20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Leontien Zijlaard-van Moorsel

Leontien Zijlaard-van Moorsel

Leontien Zijlaard-van Moorsel als spreker boeken

De Brabantse sportvrouw Leontien van Moorsel wordt maar liefst vier keer Olympisch kampioen, schopt het negen keer tot wereldkampioen en wint twee keer de Tour de France.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Leontien Zijlaard-van Moorsel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

De Brabantse sportvrouw Leontien van Moorsel wordt maar liefst vier keer Olympisch kampioen, schopt het negen keer tot wereldkampioen en wint twee keer de Tour de France.

Onvergetelijke sportmomenten
Leontien van Moorsel start haar wielercarrière in haar prille jeugd en geeft meteen blijk van een uitzonderlijk sportief talent. Als professioneel wielrenster behaalt zij vervolgens grote overwinningen en zorgt daarmee voor onvergetelijke sportmomenten. Naast Olympische medailles, wint Leontien negen keer het wereldkampioenschap en twee keer de Tour voor Vrouwen. Bovendien wordt zij niet minder dan negenendertig keer Nederlands kampioen en vestigt zij een nieuw wereldduurrecord. Zes keer wordt Leontien Sportvrouw van het Jaar: in 1990, 1993, 1999, 2000, 2003 en 2004. Tijdens het gala ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de KNWU worden Leontien van Moorsel en Joop Zoetemelk verkozen tot beste Nederlandse renners aller tijden. In 2006 wordt zij bekroond met de Fanny Blankers-Koen Trofee.

Rit van mijn leven
Na beëindiging van haar glansrijke wielercarrière in 2004 begint Leontien van Moorsel met haar echtgenoot Michael Zijlaard een eigen bedrijf: Leontien Total Sports. De spontane en goedlachse Brabantse verzorgt onder andere presentaties, spin/wielren/mountainbikeclinics en organiseert jaarlijks Leontien Ladies Ride, een succesvolle fietstoertocht voor vrouwen van alle leeftijden. In 2012 is daar de Leontien Ladies Run in Rotterdam aan toegevoegd. Leontien heeft ook een betaalbare sportkledinglijn. Daarnaast zet zij zich in voor haar eigen Leontien Foundation, waarmee zij projecten steunt op het gebied van eetstoornissen. (Tijdens haar wielercarrière heeft Leontien zelf te kampen gehad met de ziekte anorexia en zij vindt het belangrijk mensen die te maken hebben met deze aandoening hulp te bieden.) In 2008 verschijnt de door haar geautoriseerde biografie Leontien van Moorsel: de rit van mijn leven, geschreven door Marjolein Hurkmans.

+ lees meer

Verschillende onderzoeken van gerenommeerde communicatiebureaus laten zien dat het inzetten van bekende Nederlanders een positief effect heeft op het genereren van (free) publicity, en tevens een grote aantrekkingskracht uitoefent op de doelgroep. Bedrijven en instellingen die Leontien Zijlaard-van Moorsel als gastspreker inhuren, zitten dan ook gebeiteld. Niet alleen het relaas van een ongelooflijke wielercarrière maar ook de beelden van de behaalde successen én de grote tegenslagen vangen de aandacht van het publiek ogenblikkelijk. Inhoud wordt gekoppeld aan een levendige spreekstijl, en er ontstaat snel interactie met de toehoorders. Als topwielrenster was Leontien al gewend te improviseren; daardoor beheerst ze nu vele verschillende genres, variërend van het verzorgen van de (co-)presentatie en het houden van lezingen tot het afnemen van interviews, altijd naadloos aansluitend bij het beoogde doel van haar optreden. Ook van de lancering van een nieuw product, het lossen van een startschot of de opening van een nieuw bedrijfspand weet Leontien iets gezelligs en aantrekkelijks te maken.

Meer informatie & boekingen

Leontien Zijlaard-van Moorsel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Leontien Zijlaard-van Moorsel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers