20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jordi van den Bussche
Exclusief bij
Quality Bookings

Jordi van den Bussche als spreker boeken

Jordi van den Bussche is jouw ideale keuze als je op zoek bent naar een inspirerende spreker die met beide benen in de wereld van digitale media staat. Bekend onder zijn pseudoniem Kwebbelkop, is Jordi een fenomeen op YouTube, een pionier in online entertainment, en een visionair op het gebied van multimediale expansie. In deze sectie ontdek je de redenen om Jordi te boeken voor je evenement en krijg je een voorproefje van de onderwerpen waarover hij met passie spreekt. Bereid je voor om meegenomen te worden in de wereld van creatieve innovatie en digitale mogelijkheden.Jordi van den Bussche

YouTube-ster en ondernemer

In een tijdperk waarin digitale media niet meer weg te denken zijn, biedt Jordi van den Bussche een uniek perspectief op de invloed en kansen van deze platformen. Zijn expertise in het creëren van boeiende content en het opbouwen van een gigantische online community is van onschatbare waarde. Van het starten van een YouTube-kanaal tot het navigeren door de complexe wereld van sociale media, Jordi behandelt het allemaal. Kiezen voor een lezing van Jordi betekent kiezen voor inzicht in groeiende trends, het begrijpen van de kracht van online zichtbaarheid en het herkennen van de mogelijkheden voor jouw organisatie in de digitale ruimte.

Jordi van den Bussche inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing door Jordi van den Bussche is eenvoudig en transparant. Via Quality Bookings neem je direct contact op met ruim 1070 sprekers, waaronder Jordi zelf. We bieden je een scherpe offerte binnen 24 uur en onze boekingsgarantie zorgt voor zekerheid. Van het eerste contact tot na de lezing, we staan voor je klaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het enige wat jij hoeft te doen, is besluiten dat je jouw evenement wilt verrijken met de inzichten van een digitale media gigant.

Biografie van Jordi van den Bussche

In Amsterdam-Oost, tussen de eenvoud van een sociale huurwoning, begon het avontuur van Jordi van den Bussche. Zijn creativiteit werd niet gestimuleerd door luxe, maar door het beste uit het grofvuil te halen. Dit inspireerde hem om later in het leven niet alleen innovatief maar ook zuinig te blijven. Deze combinatie bleek een gouden formule in zijn reis naar wereldwijde bekendheid als Kwebbelkop, de enthousiaste en altijd vermakelijke YouTube-sensatie.

Zijn reis begon met een eenvoudige microfoon en een passie voor gamen. Pokémon was het eerste spel dat hij deelde met de wereld, maar zeker niet het laatste. Al snel groeide hij uit tot een van de grootste Nederlandse YouTubers, met miljoenen fans die zijn meertalige content waarderen. Zijn aanpak was slim; door in het Engels te communiceren, verbreedde hij zijn horizon ver voorbij de Nederlandse grenzen.

Zijn familie, en vooral zijn moeder, speelt een centrale rol in zijn leven. Als adviseur en steunpilaar binnen zijn bedrijf helpt zij hem bij het nemen van belangrijke beslissingen. Ook na het overlijden van zijn vader blijft de familieband sterk. Deze persoonlijke relaties hebben Jordi geholpen om met beide benen op de grond te blijven staan.

Jordi’s zakelijk inzicht gaat verder dan alleen online video’s. Hij investeert in vastgoed, kunst, NFT’s en cryptovaluta. Zijn voorliefde voor de kunsten komt tot uiting in zijn waardering voor kunstenaars zoals Joseph Klibansky. Bovendien leeft hij in een penthouse dat zijn succes symboliseert, compleet met een zwembad dat spectaculair op de achttiende verdieping werd geïnstalleerd.

Kwebbelcorp

Desondanks is Jordi van den Bussche zuinig gebleven. Zo wisselde hij zijn Mercedes G-klasse in voor een Audi e-tron omwille van economie en duurzaamheid. Hij geniet van het leven, maar wel met mate. Een extravagante trip met vrienden naar Zuid-Frankrijk toont dat hij ook weet hoe hij moet genieten, maar altijd met het oog op de toekomst.

De burn-out die hij eerder ervoer, leerde hem zijn grenzen te kennen. Zijn werktijden zijn strikt geregeld en zijn weekenden heilig. Toch heeft dit zijn ambitie niet gedimd; het doel is duidelijk: Kwebbelcorp moet uitgroeien tot het grootste multimediabedrijf van de Benelux.

Met JVDB-studios heeft hij een platform gecreëerd dat vooraan staat in de digitale media, met bekroonde sociale kanalen en innovatieve projecten. Op 27-jarige leeftijd is Jordi nog lang niet klaar met zijn missie om de wereld van digitale content te veroveren. Hij is constant op zoek naar innovatieve ideeën, met een specifieke interesse in kunstmatige intelligentie.

Zijn online aanwezigheid is indrukwekkend: met 15 miljoen volgers op YouTube, 3 miljoen op TikTok, 1,1 miljoen op Instagram en een half miljoen op Twitter, heeft hij een breed en toegewijd publiek. De impact van zijn content is meetbaar in miljarden weergaven en een betrokken community die steeds blijft groeien.

Het verhaal van Jordi van den Bussche is een toonbeeld van hoe creativiteit, ondernemerschap en een heldere visie kunnen leiden tot buitengewoon succes. Zijn lezingen zijn dan ook niet alleen een kijkje in de keuken van een YouTube-ster, maar een inspirerende sessie vol praktische tips, persoonlijke inzichten en toekomstvisies die elke luisteraar zullen boeien en motiveren. Boek nu en laat je meevoeren in de wereld van Jordi van den Bussche, waar digitale dromen realiteit worden.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jordi van den Bussche

Schrijf een review

Video met Jordi van den Bussche

Meer informatie & boekingen

Jordi van den Bussche inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jordi van den Bussche
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers