20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Chantal van den Berg

Chantal van den Berg als spreker boeken

Chantal van den Berg is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een inspirerende gastspreker die uw evenement onvergetelijk maakt. Als gerenommeerd expert op het gebied van Neuromarketing, Neurowetenschappen en Gedragspsychologie brengt Chantal een unieke mix van kennis en charisma op jouw podium. Op deze pagina duiken we in het leven en de expertise van Chantal en ontdekken waarom zij de perfecte keuze is voor uw volgende evenement.

Chantal van den Berg

Neurowetenschappen en Gedragspsychologie

Neuromarketing is een fascinerend veld dat de geheimen van het menselijk brein en consumentengedrag ontsluit. Chantal van den Berg staat aan de voorhoede van deze wetenschap, met een rijke ervaring in het adviseren van zowel grote als kleine bedrijven. Haar lezingen onthullen hoe je het onbewuste brein kunt activeren om mensen te motiveren tot actie. Of het nu gaat om het verbeteren van verkoopstrategieën, het versterken van merkbeleving of het optimaliseren van klantinteracties, Chantal biedt diepgaande inzichten en praktische toepassingen die je bedrijf kunnen transformeren.

Chantal van den Berg inhuren voor een lezing

Het boeken van Chantal voor je evenement is een gestroomlijnd proces, ontworpen om elke zorg weg te nemen. Vanaf het eerste contact tot aan de dag van het evenement, biedt Quality Bookings volledige ondersteuning. Met All-Inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie, garanderen we een soepele en zorgeloze ervaring. Wij begrijpen de unieke behoeften van elk evenement en werken nauw samen met jou om een lezing te creëren die perfect aansluit bij je publiek en doelstellingen.

Online maatwerklezing door Chantal van den Berg

In de huidige digitale tijdperk biedt Chantal van den Berg ook online maatwerklezingen aan, perfect voor virtuele evenementen en webinars. Deze online lezingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Met Chantal’s expertise in Neuromarketing en Neurowetenschappen kan je een interactieve en boeiende sessie verwachten, die net zo impactvol is als haar live presentaties. Of het nu gaat om een bedrijfsinterne training, een inspiratiesessie voor klanten of een educatief webinar, Chantal zorgt ervoor dat de inhoud relevant, boeiend en onmiddellijk toepasbaar is voor je publiek. Deze online maatwerklezingen breken de barrières van fysieke afstand en maken het gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot de baanbrekende inzichten van Chantal, rechtstreeks in jouw virtuele vergaderruimte.

Biografie van Chantal van den Berg

Chantal van den Berg is niet zomaar een spreker; ze is een dynamische kracht van kennis en inspiratie. Altijd nieuwsgierig en enthousiast, heeft Chantal een indrukwekkende achtergrond in zowel het bedrijfsleven als de academische wereld. Haar reis begon met een commerciële HBO-opleiding gevolgd door een universitaire studie in Bedrijfswetenschappen. Haar professionele carrière omvatte rollen in diverse industrieën, van verkoop tot het adviseren van directies.

Gedurende haar 20-jarige carrière ontwikkelde Chantal een diepe fascinatie voor het menselijk brein en gedragspsychologie. Deze passie leidde haar tot het bestuderen van Neuromarketing en Neurowetenschappen, waarmee ze een gerespecteerd expert op dit gebied werd. Haar besluit om haar kennis en ervaring toegankelijk te maken voor een breder publiek was een keerpunt. Nu is ze een veelgevraagd spreker op lezingen, seminars en masterclasses, waar ze haar inzichten deelt met zowel grote als kleine bedrijven.

Chantal’s expertise is niet onopgemerkt gebleven. Ze heeft opgetreden als deskundige in nieuwsprogramma’s zoals Editie NL bij RTL4 en heeft bijgedragen aan onderzoeken op hogescholen en universiteiten. Haar praktische toepassingen van Neuromarketing zijn gebruikt door meer dan 834 bedrijven, en haar tips en inzichten hebben al 15.364 lezers bereikt. Haar klantenlijst is divers, variërend van grote bedrijven als Samsung Electronics en Rabobank tot kleinere ondernemingen en zelfstandige professionals.

Maar Chantal is meer dan alleen een spreker en expert. Ze is een levendige persoonlijkheid met een liefde voor sport, waaronder pilates, boksen en hardlopen. Ze staat bekend om haar stijlvolle keuze in schoenen en haar enthousiasme voor het ontdekken van nieuwe dingen. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe festivals of het opdoen van nieuwe breinkennis, Chantal is altijd op zoek naar manieren om haar horizon te verbreden.

Chantal van den Berg is meer dan alleen een expert; ze is een bron van inspiratie en vernieuwing. Met haar uitgebreide kennis en levendige persoonlijkheid zal ze je publiek boeien, inspireren en hen laten nadenken. Boek Chantal nu voor je volgende evenement en ervaar de kracht van haar inzichten en energie zelf.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Chantal van den Berg

"Wat zo gaaf is aan Chantal is haar tomeloze enthousiasme over wat ik aanbied als ondernemer. Overal ziet ze mogelijkheden! Ze is een ware ideeënmachine en met groot gemak zet ze deze ideeën om in een reeks praktische aanwijzingen die ik zelf meteen kan toepassen. Chantal heeft mij enorm geholpen om mijn aanbod en website beter aan te sluiten op mijn klanten zodat mijn bedrijf door is gegroeid naar 2.0. Daarnaast is Chantal een fantastisch mens met een warm hart en oprechte interesse zoals ik dat maar zelden zie. Ik gun iedereen met een prachtig product of dienst de visie en expertise van Chantal!"

"Enkele maanden geleden heb ik een lezing m.b.t. Neuromarketing bijgewoond welke door Chantal gegeven werd. Omdat ik dit als enorm interessant heb ervaren heb ik onlangs haar boek Breinspel aangeschaft. Erg interessant om te ontdekken hoe denkwijzen van mensen in elkaar steken. Ik kan dit boek dan ook zeker aanbevelen aan mensen die op een slimme manier willen inspelen op denkwijzen van eventuele toekomstige klanten."

"Waarom kiezen we wat we kiezen? Hoe zorg ik dat klanten voor mij kiezen? Dankzij de lezing van Chantal kreeg ik nieuwe inzichten in de werking van ons brein en makkelijk toepasbare tips om zelf slimmer te verkopen. Wie slim is boekt Chantal!"

Schrijf een review

Video met Chantal van den Berg

Artikelen over Chantal van den Berg

Meer informatie & boekingen

Chantal van den Berg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Chantal van den Berg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers