20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jörgen Raymann

Jörgen Raymann als spreker boeken

Jörgen Raymann is de ideale keuze als je op zoek bent naar een spreker die zijn publiek echt weet te raken. Met ruim 19 jaar ervaring in sprekersmanagement biedt Sprekersbureau Quality Bookings u direct contact met Jörgen Raymann en garandeert altijd de beste match voor uw evenement.

Jörgen Raymann

Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’

Jörgen Raymann zijn fascinatie voor media begon al op jonge leeftijd in Suriname. Hij begon met het presenteren van een tv-quiz en maakte later verschillende programma’s, waaronder ‘Raymann praat laat’. Zijn reis bracht hem naar Nederland, waar hij de geliefde late night show ‘Raymann is Laat!’ presenteerde, een show die bekendheid en populariteit verwierf.

Maar Jörgen’s reis stopte daar niet. Na een ontmoeting met Stedman Graham, voelde hij een roeping om motivator te worden. Met zijn unieke Hi5-benadering koppelde hij duizenden jongeren aan bedrijven, wat erkend werd door de prestigieuze Martin Luther King foundation. Nu richt Jörgen zich op het geven van motivational speeches die de kern van zelfleiderschap en de kracht van individuen benadrukken.

Zelfleiderschap als sleutel

Jörgen gelooft sterk in het potentieel van elk individu. Hij is ervan overtuigd dat effectief ‘zelfleiderschap’ mensen kan helpen hun ware passie, geluk en drive te ontdekken. Met een combinatie van persoonlijke ervaringen en humor, biedt hij praktische inzichten en strategieën om deze doelen te bereiken.

Samenwerking met Lenard & Lenard

Recentelijk heeft Jörgen zich aangesloten bij Lenard & Lenard als Chief Inspirational Officer. Zijn focus ligt op het bevorderen van zelfontwikkeling binnen organisaties en het stimuleren van een andere visie op inclusie & diversiteit, genaamd multipliciteit. Jörgen’s benadering van multipliciteit moedigt aan om naar overeenkomsten te kijken in plaats van verschillen en streeft ernaar het maximale uit zowel individuen als organisaties te halen.

Boek Jörgen Raymann voor jouw evenement

Of je nu een keynote speaker, motivational speaker, dagvoorzitter, interviewer of discussieleider zoekt, Jörgen Raymann brengt een schat aan ervaring en expertise naar jouw evenement. Zijn thema’s omvatten multipliciteit, persoonlijk leiderschap en werkgeluk.

Met Sprekersbureau Quality Bookings profiteer je niet alleen van onze exclusieve relatie met meer dan 140 sprekers, maar ontvang je ook altijd binnen 24 uur een scherpe offerte. Vertel ons over je evenement, en wij zullen je voorstellen aan sprekers zoals Jörgen Raymann die perfect passen bij jouw visie en budget.

Laat Jörgen Raymann jouw publiek inspireren en adviseren met zijn unieke inzichten, warmte en humor. Boek hem vandaag nog en zorg voor een onvergetelijk evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jörgen Raymann

"Jorgen is een ongekend initiator van onze prachtige kleurrijke multiculturele samenleving. Als geen ander weet hij de culturen binnen onze samenleving tot een geheel te laten samensmelten door het gebruik van humor en (zelf)relativering. Jorgen leert en laat ons lachen om elkaar, maar ook om onszelf. Jorgen levert het ultieme bewijs: mensen zijn elkaars gelijken en cultuur is de verrijking voor onze samenleving. Nederland heeft een prachtige toekomst! Dank Jorgen!"

― Otte Strouken

"Jorgen is goed in staat om mensen met andere mensen te verbinden, maar ook individuen met zichzelf."

― Darryl Frijmersum

"Het lijkt zo gemakkelijk, zoals hij op het podium staat en grappige dingen zegt, maar het is onwijs hard werken: feeling houden met de zaal en op het juiste moment voor lucht en licht zorgen, doorhebben dat een spreker iets niet helemaal duidelijk uitlegt en dan even verheldering brengen door een linkje te leggen met de dingen van alledag en vooral warmte en blijdschap uitstralen, zodat het congres ook echt een congres van Happiness werd. Chapeau! "

― Francine ten Hoedt
Schrijf een review

Video met Jörgen Raymann

Meer informatie & boekingen

Jörgen Raymann inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jörgen Raymann
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers