20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Leontien Zijlaard-van Moorsel

Leontien Zijlaard-van Moorsel als spreker boeken

Leontien Zijlaard-van Moorsel is een inspirerende spreker die niet alleen over sport spreekt, maar ook over doorzettingsvermogen, zelfoverwinning en de weg naar succes. Hierdoor is Leontien Zijlaard-van Moorsel een uitstekende keuze. Als voormalig professioneel wielrenster, met Olympische medailles en wereldtitels op haar naam, heeft Leontien een schat aan ervaringen en lessen die ze graag deelt. Haar verhalen over haar sportcarrière, de uitdagingen en haar unieke visie op succes en gezondheid, zijn niet alleen boeiend maar ook enorm motiverend.

Leontien Zijlaard-van Moorsel

Wielrenner en coach

Doorzettingsvermogen en samenwerken zijn thema’s waar Leontien Zijlaard-van Moorsel veel over kan vertellen. Haar reis in de sportwereld, gekenmerkt door zowel spectaculaire successen als persoonlijke uitdagingen, is een krachtig voorbeeld van deze thema’s. Leontien spreekt over het belang van mentale kracht, het overwinnen van tegenslagen en het belang van gezonde levenskeuzes. Deze onderwerpen zijn niet alleen relevant voor sporters, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van doelen.

Leontien Zijlaard-van Moorsel inhuren voor een lezing

Het boeken van Leontien Zijlaard-van Moorsel voor een lezing is een eenvoudig proces. Neem contact op met Quality Bookings en bespreek je wensen en de details van het evenement. Wij zorgen voor een snelle offerte en uitgebreide support gedurende het gehele traject. Ons all-inclusive tarief en tevredenheidsgarantie zorgen voor een zorgeloze ervaring. Leontien is beschikbaar voor diverse soorten evenementen en kan haar lezing aanpassen aan jouw specifieke wensen.

Biografie van Leontien

Leontien Zijlaard-van Moorsel is een van de meest succesvolle Nederlandse wielrensters ooit. Geboren op 22 maart 1970 in Rotterdam, begon ze al op jonge leeftijd met fietsen. Haar talent werd snel duidelijk, en al gauw veroverde ze de nationale en internationale wielerwereld. Leontien heeft in haar carrière vele successen behaald, waaronder meerdere gouden medailles op de Olympische Spelen en diverse wereldtitels.

Leontien’s reis was echter niet zonder obstakels. Ze heeft openlijk gesproken over haar strijd tegen anorexia, een strijd die haar bijna haar carrière en leven kostte. Haar herstel en terugkeer naar de top van de wielersport is een bron van inspiratie voor velen. Het toont haar ongelooflijke veerkracht en doorzettingsvermogen.

Naast haar sportieve prestaties is Leontien ook bekend om haar werk buiten de sport. Ze is een voorvechter van gezond leven en heeft verschillende initiatieven opgezet om mensen te helpen een gezonde levensstijl te omarmen. Zo heeft ze haar eigen stichting opgericht, die zich richt op de strijd tegen eetstoornissen.

Haar passie voor fietsen en haar toewijding aan het bevorderen van gezondheid en welzijn maken Leontien Zijlaard-van Moorsel tot een buitengewoon boeiende en inspirerende spreker. Haar verhalen en lessen zijn niet alleen relevant voor sportliefhebbers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei, gezondheid en het overwinnen van uitdagingen. Met haar ervaring, charisma en inspirerende verhalen is Leontien een uitstekende keuze voor elke gelegenheid.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Leontien Zijlaard-van Moorsel

Schrijf een review

Video met Leontien Zijlaard-van Moorsel

Meer informatie & boekingen

Leontien Zijlaard-van Moorsel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Leontien Zijlaard-van Moorsel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers