20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Anita Hubner Copyright foto: Esther van Putten

Anita Hubner als spreker boeken

Anita Hubner is een inspiratiebron en een symbool van veerkracht. Haar indrukwekkende overwinning op een psychische aandoening en haar succesvolle carrière als psycholoog en spreker, tonen aan dat het mogelijk is om ondanks uitdagingen op het gebied van geestelijke gezondheid, uit te blinken. Door haar eigen ervaringen en haar professionele inzichten biedt Anita waardevolle perspectieven op het gebied van stigma’s rond psychische aandoeningen. Haar boek, ‘Vertel ik het wel of vertel ik het niet? Omgaan met het stigma op psychische aandoeningen’, vormt de basis van haar lezingen en workshops, waarmee ze zowel individuen als organisaties inspireert.

Anita Hubner

Diversiteit en inclusie 

Anita Hubner als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Anita Hubner een unieke combinatie van empathie, kennis en ervaring mee. Ze is gespecialiseerd in thema’s als neurodiversiteit, stigma’s rond psychische gezondheid, en inclusiviteit op de werkplek. Haar persoonlijke reis en professionele achtergrond stellen haar in staat om diepgaande discussies te leiden en evenementen te verrijken met inzichten die zowel inspirerend als praktisch zijn. Anita’s vaardigheden in het faciliteren van dialogen maken haar een ideale keuze voor congressen, workshops en bedrijfsevenementen die zich richten op geestelijke gezondheid en inclusiviteit.

Over neurodiversiteit

Neurodiversiteit is een concept waarbij verschillen in de hersenen worden gezien als normale variaties in de menselijke populatie. Anita Hubner, met haar expertise op dit gebied, biedt waardevolle inzichten in hoe bedrijven en organisaties neurodiversiteit kunnen omarmen. Ze belicht de voordelen van een inclusieve werkplek die rekening houdt met mensen met onder andere ADHD, autisme, en andere psychische aandoeningen. Haar benadering benadrukt de kracht van acceptatie en aanpassing, en biedt praktische strategieën voor het creëren van een ondersteunende werkomgeving.

Anita Hubner inhuren voor een lezing

Het boeken van Anita Hubner voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings streven we naar een soepele ervaring, met all-inclusive tarieven en een offerte binnen 24 uur. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie verzekeren een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een lezing, workshop of webinar, wij staan klaar om samen met u de perfecte invulling voor uw evenement te realiseren.

Biografie van Anita Hubner

Anita Hubner’s levensverhaal is een getuigenis van moed en doorzettingsvermogen. In 1995 kreeg ze te horen dat ze nooit zou herstellen van haar psychose, maar ze bewees het tegendeel door af te studeren als psycholoog aan de universiteit. Haar carrière in de geestelijke gezondheidszorg en haar persoonlijke ervaringen met stigma’s en psychische kwetsbaarheid, hebben haar tot een gepassioneerde voorvechter gemaakt voor het doorbreken van stigma’s rond psychische aandoeningen.

Haar bekendheid groeide toen ze sprak bij Tedx Amsterdam Women en werd genomineerd voor de VIVA 400 Award in de categorie Wereldverbeteraars. Premier Mark Rutte erkende haar bijdrage aan de maatschappij door haar te laten interviewen voor het tijdschrift Margriet. Anita’s expertise op het gebied van stigma en neurodiversiteit heeft haar tot een veelgevraagd spreker gemaakt, zowel in Nederland als internationaal.

Anita’s benadering van diversiteit en inclusie in de werkomgeving benadrukt het belang van openheid en bespreekbaarheid van psychische gezondheid. Ze pleit voor een cultuur waarin werknemers zich veilig voelen om hun behoeften te uiten, wat leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere tevredenheid en productiviteit. Haar lezingen, webinars, trainingen en workshops zijn niet alleen informatief, maar bieden ook praktische hulpmiddelen voor zowel individuen als organisaties om het stigma rond psychische aandoeningen te doorbreken en neurodiversiteit te omarmen.

Anita Hubner is een ware inspiratiebron, niet alleen vanwege haar persoonlijke prestaties maar ook door haar vermogen om anderen te motiveren en te onderwijzen over het belang van inclusiviteit en begrip voor neurodiversiteit op de werkvloer. Haar verhaal en expertise maken haar een onmisbare spreker voor elk evenement dat gericht is op diversiteit, geestelijke gezondheid, of persoonlijke groei.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Anita Hubner

Schrijf een review

Video met Anita Hubner

Meer informatie & boekingen

Anita Hubner inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Anita Hubner
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers