De Nederlandse autocoureur Tim Coronel is de helft van de tweeling Tim Alfa en Tom Romeo Coronel. Tim is vooral bekend van de tourwagenracerij en zijn deelname aan diverse Dakar Rally’s. Boekt u Tim als spreker, dan weet hij een interessante link te leggen tussen topsport en het bedrijfsleven.

Uitdagingen en avontuur
Tim Coronel heeft zijn liefde voor de autosport met de paplepel ingegoten gekregen. Tim is geboren in 1972 in Naarden. Zijn racecarrière begon in 1994 toen hij kampioen werd in de GTI-Cup. Naast een succesvolle carrière als autocoureur is Tim regelmatig op tv te zien. Samen met zijn broer Tom presenteert hij het programma AutoXperience.Zij exploiteren ook samen een aantal kartbanen in Nederland onder de naam Coronel Kartracing. In 2008 is hij samen met Tom een eigen raceteam gestart met als doel het opleiden van jong talent. Vanaf 2010 rijdt Tim ieder jaar de Dakar-rally. Hij heeft tot nu toe ieder jaar weten te finishen. Ooit wil Tim deze rally rijden in een elektrische buggy. Tim was in 2014 deelnemer aan het tv-programma Expeditie Poolcirkel.

Doorzettingsvermogen en lef
Tim Coronel weet als geen ander de vergelijking te trekken tussen de (auto) topsport en het bedrijfsleven. Met zijn eigen raceteam en kartbanen heeft Tim ervaringen als ondernemer. Hij weet dat zowel in de racerij als in het bedrijfsleven de nodige porties avontuur, ambitie, doorzettingsvermogen en lef nodig zijn om iets te bereiken. Boek Tim als spreker en hij vertelt zijn toehoorders enthousiast en bevlogen over innovatie, ondernemerschap en motivatie. Wilt u meer weten over Tim Coronel? Neem dan contact met ons op.

 

Tim Coronel spreekt graag over:

Tim Coronel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tim Coronel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21