20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Anna Nooshin
Exclusief bij
Quality Bookings

Anna Nooshin als spreker boeken

Wanneer je Anna Nooshin als spreker boekt, haal je niet alleen een dosis inspiratie in huis, maar ook een schat aan kennis over ondernemerschap, online marketing en diversiteit. Anna is een verpersoonlijking van moderne succesverhalen; een selfmade vrouw die zich van vluchteling tot een invloedrijke media-ondernemer in Nederland heeft opgewerkt. In deze tekst ontdek je waarom Anna Nooshin de perfecte spreker is voor jouw evenement en welke waardevolle inzichten ze met haar publiek deelt.

Anna Nooshin

BusinessTalks

Over ondernemerschap en innovatie

In de wereld van ondernemerschap en innovatie is Anna Nooshin een stralend voorbeeld. Ze spreekt met passie over de reis van een idee naar een succesvol bedrijf, over de kracht van branding en de essentie van schaalbaarheid. Anna kan je publiek inzicht geven in het belang van inclusiviteit en creativiteit in startups en hoe je een online merk succesvol laat groeien. Kies voor Anna als je evenement een inspirerende draai nodig heeft, verrijkt met praktische tips en innovatieve marketingstrategieën.

Anna Nooshin inhuren voor een lezing

Het proces van Anna Nooshin inhuren voor een lezing bij Quality Bookings is transparant en eenvoudig. We zorgen ervoor dat vanaf het eerste contact tot na de lezing, alles soepel en professioneel verloopt. Je ontvangt binnen 24 uur een scherpe offerte en wij staan direct in contact met Anna om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Onze boekingsgarantie zorgt ervoor dat jouw evenement met Anna Nooshin onvergetelijk wordt.

Biografie van Anna Nooshin

Anna Nooshin, een naam die synoniem staat voor doorzettingsvermogen, creativiteit en ondernemerschap, is een icoon in de Nederlandse media-industrie. Geboren in Iran en op jonge leeftijd naar Nederland gevlucht, besloot Anna dat haar verleden haar toekomst niet zou bepalen. Met een onwrikbare wil om stereotypes te doorbreken, positioneerde zij zich als een invloedrijke Iraanse vrouw in een competitieve branche.

Haar carrière nam een hoge vlucht toen ze in 2011, samen met haar jeugdvriend, de lifestyle website NSMBL lanceerde, die al snel uitgroeide tot een toonaangevende titel in Nederland. Haar ondernemersgeest leidde ertoe dat ze haar aandeel in NSMBL verkocht en een eigen pad insloeg met een YouTube-kanaal en een contract bij RTL, waar ze programma’s als Holland’s Next Top Model en RTL Boulevard presenteerde.

Achter de schermen ontwikkelde Anna haar ondernemerschap verder. Ze leidt een succesvol mediabedrijf en werkt samen met topmerken als Dior en Tommy Hilfiger. Haar ondernemingslust stopt daar niet; ze investeert in startups die inclusiviteit en creatief ondernemen benadrukken, is medeoprichter van de interactieve Instagram Experience ‘Upside Down’ en mede-eigenaar van bloemenbedrijf De Duinroos.

Als spreker is Anna Nooshin een bron van kennis over marketinginnovaties en brand building. Ze deelt inzichten over het bereiken van nieuwe generaties en de kunst van het schaalbaar maken van een online merk. Daarnaast zet ze zich in voor maatschappelijke doelen, zoals samenwerkingen met The Gates Foundation en UNHCR, waar ze haar stem gebruikt om aandacht te vragen voor vluchtelingen en het belang van vrouwelijke ondernemers met een migratieachtergrond te benadrukken.

De reikwijdte van haar invloed blijkt ook uit haar aanwezigheid op sociale media, waar ze op Instagram bijna 1 miljoen volgers heeft. Haar invloed en succes bleven niet onopgemerkt; ze werd twee keer verkozen tot de meest invloedrijke influencer van Nederland. Naast haar online activiteiten, breidde Anna haar carrière uit naar televisie, waar ze haar kennis over mode en lifestyle deelde en uiteindelijk programma’s presenteerde. Haar harde werk en creativiteit hebben geleid tot het lanceren van haar eigen Insta-museum en beautymerk NOOSH.

Anna Nooshin spreekt met overtuiging over uiteenlopende onderwerpen als bloggen, ondernemen, mode, lifestyle en nieuwe media. Haar verhalen zijn niet alleen inspirerend, maar ook doordrenkt met praktische adviezen die iedere toehoorder kunnen motiveren en aanmoedigen.

Als je Anna Nooshin inhuurt, krijg je meer dan een spreker; je krijgt een ervaring die je publiek zal motiveren en aanzetten tot actie. Haar lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten en een diepgaande kennis van de digitale wereld. Met Anna op je podium verzeker je jezelf van een evenement dat nog lang in het geheugen van de aanwezigen zal blijven.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Anna Nooshin

Schrijf een review

Artikelen over Anna Nooshin

Meer informatie & boekingen

Anna Nooshin inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Robert
  • Snel contact met Anna Nooshin
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers