20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jay-Jay Boske: Inspiratie met DAY1
3 juni 2024

Jay-Jay Boske: Inspiratie met DAY1

Jay-Jay Boske, voormalig rugbyspeler en nu succesvol ondernemer, heeft zijn platform DAY1 opgebouwd tot een van de meest invloedrijke mannenplatforms in Nederland. Met een focus op sport, ondernemerschap, auto’s en lifestyle, biedt DAY1 inspirerende content die zowel vermakelijk als leerzaam is.

De visie van DAY1

Volgens Boske staat DAY1 voor nieuwsgierigheid en elke dag opnieuw de kans om iets moois te maken. Hij wil alle Nederlandse mannen voorzien van toffe content die hen iets leert of inspireert. De ambitie van DAY1 is om het grootste platform voor mannen in Nederland te worden, en met hun gevarieerde content lijkt dit doel binnen handbereik​.

Favoriete momenten en successen

Boske heeft al 583 YouTube-video’s gemaakt en beschouwt de momenten met topsporters en ondernemers als zijn favorieten. Een van de hoogtepunten voor hem is het succes van “DAY1 World of Cars”, waarin hij samen met DJ La Fuente exclusieve auto’s en hun verhalen verkent. Boske vindt het vooral interessant om te kijken of zijn volgers hun dromen kunnen waarmaken, zoals het kopen van een Ferrari met hun zuurverdiende geld​.

Jay-Jay Boske over uitdagingen en routines

Het runnen van DAY1 vergt veel creativiteit en doorzettingsvermogen. Boske geeft aan dat energie vasthouden soms moeilijk is, maar dat goede routines en plezier cruciaal zijn om succesvol te blijven. Hij benadrukt het belang van structuur en geluk, vooral nu hij ook vader is geworden. Dit heeft hem doen beseffen dat sommige dingen in het leven niet zoveel belang hebben en dat het belangrijk is om te focussen op wat echt telt​.

Jay-Jay Boske als spreker boeken

Het boeken van Jay-Jay Boske als spreker garandeert een inspirerende en verhelderende ervaring, volledig afgestemd op uw behoeften. Vanaf het eerste contact tot aan zijn optreden zorgen we voor een efficiënt en klantgericht proces. Jay-Jay’s toegewijde team biedt uitgebreide ondersteuning voor, tijdens en na uw evenement, zodat uw samenwerking met Jay-Jay aan onze hoge tevredenheidseisen voldoet. Boek vandaag nog Jay-Jay Boske voor uw evenement en verrijk uw programma met een inspirerende toevoeging!