20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jordi van de Bovenkamp

Jordi van de Bovenkamp als spreker boeken

Jordi van de Bovenkamp is een naam die resoneert in de wereld van reclame, social media en entertainment. Met een achtergrond in bouwkunde en een carrière die zich uitstrekt over de creatieve industrie, staat Jordi bekend om zijn unieke inzichten in marketing, humoristische aanpak van communicatie, en een indrukwekkend vermogen om verhalen te delen die blijven hangen. Als u op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook entertainet, dan is Jordi van de Bovenkamp de perfecte keuze voor uw volgende evenement.

Jordi van de Bovenkamp

Creative director Boomerang

Jordi van de Bovenkamp is niet zomaar een gastspreker. Zijn presentaties, onder de titel “For the Laugh of Stories”, verkennen de kracht van humor in communicatie, de kunst van het delen van verhalen, en hoe deze elementen kunnen worden ingezet om reclame en social media naar een hoger niveau te tillen. Jordi gebruikt een breed scala aan voorbeelden, van video’s tot stilstaande beelden, en put uit zijn eigen ervaringen op social media om zijn punten te onderstrepen. Zijn sessies staan bekend om hun luchtige, snelle en grappige aanpak, met veel ruimte voor interactie en vragen van het publiek. Het boeken van Jordi als gastspreker betekent kiezen voor een onvergetelijke ervaring die zowel informatief als uiterst vermakelijk is.

Jordi van de Bovenkamp als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Jordi van de Bovenkamp een frisse wind in elk evenement. Zijn expertise ligt niet alleen in het thema humor en communicatie, maar ook in zijn vermogen om evenementen vloeiend en dynamisch te laten verlopen. Jordi’s unieke talent om met humor in te spelen op situaties maakt hem de ideale moderator voor congressen en seminars die op zoek zijn naar een lichtere toon zonder in te boeten aan inhoud of professionaliteit. Zijn ervaring bij zowel Boomerang als RTL als marketingexpert, gecombineerd met zijn optredens bij bekende festivals en op televisie, garanderen een dagvoorzitterschap met diepgang, interactie en entertainment.

Over for the Laugh of Stories

“For the Laugh of Stories” is meer dan alleen een presentatietitel; het is een filosofie die Jordi van de Bovenkamp belichaamt in al zijn werk. Deze aanpak benadrukt het belang van verhalen die mensen willen delen, de inzet van humor om berichten te versterken, en hoe deze elementen effectief gebruikt kunnen worden in marketing en communicatie. Jordi’s presentatie biedt een diepgaande blik op de ‘upside’ van reclame en social media, verrijkt met persoonlijke avonturen en een schat aan voorbeelden die zijn theorieën illustreren. Zijn benadering nodigt uit tot nadenken over hoe we communiceren in het digitale tijdperk en biedt praktische inzichten die onmiddellijk toegepast kunnen worden.

Jordi van de Bovenkamp inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jordi van de Bovenkamp voor een lezing is een proces dat Quality Bookings heeft vereenvoudigd om aan uw behoeften te voldoen. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, en de belofte dat u binnen 24 uur een offerte ontvangt, zorgen we ervoor dat het boekingsproces soepel en zonder stress verloopt. Ons uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, gecombineerd met een gemiddelde beoordeling van 9,0, verzekeren dat uw evenement in goede handen is. Jordi’s vermogen om zijn publiek te boeien en te inspireren, maakt hem een uitstekende keuze voor elk evenement dat streeft naar een mengeling van inzicht, interactie en entertainment.

Biografie van Jordi van de Bovenkamp

Geboren op 1 april 1983, heeft ing. Jordi van de Bovenkamp (die graag zijn hardverdiende titel gebruikt na 7,5 jaar HBO-studie Bouwkunde) zich ontwikkeld tot een vooraanstaande figuur in de Nederlandse reclame- en entertainmentindustrie. Na zijn studie maakte Jordi de overstap naar de wereld van reclame, waar hij zijn creatieve flair en technische kennis combineerde om vernieuwende campagnes te ontwikkelen. Zijn werk bij reclamebureau Boomerang, bekend van de gratis kaarten, zette hem op de kaart als een innovatieve denker in de branche.

Zijn rol bij RTL als marketingexpert, waar hij regelmatig te zien is bij programma’s zoals Beau, Humberto, en RTL Boulevard, heeft zijn reputatie als autoriteit op het gebied van marketing en communicatie verder versterkt. Jordi’s betrokkenheid bij het Sprekershuys en het oneliner collectief Badum!, voorheen bekend als PadoemPatsss, toont zijn veelzijdigheid en talent om humor effectief in te zetten in communicatie. Met optredens op vooraanstaande podia zoals Lowlands, Paaspop, Toomler, het Vondelpark en zelfs Carré, plus twee televisieseizoenen, heeft Jordi bewezen dat hij een breed publiek kan aanspreken en entertainen.

Jordi als spreker

Op social media is Jordi actief onder de gebruikersnaam @JOR_ID, waar hij een aanzienlijke aanhang heeft opgebouwd met 100K volgers op X en 12K op Instagram. Zijn vermogen om te connecten met zijn publiek, gecombineerd met zijn scherpe inzichten in de kracht van humor en storytelling, maken hem een unieke en gewilde spreker.

Door zijn rijke ervaring en expertise in zowel de bouwkunde als de creatieve industrie, biedt Jordi van de Bovenkamp een uniek perspectief op de wereld van marketing, communicatie, en entertainment. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief en inzichtelijk, maar ook doordrenkt met humor, waardoor hij een onvergetelijke indruk achterlaat bij zijn publiek. Het boeken van Jordi voor uw evenement betekent kiezen voor een ervaring die zowel verrijkend als uiterst vermakelijk is, gegarandeerd om elke bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jordi van de Bovenkamp

Schrijf een review

Video met Jordi van de Bovenkamp

Meer informatie & boekingen

Jordi van de Bovenkamp inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jordi van de Bovenkamp
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers