20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lotte Leufkens

Lotte Leufkens als spreker boeken

Lotte Leufkens is niet zomaar een spreker; ze is een dynamische mix van expertise en inspiratie. Als ex-topsporter, ingenieur, en de drijvende kracht achter de bekroonde tech startup CloudCuddle, belichaamt Lotte innovatie, doorzettingsvermogen en sociale impact. Met haar bedrijf, dat een revolutionair reis-bed voor gehandicapte kinderen ontwikkelde, heeft ze prestigieuze prijzen zoals de TEDx Amsterdam Women Startup Award en de ASN Bank Wereldprijs in de wacht gesleept. Haar expertise strekt zich uit tot onderwerpen als ondernemerschap, internationaal zakendoen, zorginnovatie en storytelling. Lotte’s ervaringen en inzichten maken haar een ideale spreker voor uw evenement, waarbij ze de kijkers inspireert en engageert met haar verhalen en kennis.

Lotte Leufkens

Ondernemerschap, zorg en storytelling

Over ondernemerschap, innovatie en zorg

Lotte Leufkens is een autoriteit op het gebied van ondernemerschap, innovatie en zorg. Haar verhaal is een bron van inspiratie voor wie geïnteresseerd is in het snijvlak van technologie, gezondheidszorg en ondernemersgeest. Zij spreekt gepassioneerd over de uitdagingen en overwinningen van het opzetten van een technologisch gedreven onderneming, het belang van innovatie in de zorgsector, en het creëren van sociale impact door middel van ondernemerschap. Haar lezingen bieden diepgaande inzichten in hoe technologie kan worden ingezet om levens te verbeteren en hoe ondernemerschap kan bijdragen aan een betere wereld.

Lotte Leufkens inhuren voor een lezing

Het boeken van Lotte Leufkens voor uw evenement is een naadloos proces, ontworpen om eventorganisatoren te ontzorgen. Het begint met een eenvoudige aanvraag bij Quality Bookings, waar u uw wensen en de details van het evenement kunt doorgeven. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van het selecteren van de juiste thema’s tot aanvullende verzoeken. We zorgen ervoor dat het hele proces, van het eerste contact tot de dag van het evenement, soepel en zonder complicaties verloopt. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte service en uitgebreide ondersteuning garanderen we een tevredenstellende ervaring bij het boeken van een spreker van het kaliber van Lotte.

Biografie van Lotte Leufkens

Lotte Leufkens is een toonbeeld van veelzijdigheid en doorzettingsvermogen. Haar achtergrond als topsporter heeft haar de discipline en vastberadenheid gegeven die nodig zijn om uit te blinken in de wereld van technologie en ondernemerschap. Als afgestudeerd ingenieur heeft ze haar technische kennis en creatieve denkvermogen ingezet om CloudCuddle te ontwikkelen, een innovatief product dat het leven van gehandicapte kinderen en hun gezinnen aanzienlijk verbetert.

Lotte’s reis is er een van constante ontwikkeling en het overwinnen van uitdagingen. Haar prestaties zijn veelvuldig erkend in de vorm van nationale en internationale prijzen, waaronder de prestigieuze Student Ondernemer van Nederland titel. Ze heeft haar expertise en ervaringen gedeeld in vooraanstaande media zoals het Financieel Dagblad, Quote en VIVA, en heeft zich gevestigd als een gezaghebbende stem in de wereld van internationaal ondernemerschap.

Als ambassadeur bij de Rijksdienst van Ondernemend Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken, zet Lotte zich in om anderen te inspireren en te begeleiden op het pad van internationaal zakendoen. Haar rol als spreker en dagvoorzitter brengt een unieke energie en perspectief op het podium, waarbij ze de kracht van inclusiviteit benadrukt en innovatie stimuleert voor kwetsbare doelgroepen.

Lotte heeft als spreker en moderator bij verschillende evenementen opgetreden, waaronder bij organisaties als de Kamer van Koophandel, Net4Kids, en Philips. Ze heeft ook bijgedragen aan panels en evenementen zoals TEDx Amsterdam Women en de Hogeschool Rotterdam. Haar vermogen om complexe thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek, samen met haar inspirerende verhaal, maakt haar tot een uitstekende keuze voor uw volgende evenement.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Lotte Leufkens

Schrijf een review

Video met Lotte Leufkens

Meer informatie & boekingen

Lotte Leufkens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lotte Leufkens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers