20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tim Coronel

Tim Coronel als spreker boeken

Tim Coronel, een boeiend spreker met werelden van ervaring in de autosport en als ondernemer. Kiezen voor Tim op jouw evenement is kiezen voor een ervaren en inspirerende dagvoorzitter of spreker die jouw publiek weet te boeien met uiteenlopende toepasselijke onderwerpen! Boek Tim vandaag en je maakt de juiste keuze!

Tim Coronel

Autosport

Tim Coronel is niet alleen een boeiende spreker, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Zijn ervaring in de wereld van sport en entertainment, gecombineerd met zijn zakelijke inzichten, stelt hem in staat om op een boeiende manier leiding te geven aan congressen en seminars. Tim’s vaardigheden in het faciliteren van discussies en het betrekken van het publiek maken hem tot de perfecte dagvoorzitter voor jouw evenement.

Over de kracht van doorzettingsvermogen

Een centraal thema in de presentaties van Tim is de kracht van doorzettingsvermogen. Hij deelt zijn persoonlijke ervaringen uit de autosport, waar doorzettingsvermogen essentieel is voor succes. Tim belicht hoe deze principes ook toepasbaar zijn in het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling. Zijn lezingen bieden inzicht in thema’s zoals teambuilding, het overwinnen van uitdagingen en het nastreven van passie.

Tim Coronel inhuren voor een lezing

Het boeken van Tim Coronel voor een lezing is een eenvoudig proces. We lichten toe hoe je een boeking kunt plaatsen, welke stappen daarbij komen kijken en hoe wij eventuele drempels wegnemen. Ons team bij Quality Bookings zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van de eerste aanvraag tot de uitvoering van het evenement.

Biografie van Tim Coronel

Tim Coronel, geboren op 5 april 1972 in Naarden, Nederland, is een veelzijdige persoonlijkheid met een indrukwekkende staat van dienst. Hij is vooral bekend als autocoureur, maar zijn talenten strekken zich uit tot ondernemerschap en media-optredens. Tim’s carrière in de autosport begon in de vroege jaren ’90 en hij heeft sindsdien naam gemaakt in diverse raceklassen, waaronder de Nederlandse Tourwagen Kampioenschappen en de legendarische Dakar Rally.

Naast zijn sportieve prestaties heeft Tim ook succes geboekt als ondernemer. Hij heeft meerdere bedrijven opgericht en geleid, waaronder een indoor kartbaan en een bedrijf gespecialiseerd in elektrische mobiliteit. Deze zakelijke ondernemingen weerspiegelen zijn passie voor autosport en duurzaamheid.

Tim’s charisma en kennis hebben hem ook een populaire figuur in de media gemaakt. Hij is regelmatig te zien geweest op televisie, waar hij zijn ervaringen en inzichten deelt over autosport, ondernemerschap en teambuilding. Zijn deelname aan televisieprogramma’s zoals ‘Expeditie Robinson’ heeft hem ook buiten de racewereld bekendheid gegeven.

Zijn unieke combinatie van sportieve prestaties, ondernemersgeest en media-aanwezigheid maakt Tim Coronel een boeiende spreker. Hij inspireert zijn publiek met verhalen over doorzettingsvermogen, teamwork en het overwinnen van uitdagingen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend, waardoor hij een ideale spreker is voor een breed scala aan evenementen.

Met zijn expertise in autosport, gecombineerd met zijn zakelijk inzicht en media-ervaring, brengt Tim een unieke mix van kennis en inspiratie naar elk podium. Zijn vermogen om publiek te boeien en te inspireren, maakt hem een waardevolle aanvulling op elke bijeenkomst of evenement. Door Tim Coronel te boeken, kies je voor een ervaren en veelzijdige spreker die gegarandeerd een blijvende indruk zal achterlaten op jouw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tim Coronel

Schrijf een review

Video met Tim Coronel

Meer informatie & boekingen

Tim Coronel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tim Coronel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers