drs. Chantal van den Berg

Neuromarketing is de discipline waarin kennis van marketing, neurowetenschappen en gedragspsychologie op een effectieve manier met elkaar worden samengebracht.

Neuromarketingexpert Chantal van den Berg laat bedrijven & hun medewerkers, netwerken, branche-organisaties en onderwijsinstellingen zien hoe je Neuromarketing kunt toepassen op alle onderdelen van de bedrijfsvoering.

Grote resultaten door kleine veranderingen
“Ik geloof dat je met kleine veranderingen het verschil kan maken. Dat er grote resultaten bereikt kunnen worden als je de taal van het brein van mensen leert spreken. Plus inzicht krijgt in de manier waarop mensen dagelijks beslissingen nemen.”

Want, het grootste deel van onze dagelijkse beslissingen wordt door het onderbewuste brein genomen. Door die taal en de manier waarop je het aan dat brein presenteert toe te passen, ontstaat de ideale manier om mensen te helpen een keuze te maken of een beslissing te laten nemen. Voor bedrijven en hun medewerkers leidt dat tot het behalen van elk doel. Voor je publiek creëer je gedenkwaardige momenten.

Technische vakkennis, mensenkennis en gecombineerd met 20 jaar praktijkervaring
Die kennis over neuromarketing, klantdenken, soft skills en commerciële psychologie brengt zij mee via haar Universitaire en HBO opleidingen marketing. Aangevuld met 20 jaar onderzoeken en praktijkervaring bij meer dan 750.000 mensen in veel verschillende bedrijven en branches. Van groot tot klein, van diensten tot producten. Niet alleen klanten maar ook collega’s, medewerkers, managers en zijzelf waren betrokken bij de totstandkoming van de resultaten.

Een unieke combinatie van harde technische vakkennis met de zachtere kant van psychologie aangevuld met dagelijkse praktijk.

Kleine veranderingen die makkelijk te onthouden zijn en die morgen je dag voorgoed veranderen.

Ze is met al haar energie en enthousiasme gericht om mensen te motiveren en de invloed die zij op anderen wil hebben te vergroten. Gebracht via heldere taal op een manier die je raakt, omdat je het puur beleeft. Alle zintuigen in actie. Volle aandacht. Afwisseling van theorie met directe toepassing van het geleerde en energizers zodat het publiek de inhoud optimaal binnen kan krijgen.

Mogelijk onderwerpen
Zij spreekt altijd over Neuromarketing eventueel gekoppeld aan het bedrijfsthema. Voorbeelden van onderwerpen zijn:

  • Neuromarketing in de praktijk
  • Subtiel Overtuigen 
  • De kracht van persoonlijk contact

Wilt u drs. Chantal van den Berg boeken als gastspreker over neuromarketing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

drs. Chantal van den Berg spreekt graag over:

drs. Chantal van den Berg boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van drs. Chantal van den Berg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21