Info & boekingen
Spreker Jörgen Raymann - Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’

Jörgen Raymann Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’

Jörgen Raymann als spreker boeken

Jörgen Raymann is bekend radio/tv host en presenteerde jarenlang Raymann is Laat. Nu werkt hij als Chief Inspiration Officer bij Lenard and Lenard en staat hij ondernemers en bedrijven bij op urgente topics als werkgeluk, inclusie & diversiteit, leiderschap en de hiermee samenhangende elementen als het vinden van de juiste mensen, samenwerken, omgaan met tegenslag, mindset en zelfontwikkeling van medewerkers. Als keynote speaker weet hij menig mens te inspireren, motiveren en enthousiasmeren – zijn humor en zelfspot staan daarbij centraal.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Jörgen Raymann
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Jörgen Raymann gelooft in de kracht van mensen. Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’ helpt mensen erachter te komen waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden, waar ze gelukkig van worden en waar ze op aanslaan. Jörgen Raymann weet mensen in beweging te zetten en stimuleert ze open te staan voor elkaar, van elkaar te leren en elkaar in de waarde te laten.

“Inspiratie is de bron van succes. De juiste mindset, jezelf en je medewerkers continue ontwikkelen, met passie en plezier aan het werk zijn, van elkaars krachten gebruik maken en daarbij een ieder in zijn waarde laten. Veerkrachtig zijn zodat wanneer een crisis je raakt, je terug kunt veren en het roer om kunt gooien. Ik hou ervan om mensen te inspireren en adviseren. En met inbreng van mijn eigen ervaring en humor maak ik het persoonlijk en toegankelijk.”

Jörgen kan geboekt als keynote speaker, motivational/inspirational speaker, dagvoorzitter, interviewer en discussieleider. Zijn thema’s zijn: multipliciteit (diversiteit & inclusie), (persoonlijk) leiderschap, werkgeluk.

Over Jörgen Raymann

Als kind was hij altijd gefascineerd door het fenomeen televisie. Zijn allereerste vakantiebaantje op 13-jarige leeftijd was dan ook bij de STVS (de nationale zender van Suriname). Op zijn 17e presenteerde hij zijn eerste tv-quiz in Suriname. Nadat de cabaretavonden in zijn restaurant in Suriname een succes bleken, werd hij gevraagd om een oudejaarsprogramma te maken voor de Surinaamse televisie. Verder maakte hij in Suriname ‘Examen TV’, een programma voor eindexamenstudenten van het VWO en ‘Raymann praat laat’.

In 1998 kwam hij met zijn theatershow naar Nederland. Tijdens deze toer werd hij benaderd door de NPS (huidige NTR) of hij auditie wilde doen voor een nieuw televisieprogramma dat geproduceerd zou worden door Men at Work TV Produkties (waar hij later ook een tijd mede-eigenaar van is geweest). Na een auditie en een proefopname werd hij de presentator van ‘The Comedy Factory’.

Toen hij in 2001 naar Nederland verhuisde, kreeg hij het aanbod om een late night programma voor de NTR te maken. Dat werd ‘Raymann is Laat!, wat uitgroeide tot een van de meest populaire en de langstlopende late night show van Nederland.

Motivational speaking

In 2008 leerde hij Stedman Graham kennen. Hij inspireerde Jörgen om ‘Motivator’ te worden. Samen met zijn coach Ron en diens dochter Dionne Abdoelhafizkhan, ontwikkelden hij de Hi5: je hand als kompas voor succes. Met deze tools koppelden zij 3500 jongeren aan bedrijven, in de vorm van stageplekken en banen. De Hi5 movement werd erkent door de Martin Luther King foundation in Atlanta en als enige organisatie buiten Amerika kregen zij het recht om jaarlijks de MLK-Award uit te reiken. Na 5 jaar besloten zij te stoppen met deze ongesubsidieerde, sociaal maatschappelijke organisatie en maakte Dionne een doorstart met IZI Solutions, een consultancybureau dat de brug slaat tussen jongeren, onderwijs en bedrijven. 

Sindsdien verzorgt Jörgen motivational speeches op maat voor organisaties, overheid en jongeren. Daarin staat de mens altijd centraal – het gaat voor Jörgen om de kracht van mensen. Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’ is de sleutel naar succes. Vanuit zijn eigen ervaring geeft Jörgen zijn publiek handvatten mee over zelfleiderschap, hoe iemand de teugels in eigen handen neemt om zijn P.H.D. (Passion Happiness en Drive) te vinden.

Lenard & Lenard

Sinds 2020 is hij actief betrokken bij Lenard & Lenard, als Chief Inspirational Officer. Jörgen richtte zich in eerste instantie op het helpen van bedrijven bij de zelfontwikkeling van hun werknemers en het helpen van ondernemers met mindset sessies om veerkracht te ontwikkelen. Aangezien hij zijn hele leven ervaring in en met verschillende culturen leeft en zich inzet voor minderheden, houdt hij zich momenteel vooral bezig met multipliciteit, een andere kijk op inclusie & diversiteit. Het startpunt is daarbij de kracht van het geheel (multipliciteit), waarmee hij o.a. iedereen aanspoort niet naar de verschillen, maar juist naar de overeenkomsten te kijken, het bedrijfseconomische aspect niet te vergeten en niet 1 groep aan te wijzen als schuldige. (Persoonlijk) Leiderschap en werkgeluk zijn thema’s waar hij ook graag over spreekt, omdat deze nodig zijn dan wel in het verlengde van multipliciteit liggen. Waarbij het er uiteindelijk omdraait dat je het maximale uit jezelf en je organisatie haalt.

Lenard and Lenard heeft als missie om wereldwijd mensen hun kennis op diverse urgente thema’s op een leuke manier te vergroten, om hen in staat te stellen hun ambities en doelen te halen. Jörgen heeft zich bij Lenard and Lenard aangesloten, nadat hij eerst zelf een periode door hen was bijgestaan om zijn eigen storm uit te varen en opnieuw koers te zetten.

Meer informatie & boekingen

Jörgen Raymann inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jörgen Raymann
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers