20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Danielle Jiskoot

Danielle Jiskoot als spreker boeken

Danielle Jiskoot is een toonaangevende changemaker, ondernemer en inspirator in het Nederlandse bedrijfsleven. Als oprichter van The Drag Agency en TDA Management voor toonaangevend queertalent brengt Danielle een unieke mix van expertise mee op het gebied van werkplezier, inclusiviteit en ondernemerschap. Met haar vooruitstrevende visie op de werkvloer en haar vermogen om diversiteit en inclusiviteit te bevorderen, is Danielle Jiskoot de ideale spreker voor organisaties die streven naar een meer inclusieve cultuur en betrokkenheid binnen hun teams. Haar ervaring met het opzetten van succesvolle bedrijven, gecombineerd met haar passie voor sociale verandering, maakt haar een onmisbare bron van inspiratie en inzicht voor iedereen die op zoek is naar innovatie en positieve impact in hun organisatie.

Danielle Jiskoot

Zelfexpressie op de werkvloer

Danielle Jiskoot staat bekend om haar diepgaande inzichten in zelfexpressie op de werkvloer, diversiteit en inclusie. Haar lezingen bieden een verfrissend perspectief op hoe organisaties een omgeving kunnen creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn. Ze behandelt essentiële onderwerpen zoals gender, seksualiteit en persoonlijke verhalen, essentieel voor het bevorderen van werkgeluk en het bouwen van een inclusieve cultuur.

Danielle inhuren voor een lezing

Het boeken van Danielle voor je evenement is eenvoudig en transparant, dankzij de All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice van Quality Bookings. Ons team ondersteunt je gedurende het hele proces, van het eerste contact tot aan de uitvoering van het evenement, om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Biografie van Danielle Jiskoot

Danielle Jiskoot, geboren in 1991, is een dynamische en visionaire leider. Haar reis begon met een studie Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, gevolgd door een loopbaan in duurzaamheid en business development. Haar ervaring in de corporate wereld legde de basis voor haar latere werk als change maker en ondernemer.

Danielle’s pad nam een beslissende wending toen ze besefte dat de corporate cultuur weinig ruimte bood voor zelfexpressie en diversiteit. Deze realisatie, gecombineerd met een persoonlijke strijd tegen een paniekstoornis, leidde tot een diepe interesse in persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Geïnspireerd door nieuwe rolmodellen buiten de corporate wereld, richtte ze The Drag Agency op, het eerste boekings- en managementbureau voor drag performers in de Benelux. Dit initiatief was een directe reactie op de behoefte aan meer diverse en inclusieve rolmodellen in de maatschappij.

Haar werk met The Drag Agency en TDA Management voor leading queer talent heeft de weg vrijgemaakt voor een nieuwe golf van diversiteit en inclusiviteit in de Nederlandse bedrijfscultuur. Danielle’s missie om een veilige en accepterende omgeving te creëren, strekt zich uit over meerdere facetten van haar carrière. Als medeoprichter van The Diverse Agency, oprichter van Queer at Work, ambassadeur van Corporate Queer en bestuurslid van de Unheard Foundation, zet ze zich onvermoeibaar in voor het recht van iedereen om zichzelf te zijn.

Danielle’s bijdragen als inclusieconsultant zijn wijdverbreid en impactvol. Haar visie en toewijding aan het creëren van een wereld waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht de omgeving, resoneert sterk in haar lezingen en interacties met het publiek. Als je Danielle Jiskoot boekt voor je evenement, kies je niet alleen voor een ervaren en deskundige spreker, maar ook voor iemand die een krachtige boodschap van inclusiviteit en zelfexpressie uitdraagt.

Danielle als spreker

Met een achtergrond als ervaren commercieel zwaargewicht, combineert Danielle haar expertise met een energieke, motiverende en humoristische benadering. Of het nu gaat om een rol als dagvoorzitter, spreker of moderator, ze betrekt het publiek op een manier die zowel verdiepend als mensgericht is. Haar optredens zijn niet alleen informatief, maar ook onvergetelijk, waardoor ze een veelgevraagde spreker is op evenementen en podcasts.

Met Danielle Jiskoot haal je een spreker in huis die niet alleen een frisse en jonge blik biedt op actuele onderwerpen, maar ook diepgang en humor brengt in elk gesprek. Haar vermogen om mensen te motiveren en inspireren, gecombineerd met haar ervaring in diverse sectoren, maakt haar de ideale keuze voor evenementen die streven naar echte verandering en positieve impact. Boek Danielle nu en ervaar de kracht van haar inspirerende lezingen, die gegarandeerd een blijvende indruk zullen achterlaten op je publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Danielle Jiskoot

"Danielle sprak onlangs op ons Corporate Wellbeing evenement - Wellness engaged. Ze had zo'n fantastische professionaliteit tijdens het spreken, erg enthousiast en gemotiveerd. Ik beveel Danielle ten zeerste aan voor elke spreekgelegenheid!"

― Rhian Berry

"Danielle is een geboren leider die altijd het beste voor heeft met het team, en daar juich ik haar voor toe. Ze creëert een inclusieve en meelevende werkcultuur en communiceert op een zeer duidelijke manier. Ze leidt met zowel haar hart als haar hoofd. Ik wou dat alle teamleiders waren zoals Danielle!"

― Jessica den Outer

"Wanneer Danielle een evenement, een panelsessie voor een merk of een workshop modereert, verloopt alles super soepel. Ze verlicht de kamer. Met haar spontane, geestige en energieke manier om alles en iedereen in de kamer met elkaar te verbinden zet ze echt een positieve, warme, grappige en innemende toon. Ik vond het fijn om met je samen te werken Daniëlle. Zo'n ondersteunende, krachtige en slimme collega, altijd in de buurt om een ​​helpende hand te bieden. Jij rockt!"

― Nazli Parlayan
Schrijf een review

Video met Danielle Jiskoot

Meer informatie & boekingen

Danielle Jiskoot inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Danielle Jiskoot
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers