20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jay-Jay Boske - Ondernemer en influencer
Exclusief bij
Quality Bookings

Jay-Jay Boske Ondernemer en influencer

Jay-Jay Boske als spreker boeken

Zoek je een spreker die met zijn unieke ervaringen en charisma jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Jay-Jay Boske de naam die je niet mag missen. Als voormalig professioneel rugbyspeler, presentator, ondernemer en YouTube-icoon biedt Jay-Jay een schat aan verhalen en inzichten die hij graag deelt als spreker. In deze pagina ontdek je waarom Jay-Jay Boske als spreker boeken een meerwaarde is voor jouw evenement en krijg je een blik op de thema’s waarover hij spreekt.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Jay-Jay Boske
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Jay-Jay Boske inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Jay-Jay Boske is transparant en eenvoudig. Wij bij Quality Bookings begrijpen dat je tijd waardevol is. Daarom zorgen we ervoor dat je binnen 24 uur een scherpe offerte ontvangt en direct contact kunt opnemen met meer dan 1070 sprekers. Onze boekingsgarantie verzekert je van een vlekkeloze ervaring. Onze ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat je zonder zorgen kunt uitkijken naar een onvergetelijke lezing van Jay-Jay Boske.

Biografie

Jay-Jay Boske is een naam die velen kennen van het rugbyveld, de televisie en het internet. Geboren en getogen in Hilversum, heeft Jay-Jay een veelzijdige carrière opgebouwd die hem heeft gevormd tot de charismatische persoonlijkheid die hij vandaag de dag is. Op 18-jarige leeftijd vertrok hij naar Newcastle om zijn droom na te jagen als professioneel rugbyspeler bij de Newcastle Falcons. Naast zijn periode in Engeland, heeft hij zijn krachten gemeten met de besten in de Rugby Club Hilversum, waar hij speelde met talenten zoals Tim Visser.

Echter, een blessure tijdens de County Cup Finale dwong Jay-Jay een pauze in te lassen. Terug in Nederland pakte hij zijn rugbycarrière weer op en leidde zijn team naar vijf landskampioenschappen. Maar zijn passie voor sport beperkte zich niet tot het veld. Bij de BNN University ontwikkelde hij zijn vaardigheden in de media en leerde hij de fijne kneepjes van het vak als radiohost en interviewer.

+ lees meer

Zijn mediatalent bleef niet onopgemerkt. Na vier jaar maakte hij de overstap naar Veronica, waar hij zijn dynamiek en flair deelde in diverse programma’s. Zijn avontuurlijke aard en competitieve geest brachten hem naar het reisprogramma Roadtrippers en uiteindelijk naar RTL, waar hij niet alleen grote sportevenementen presenteerde, maar ook meewerkte aan entertainmentshows zoals ‘Wie is de Sjaak?’.

Jay-Jay’s deelname aan Expeditie Robinson in 2016 liet Nederland kennis maken met een man die niet bang is voor een uitdaging, noch op het veld noch op een onbewoond eiland. Zijn doorzettingsvermogen en vermogen om op te krabbelen na tegenslagen werden hier op de proef gesteld, maar ook buiten de schijnwerpers blijft hij zijn pad volgen.

Als ondernemer lanceerde Jay-Jay Boske het online lifestylemerk DAY1, waar hij zijn passie voor sport, gezondheid en motivatie combineert. DAY1 is meer dan een YouTube-kanaal; het is een manifestatie van Jay-Jay’s filosofie dat elke dag een nieuwe kans is om te groeien en te excelleren.

Met zijn veelzijdige achtergrond is Jay-Jay Boske de spreker die je evenement die extra lading geeft. Of het nu gaat om een verhaal over topsport, de uitdagingen van het ondernemen of de kracht van media; Jay-Jay verweeft zijn ervaringen tot een boodschap die blijft hangen. Zijn lezingen zijn meer dan een overdracht van kennis; ze zijn een ervaring die inspireert en motiveert.

Bedrijven boeken Jay-Jay Boske niet alleen vanwege zijn expertise, maar ook om de authentieke manier waarop hij verhalen vertelt. Hij is het levende bewijs dat vallen en opstaan deel uitmaken van elk succesverhaal. Zijn motto “Hard werken, nooit opgeven en genieten van je succes” is niet alleen inspirerend, maar ook een praktische leidraad die hij deelt met zijn publiek.

Als je klaar bent om Jay-Jay Boske als spreker te boeken en jouw evenement naar een hoger niveau wilt tillen, neem dan direct contact met ons op. Met Quality Bookings heb je de garantie van een boeiende en memorabele lezing, verzorgd door een spreker die weet wat het betekent om te strijden, te winnen en bovenal, te inspireren.

Artikelen over Jay-Jay Boske

Meer informatie & boekingen

Jay-Jay Boske inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jay-Jay Boske
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers