20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jörgen Raymann - Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’

Jörgen Raymann als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een spreker die echt weet hoe hij zijn publiek kan raken, dan is Jörgen Raymann de ideale keuze. Met meer dan 19 jaar ervaring in het spreker management, biedt Sprekersbureau Quality Bookings jou direct contact met Jörgen Raymann en garandeert altijd de beste match voor jouw evenement.

Jörgen Raymann

Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’

Een kijkje in de reis van Jörgen Raymann

Jörgen Raymann zijn fascinatie voor media begon al op jonge leeftijd in Suriname. Hij begon met het presenteren van een tv-quiz en maakte later verschillende programma’s, waaronder ‘Raymann praat laat’. Zijn reis bracht hem naar Nederland, waar hij de geliefde late night show ‘Raymann is Laat!’ presenteerde, een show die bekendheid en populariteit verwierf.

Maar Jörgen’s reis stopte daar niet. Na een ontmoeting met Stedman Graham, voelde hij een roeping om motivator te worden. Met zijn unieke Hi5-benadering koppelde hij duizenden jongeren aan bedrijven, wat erkend werd door de prestigieuze Martin Luther King foundation. Nu richt Jörgen zich op het geven van motivational speeches die de kern van zelfleiderschap en de kracht van individuen benadrukken.

Zelfleiderschap als sleutel

Jörgen gelooft sterk in het potentieel van elk individu. Hij is ervan overtuigd dat effectief ‘zelfleiderschap’ mensen kan helpen hun ware passie, geluk en drive te ontdekken. Met een combinatie van persoonlijke ervaringen en humor, biedt hij praktische inzichten en strategieën om deze doelen te bereiken.

+ lees meer

Samenwerking met Lenard & Lenard

Recentelijk heeft Jörgen zich aangesloten bij Lenard & Lenard als Chief Inspirational Officer. Zijn focus ligt op het bevorderen van zelfontwikkeling binnen organisaties en het stimuleren van een andere visie op inclusie & diversiteit, genaamd multipliciteit. Jörgen’s benadering van multipliciteit moedigt aan om naar overeenkomsten te kijken in plaats van verschillen en streeft ernaar het maximale uit zowel individuen als organisaties te halen.

Boek Jörgen Raymann voor jouw evenement

Of je nu een keynote speaker, motivational speaker, dagvoorzitter, interviewer of discussieleider zoekt, Jörgen Raymann brengt een schat aan ervaring en expertise naar jouw evenement. Zijn thema’s omvatten multipliciteit, persoonlijk leiderschap en werkgeluk.

Met Sprekersbureau Quality Bookings profiteer je niet alleen van onze exclusieve relatie met meer dan 140 sprekers, maar ontvang je ook altijd binnen 24 uur een scherpe offerte. Vertel ons over je evenement, en wij zullen je voorstellen aan sprekers zoals Jörgen Raymann die perfect passen bij jouw visie en budget.

Laat Jörgen Raymann jouw publiek inspireren en adviseren met zijn unieke inzichten, warmte en humor. Boek hem vandaag nog en zorg voor een onvergetelijk evenement.

 • Snel contact met Jörgen Raymann
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jörgen Raymann

Meer informatie & boekingen

Jörgen Raymann inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jörgen Raymann
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers