20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
George Parker

George Parker als spreker boeken

George Parker, bekend om zijn unieke combinatie van expertise in creativiteit, innovatie en verandermanagement, is een ideale keuze voor uw volgende evenement. Met een indrukwekkende achtergrond die zich uitstrekt over diverse sectoren, brengt George een schat aan ervaring en inzichten die elk publiek zal boeien. Zijn vermogen om complexe ideeën te vertalen in toegankelijke en inspirerende verhalen maakt hem tot een veelgevraagd spreker. Of het nu gaat om het stimuleren van creatief denken binnen uw organisatie of het navigeren door de uitdagingen van verandering, George’s lezingen bieden praktische handvatten en frisse perspectieven die elke luisteraar zal waarderen.

George Parker

LectureShows

George Parker als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt George Parker zich door zijn vermogen om diepgaande gesprekken te faciliteren met een vleugje humor en scherpzinnigheid. Zijn expertise in onderwerpen zoals innovatie, creatief denken en leiderschap stelt hem in staat om thema’s te behandelen die essentieel zijn voor moderne organisaties. George’s interactieve aanpak en zijn vaardigheid in het betrekken van het publiek zorgen voor een dynamische en boeiende ervaring. Hij weet als geen ander hoe hij een programma vloeiend kan leiden, deelnemers kan inspireren en waardevolle inzichten kan bieden die resoneren met de uitdagingen en kansen van deze tijd.

Over creativiteit en innovatie

Creativiteit en innovatie zijn cruciale pijlers voor succes in de hedendaagse snel veranderende wereld. George Parker, met zijn uitgebreide kennis op deze gebieden, is de perfecte spreker om uw team of organisatie te inspireren. Hij behandelt onderwerpen zoals het cultiveren van een innovatieve mindset, het doorbreken van conventionele denkpatronen en het implementeren van creatieve strategieën voor probleemoplossing. Zijn lezingen bieden inzicht in hoe organisaties kunnen floreren in een omgeving die voortdurend evolueert, door creativiteit en innovatie te omarmen als kerncomponenten van hun strategie.

George Parker inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met George Parker is eenvoudig en transparant. Ons team bij Quality Bookings zorgt voor een soepele ervaring, van de eerste aanvraag tot de afronding van het evenement. Stap 1 is het contact opnemen met ons team om uw behoeften en de gewenste datum te bespreken. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Na bevestiging zorgen wij voor alle logistieke details en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de lezing vlekkeloos verloopt. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support kunt u vertrouwen op een inspirerende en waardevolle ervaring.

George Parker over het belang van verbeeldingskracht

George Parker’s levensverhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe verbeeldingskracht en creativiteit de kern vormen van persoonlijke en professionele groei. Vanaf zijn vijfde jaar is hij gefascineerd, zelfs geobsedeerd, door het idee dat alles om ons heen – inclusief ons eigen leven – voortkomt uit onze verbeeldingskracht, gevoelens en acties. Hij ziet het leven als een canvas waarop we onze realiteit schilderen, met onze verbeelding als de penseel.

In zijn lezingen benadrukt George het concept dat alles, van alledaagse objecten tot de meest ambitieuze menselijke prestaties, het resultaat is van een creatief proces. Deze visie werd voor hem een levende realiteit toen hij als achtjarige jongen met open mond naar de maanlanding keek, een gebeurtenis die het toppunt van menselijke verbeeldingskracht en doorzettingsvermogen symboliseert.

Creativiteit in George Parker’s leven

Deze diepgewortelde passie voor creativiteit en verbeelding leidde George naar een onconventioneel pad. Op zijn vijftiende verklaarde hij aan zijn decaan dat hij wilde begrijpen hoe we realiteit verzinnen en veranderen. Hij besloot zijn leven te gebruiken als een atelier en een laboratorium – een plek om te dromen, te creëren en te onderzoeken. In plaats van de verwachte bètawetenschappelijke route te volgen, koos hij voor een studie in ontwikkelingspsychologie, waarmee hij zijn fascinatie voor de menselijke geest verder verkende.

Zijn carrière weerspiegelt deze veelzijdige interesse: van therapeut tot programmeur, van sales tot managementtrainer, en uiteindelijk als theatermaker, illusionist, mentalist, comedian, illustrator, animator en spreker/auteur. In elk van deze rollen integreerde hij zijn verzamelde inzichten en vaardigheden, en paste deze toe in de begeleiding van teams en organisaties door complexe en creatieve processen.

Persoonlijke groei door creativiteit

George’s benadering van het leven als een creatief proces heeft ook zijn persoonlijke leven diepgaand beïnvloed. Zijn relatie met zijn partner Marja Lingsma en de opvoeding van zijn kinderen, Ivar en Emil, zijn gekleurd door deze creatieve filosofie. Hij beschouwt elke uitdaging, elk falen en elke triomf als een integraal onderdeel van een continue cyclus van vernieuwing en groei.

Door zijn unieke levensverhaal en professionele ervaringen te delen, inspireert George Parker zijn publiek om hun eigen verbeeldingskracht en creativiteit te omarmen. Zijn lezingen zijn niet alleen een weergave van zijn expertise, maar ook een uitnodiging om te dromen, te creëren en te transformeren – zowel in het professionele als in het persoonlijke leven. Met zijn verhaal als levend bewijs, motiveert George Parker anderen om hun eigen ‘atelier en laboratorium’ te creëren, waar ze de grenzen van hun verbeelding kunnen verkennen en hun eigen realiteit kunnen vormgeven.

Biografie van George Parker

George Parker is een vooraanstaand expert op het gebied van creativiteit en innovatie. Zijn carrière begon in de creatieve sector, waar hij verschillende rollen bekleedde, variërend van artistiek ontwerper tot creatief directeur. Deze ervaringen legden de basis voor zijn diepgaande begrip van creatieve processen en innovatiemanagement.

George heeft een breed scala aan organisaties geholpen met hun creatieve en innovatieve uitdagingen, waaronder multinationals, start-ups, en non-profitorganisaties. Hij is bijzonder bedreven in het faciliteren van workshops en trainingen die gericht zijn op het stimuleren van creatief denken en innovatie binnen teams.

Naast zijn rol als consultant en spreker, heeft George ook verschillende boeken gepubliceerd over creativiteit en innovatie. Deze werken zijn erkend voor hun inzichtelijke benadering en praktische adviezen die lezers kunnen toepassen in hun eigen professionele leven.

George’s lezingen worden gekenmerkt door zijn energieke en boeiende stijl. Hij gebruikt verhalen en anekdotes om zijn punten te verduidelijken, waardoor zijn presentaties zowel informatief als onderhoudend zijn. Zijn vermogen om ingewikkelde concepten te vertalen in eenvoudige, actiegerichte stappen maakt hem een geliefde spreker op conferenties en bedrijfsevenementen.

Een constante in George’s carrière is zijn passie voor onderwijs en ontwikkeling. Hij is een fervent voorstander van levenslang leren en ziet dit als een essentieel onderdeel voor persoonlijke en professionele groei. Zijn workshops en lezingen zijn niet alleen bedoeld om kennis over te dragen, maar ook om deelnemers aan te moedigen om hun eigen creatieve potentieel te ontdekken en te ontwikkelen.

Met zijn ervaring, deskundigheid en aanstekelijke enthousiasme is George Parker een inspirerende spreker die een blijvende impact kan hebben op uw organisatie. Zijn lezingen zijn meer dan alleen een presentatie; ze zijn een ervaring die deelnemers motiveert om te innoveren, te creëren en boven zichzelf uit te stijgen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over George Parker

Schrijf een review

Video met George Parker

Meer informatie & boekingen

George Parker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met George Parker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers