Info & boekingen
Spreker Danielle Jiskoot - Zelfexpressie op de werkvloer Copyright foto: Arjaan Hamel

Danielle Jiskoot Zelfexpressie op de werkvloer

Danielle Jiskoot als spreker boeken

Danielle de mede-oprichter van The Drag Agency, de eerste boeking, management en creative agency voor drag performers in de Benelux spreekt over het belang van inclusieve rolmodellen, zelfexpressie, ondernemerschap in nieuwe branches en omschakelen met je businessmodel ten tijden van crisis. Tijdens de corona crisis heeft The Drag Agency talloze bedrijven online geïnspireerd met activiteiten en workshops met professionele drag performers, om artiesten aan het werk te houden en mensen thuis te inspireren met unieke sessies.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
 • Snel contact met Danielle Jiskoot
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Danielle Jiskoot

Danielle Jiskoot (1991) is spreker over werkgeluk, inclusiviteit en ondernemerschap. Tijdens haar werk in de corporate omgeving kwam ze erachter dat ze zich onvoldoende geïnspireerd en gerepresenteerd voelde door hoger management. Zelfexpressie op de werkvloer was een onderwerp dat nog sterk onderbelicht bleef – voornamelijk gericht op gender, sexualiteit en persoonlijke verhalen. Ze richtte eind 2019 The Drag Agency op: de eerste boeking en management agency voor drag performers in de Benelux, om nieuwe rolmodellen een groter platform te kunnen bieden.

Danielle spreekt over het belang van inclusieve rolmodellen, zelfexpressie, ondernemerschap in nieuwe branches en omschakelen met je businessmodel ten tijden van crisis. Tijdens de corona crisis heeft The Drag Agency talloze bedrijven online geïnspireerd met activiteiten en workshops met professionele drag performers, om artiesten aan het werk te houden en mensen thuis te inspireren met unieke sessies.

Danielle Jiskoot studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, waarna ze als business development professional in duurzaamheid werkte. Ze werkte samen met grote corporates, MKB en start ups in de route naar verduurzaming en merkte tijdens haar fulltime werk dat ze zich steeds minder op haar plek begon te voelen in de corporate cultuur. Het resulteerde in een langdurige en hardnekkige paniekstoornis. Na het vinden van nieuwe rolmodellen buiten de corporate wereld om, ontwikkelde ze een interesse in persoonlijke ontwikkeling en zocht ze naar manieren om werkgeluk op nieuwe manieren aan te vliegen. Danielle spreekt over ‘belonging’ binnen de organisatie en hoe management zich kan openstellen voor een inclusiever karakter. The Drag Agency kwam voort uit een gesprek met beroemde drag queen Hoax LeBeau, waaruit bleek dat drag talent in de Benelux nog geen representatie had.

Sinds december 2019 leidt The Drag Agency in het creëren van een nieuw podium voor nog onderbelichte rolmodellen en wordt het bedrijf geprezen om haar wendbaarheid tijdens de zware corona crisis voor de cultuursector.

Danielle is te boeken als dagvoorzitter, spreker of moderator tijdens events voor een jonge, frisse blik op onderwerpen en een humoristische, verdiepende en mensgerichte toon tijdens gesprekken.

Meer informatie & boekingen

Danielle Jiskoot inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Danielle Jiskoot
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers