken als spreker? Voor meer informatie en boekingen kunt u contact met ons opnemen.

George Parker spreekt graag over:

George Parker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van George Parker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21