20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Kilian Wawoe: Thuiswerken en organisatorische psychologie
25 juni 2024

Kilian Wawoe: Thuiswerken en organisatorische psychologie

Kilian Wawoe, een expert in HR en organisatiepsychologie, deelt regelmatig zijn inzichten over thuiswerken en de impact daarvan op werknemers en organisaties. In een recente blogpost en diverse interviews bespreekt hij de voor- en nadelen van thuiswerken, evenals de toekomst van werk in een post-pandemische wereld.

Thuiswerken en teamdynamiek

Wawoe benadrukt dat de impact van thuiswerken sterk varieert per persoon. Sommige werknemers voelen zich productiever thuis, terwijl anderen de sociale interactie en samenwerking van een kantooromgeving missen. Hij stelt dat werk niet alleen gaat om individuele productiviteit, maar ook om de groepsdynamiek en het delen van kennis. Daarom is het belangrijk dat organisaties een balans vinden tussen thuiswerken en kantoordagen om de cohesie binnen teams te behouden​.

Moderne beoordelingsmethoden

Wawoe pleit voor moderne beoordelingsmethoden zoals 360-graden feedback, waarbij niet alleen leidinggevenden feedback geven, maar ook collega’s en externe partijen zoals klanten. Deze methode zorgt voor een bredere en meer genuanceerde evaluatie van prestaties en kan bijdragen aan een cultuur van continue verbetering. Hij benadrukt dat frequente en constructieve feedback leidt tot betere prestaties en meer werkplezier​.

Kilian Wawoe over de toekomst van werk en leiderschap

Volgens Wawoe moeten leiders nadenken over de lange termijnvisie voor hun organisaties. Dit omvat het creëren van een cultuur van inclusiviteit en samenwerking, zelfs voor werknemers die liever thuiswerken. Hij gelooft dat hybride werkmodellen, waarbij werknemers deels thuis en deels op kantoor werken, de toekomst zijn. Deze modellen moeten echter zorgvuldig worden ontworpen om zowel de productiviteit als de tevredenheid van werknemers te maximaliseren.

Kilian Wawoe als spreker boeken

Het boeken van Kilian Wawoe als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn diepgaande kennis van HR en organisatiepsychologie. Zijn presentaties zijn zowel informatief als motiverend en bieden praktische inzichten die direct toepasbaar zijn in diverse werk- en leefsituaties. Van het eerste contact tot de uitvoering van uw evenement, streeft Kilian naar een soepele en effectieve samenwerking. Boek vandaag nog Kilian voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn expertise en visie op de toekomst van werk!