20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Arjan Elbers

Arjan Elbers als spreker boeken

Arjan Elbers is een dynamische, inspirerende gastspreker die de arbeidsmarkt, recruitmentstrategieën en generatieverschillen op een unieke wijze belicht? Arjan Elbers is uw ideale keuze. Met zijn expertise en energieke presentatiestijl weet hij elk publiek te boeien. Deze pagina neemt u mee in de wereld van Arjan Elbers, belicht zijn specialismen en vertelt u waarom hij de perfecte spreker is voor uw evenement.

Arjan Elbers

Strategic Recruitment Challenger

Arjan Elbers is een autoriteit op het gebied van de arbeidsmarkt, recruitmentstrategieën en de dynamiek tussen verschillende generaties op de werkvloer. Zijn lezingen zijn gevuld met actuele inzichten over hoe organisaties kunnen inspelen op de veranderende arbeidsmarkt van 2023. Elbers deelt zijn kennis over het effectief werven en managen van diverse generaties, van babyboomers tot Gen-Z, en biedt strategieën voor recruitmentmarketing. Hij belicht ook hoe Nederland het uitdagende probleem van de krappe arbeidsmarkt kan aanpakken en geeft praktische tips over het opbouwen van een solide recruitmentfundament.

Arjan Elbers inhuren voor een lezing

Het boeken van Arjan Elbers voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Quality Bookings staat garant voor een all-inclusive tarief, met de belofte van een offerte binnen 24 uur en uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces. Ons team helpt u graag bij elke stap, van het eerste contact tot de succesvolle uitvoering van het evenement, en zorgt ervoor dat u tevreden bent met de ervaring.

Biografie van Arjan Elbers

Arjan Elbers heeft meer dan een decennium ervaring in zowel nationale als internationale corporate- en bureaurecruitment, voordat hij in 2009 als zelfstandig ondernemer begon. Hij is de trotse oprichter van Stichting Guruz, die zich inzet voor het Nederlandse mbo-onderwijs en bedrijven helpt met hun employer branding. Hij is tevens voorzitter van Recruiters United en als bestuurder bij Kiqit deelt hij zijn uitgebreide kennis met een breder publiek.

Als mede-eigenaar van Getnoticed heeft hij bijgedragen aan het bouwen van toonaangevende recruitment– en ‘werken bij’-websites. Als adviseur bij Purple Squirrel Effect past hij vernieuwende recruitmentprocessen toe. Elbers deelt zijn kennis ook als auteur, blogger, en producer, en heeft boeken geschreven zoals ‘Het Recruitment Fundament‘ en ‘Saffraan & Sjalot’. Zijn unieke benadering en diepgaande kennis maken hem tot een veelgevraagde spreker in Nederland en België.

Met zijn expertise op het gebied van arbeidsmarkt, mbo-talenten en recruitmentstrategieën voor de toekomst inspireert hij zijn publiek. Hij staat bekend om zijn actuele kennis, scherpe inhoud, inspirerende voordrachten en gezonde dosis humor. Als ‘Strategic Recruitment Challenger & Ontzettende Vakidioot’ is Elbers iemand die de status quo continu uitdaagt en vernieuwing brengt in de manier waarop organisaties kijken naar arbeid en talentwerving.

Arjan Elbers boeken voor een lezing? Voor vragen over zijn lezingen of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22 bij Quality Bookings. Wij staan klaar om u te helpen met het vinden van de perfecte spreker voor uw evenement, met de zekerheid van onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte, uitgebreide support, tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Arjan Elbers

"Arjan is echt een man waar veel mensen in de markt een voorbeeld aan kunnen nemen. Buiten de grote hoeveelheid kennis die hij heeft, is hij creatief en zoekt altijd naar het gat in de markt. Is op de hoogte van alle ontwikkelingen en last but not least: hij heeft (slechte) humor. Er gaan weinig dagen voorbij dat je met Arjan niet kunt lachen. "

― Twan Lammers

"Arjan heeft vakkennis, ervaring en een zeer relevant netwerk op het gebied van (online) recruitment. Dat alleen al maakt hem een waardevolle sparring partner voor elke ondernemer die in de arbeidsbemiddeling actief is. Arjan voegt daar een arsenaal competenties aan toe, die maken dat hij bovenmodaal kan acteren. Sleutelwoorden zijn hierbij creativiteit, bevlogenheid, analytisch vermogen, commercialiteit, gedrevenheid en ondernemerschap. Verder kan Arjan echt helemaal, maar dan ook helemaal, niets."

― Carlo van Rienen

"Arjan heeft een tomeloze energie. Geef hem een onderwerp en hij vindt er iets van en kan dit ook onderbouwen. Zijn kijk op de recruitment markt (met de rollende r) is vernieuwend en verhelderend. What you see is what you get bij Arjan. Erg blij om met deze recruitment professional te mogen samenwerken bij Kiqit en daarbuiten."

― Marcel van der Meer
Schrijf een review

Video met Arjan Elbers

Meer informatie & boekingen

Arjan Elbers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Arjan Elbers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers