20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Anne-Marije Buckens

Anne-Marije Buckens als spreker boeken

Anne-Marije Buckens is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een spreker die zich met een mix van humor en inhoud kan richten op de toekomst van de arbeidsmarkt! Ze is iemand die resoneert in de wereld van werk en loopbaanontwikkeling. Deze gepassioneerde arbeidsmarktexpert en columnist is de perfecte keuze om jouw publiek te inspireren en motiveren. In dit artikel gaan we dieper in op de redenen waarom Anne-Marije Buckens een aanwinst is voor uw evenement, en wat u kunt verwachten als u haar expertise inschakelt.

Anne-Marije Buckens

Arbeidsmarkt expert

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Om competitief en innovatief te blijven, moeten bedrijven en werknemers meebewegen met deze veranderingen. Anne-Marije Buckens brengt je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Met onderwerpen als duurzame inzetbaarheid en generatiemanagement, biedt zij concrete handvatten om aan de slag te gaan met deze urgente thema’s. Kiezen voor Anne-Marije betekent kiezen voor een frisse blik op de arbeidsmarkt van morgen en de rol van kunstmatige intelligentie daarin.

Anne-Marije inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing door Anne-Marije Buckens is eenvoudig en toegankelijk. Met onze expertise in spreker management, verzekeren we je dat elke stap soepel verloopt. Van het eerste contact tot de afronding van de boeking, ons team staat klaar om je bij te staan. En met onze boekingsgarantie ben je verzekerd van succes. Neem de stap en laat Anne-Marije Buckens je evenement naar een hoger niveau tillen.

Biografie van Anne-Marije Buckens

Met een carrière die al in haar vroege jaren indrukwekkende vormen begon aan te nemen, heeft Anne-Marije Buckens zich ontpopt als een vooraanstaande autoriteit op het gebied van de arbeidsmarkt en loopbaanontwikkeling. Geboren in 1988, toonde Anne-Marije al op jonge leeftijd een bijzondere interesse in de dynamieken van de arbeidsmarkt. Haar passie voor dit veld resulteerde in het oprichten van een loopbaanadviesbureau speciaal gericht op 50-plussers toen ze slechts 23 jaar oud was. Deze onderneming heeft inmiddels meer dan 5.000 mensen geholpen een nieuwe professionele koers te varen.

Haar werk heeft veel mythen ontkracht, vooral het idee dat je na een bepaalde leeftijd niet meer gewild bent op de arbeidsmarkt. Ze heeft een unieke kijk ontwikkeld door haar interacties met een breed spectrum van professionals en werkgevers, waarmee ze een vinger aan de pols houdt van de meest prangende vraagstukken in de hedendaagse werkwereld.

De literaire bijdragen van Anne-Marije, waaronder ‘Het Grote 50+ Werkboek‘ en ‘In 10 Stappen Duurzaam Inzetbaar‘, tonen haar toewijding en deskundigheid. Haar creatieve geest heeft ook geresulteerd in de ontwikkeling van ‘The Sustainable Employability Show’ en ‘The Show That Works’, waarbij ze de podiumkunsten gebruikt om haar boodschappen over te brengen. De invloed van Anne-Marije strekt zich uit tot in de media, als vaste columniste voor het Algemeen Dagblad, waar zij haar inzichten over werk en carrière deelt met een breed publiek. Met haar inzicht en charisma staat ze op het podium naast gerespecteerde figuren als Twan Huys en Arie Boomsma en laat ze haar stem horen in uitzendingen als Kassa en RTLZ.

 Deze blootstelling heeft bijgedragen aan haar reputatie als een motiverende en verhelderende spreker.

Anne-Marije als spreker

Wanneer Anne-Marije het podium betreedt, gebeurt er iets bijzonders. Haar vermogen om publiek te boeien met doortastende inzichten over de arbeidsmarkt van de toekomst is ongeëvenaard. Ze biedt praktische tips en wake-up-calls die niet alleen werkenden maar ook werkgevers en beleidsmakers aanzetten tot nadenken en actie. Haar lezingen zijn doorspekt met humor, waardoor de inhoud toegankelijk en vermakelijk wordt.

De lezingen van Anne-Marije Buckens zijn bijzonder relevant voor managers, HR-professionals, en leidinggevenden die duurzame inzetbaarheid in hun organisatie willen verbeteren. Maar ook voor professionals die vooruit willen kijken en hun positie op de arbeidsmarkt willen verstevigen. Anne-Marije Buckens biedt maatwerk lezingen, waarbij ze in overleg met de opdrachtgever de inhoud afstemt op de specifieke behoeften van het publiek.

Elke sessie met Anne-Marije Buckens, variërend van 30 tot 90 minuten, is een diepgaande verkenning van thema’s zoals de arbeidsmarkt van de toekomst, kunstmatige intelligentie en werk, en de uitdagingen en kansen van het werken na je vijftigste. Met haar expertise op het gebied van generatiemanagement biedt ze ook een schat aan kennis over het managen van diverse werkgeneraties, van babyboomers tot Gen-Z.

Anne-Marije Buckens is niet zomaar een spreker; ze is een beweging op zichzelf, klaar om de wereld van werk en loopbaanontwikkeling te verrijken met haar kennis en visie. Boek haar nu en verzeker jezelf van een evenement dat nog lang in het geheugen van de deelnemers zal blijven.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Anne-Marije Buckens

Ongeveer een jaar geleden kwam ik in contact met Anne-Marije voor een loopbaantraject. Na ruim 10 jaar als zelfstandige te hebben gewerkt, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Anne-Marije heeft mij geholpen met het ‘trechteren’. Kijk wat je echt leuk vindt en waar je sterke punten liggen. De gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik steeds specifieker ging zoeken. Mede dankzij de goede opmaak van mijn CV en de hulp bij de motivatiebrieven. En dan de positieve uitstraling van Anne-Marije. Ze heeft altijd tijd voor je, is proactief en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben we ook veel gelachen! Ik start per 1 oktober bij een mooie werkgever als Operations & Finance Manager. Mocht je hulp nodig hebben bij het zoeken naar een passende functie, dan kan ik Anne-Marije, haar team en 50 Company van harte aanbevelen.

Anne-Marije is een fantastische inspirator en motivator. In haar trajecten haalt zij het beste in mensen naar boven waardoor ze weer nieuwe uitdagingen aan kunnen gaan. Persoonlijk heb ik dat ook mogen ervaren door me te stimuleren als zelfstandig ondernemer te starten. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor! Anne-Marije vervult maatschappelijk ook nog eens een belangrijke rol in Nederland. Met haar lezingen, interviews, podcast e.d. verkondigt zij haar visie dat er ontzettend veel mensen met arbeidspotentieel aan het werk kunnen / moeten. Keep doing the good work Anne-Marije! TOPPER!

Anne-Marije weet precies de juiste vragen te stellen, waardoor je flink aan het nadenken komt over je eigen loopbaan. Met haar enthousiasme en vertrouwen brengt ze je elke keer een stap verder richting je droombaan.

Schrijf een review

Video met Anne-Marije Buckens

Meer informatie & boekingen

Anne-Marije Buckens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Anne-Marije Buckens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers