20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Anne-Marije Buckens - Arbeidsmarkt expert

Anne-Marije Buckens Arbeidsmarkt expert

Anne-Marije Buckens als spreker boeken

Zoek je een spreker die met een mix van humor en inhoud de toekomst van de arbeidsmarkt scherp weet te stellen? Anne-Marije Buckens is een naam die resoneert in de wereld van werk en loopbaanontwikkeling. Deze bevlogen arbeidsmarktexpert en columnist is de perfecte keuze om je publiek te inspireren en te motiveren. In dit artikel duiken we dieper in de redenen waarom Anne-Marije Buckens een aanwinst is voor je event, en wat je kunt verwachten als je haar expertise in huis haalt.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Anne-Marije Buckens
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Anne-Marije Buckens

Over loopbaan en arbeidsmarktontwikkeling

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Om competitief en innovatief te blijven, moeten bedrijven en werknemers meebewegen met deze veranderingen. Anne-Marije Buckens brengt je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Met onderwerpen als duurzame inzetbaarheid en generatiemanagement, biedt zij concrete handvatten om aan de slag te gaan met deze urgente thema’s. Kiezen voor Anne-Marije betekent kiezen voor een frisse blik op de arbeidsmarkt van morgen en de rol van kunstmatige intelligentie daarin.

Anne-Marije Buckens inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing door Anne-Marije Buckens is eenvoudig en toegankelijk. Met onze expertise in spreker management, verzekeren we je dat elke stap soepel verloopt. Van het eerste contact tot de afronding van de boeking, ons team staat klaar om je bij te staan. En met onze boekingsgarantie ben je verzekerd van succes. Neem de stap en laat Anne-Marije Buckens je evenement naar een hoger niveau tillen.

Biografie van Anne-Marije Buckens

Met een carrière die al in haar vroege jaren indrukwekkende vormen begon aan te nemen, heeft Anne-Marije Buckens zich ontpopt als een vooraanstaande autoriteit op het gebied van de arbeidsmarkt en loopbaanontwikkeling. Geboren in 1988, toonde Anne-Marije al op jonge leeftijd een bijzondere interesse in de dynamieken van de arbeidsmarkt. Haar passie voor dit veld resulteerde in het oprichten van een loopbaanadviesbureau speciaal gericht op 50-plussers toen ze slechts 23 jaar oud was. Deze onderneming heeft inmiddels meer dan 5.000 mensen geholpen een nieuwe professionele koers te varen.

+ lees meer

Haar werk heeft veel mythen ontkracht, vooral het idee dat je na een bepaalde leeftijd niet meer gewild bent op de arbeidsmarkt. Ze heeft een unieke kijk ontwikkeld door haar interacties met een breed spectrum van professionals en werkgevers, waarmee ze een vinger aan de pols houdt van de meest prangende vraagstukken in de hedendaagse werkwereld.

De literaire bijdragen van Anne-Marije, waaronder ‘Het Grote 50+ Werkboek’ en ‘In 10 Stappen Duurzaam Inzetbaar’, tonen haar toewijding en deskundigheid. Haar creatieve geest heeft ook geresulteerd in de ontwikkeling van ‘De Duurzame Inzetbaarheid Show’ en ‘De Show Die Werkt’, waarbij ze de podiumkunsten benut om haar boodschappen over te brengen. Haar invloed strekt zich uit tot de media, als vaste columnist voor het Algemeen Dagblad, waar ze haar inzichten over werk en loopbaan deelt met een breed publiek.

Haar inzicht en charisma hebben haar plaatsen op het podium naast gerespecteerde figuren als Twan Huys en Arie Boomsma verzekerd, en ze heeft haar stem laten horen in uitzendingen zoals Kassa en RTLZ. Deze blootstelling heeft bijgedragen aan haar reputatie als een motiverende en verhelderende spreker.

Wanneer Anne-Marije het podium betreedt, gebeurt er iets bijzonders. Haar vermogen om publiek te boeien met doortastende inzichten over de arbeidsmarkt van de toekomst is ongeëvenaard. Ze biedt praktische tips en wake-up-calls die niet alleen werkenden maar ook werkgevers en beleidsmakers aanzetten tot nadenken en actie. Haar lezingen zijn doorspekt met humor, waardoor de inhoud toegankelijk en vermakelijk wordt.

De lezingen van Anne-Marije Buckens zijn bijzonder relevant voor managers, HR-professionals, en leidinggevenden die duurzame inzetbaarheid in hun organisatie willen verbeteren. Maar ook voor professionals die vooruit willen kijken en hun positie op de arbeidsmarkt willen verstevigen. Anne-Marije Buckens biedt maatwerk lezingen, waarbij ze in overleg met de opdrachtgever de inhoud afstemt op de specifieke behoeften van het publiek.

Elke sessie met Anne-Marije Buckens, variërend van 30 tot 90 minuten, is een diepgaande verkenning van thema’s zoals de arbeidsmarkt van de toekomst, kunstmatige intelligentie en werk, en de uitdagingen en kansen van het werken na je vijftigste. Met haar expertise op het gebied van generatiemanagement biedt ze ook een schat aan kennis over het managen van diverse werkgeneraties, van babyboomers tot Gen-Z.

Anne-Marije Buckens is niet zomaar een spreker; ze is een beweging op zichzelf, klaar om de wereld van werk en loopbaanontwikkeling te verrijken met haar kennis en visie. Boek haar nu en verzeker jezelf van een evenement dat nog lang in het geheugen van de deelnemers zal blijven.

Meer informatie & boekingen

Anne-Marije Buckens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Anne-Marije Buckens
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers