20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ellen van Langen

Ellen van Langen als spreker boeken

Ellen van Langen, Olympisch kampioene en een autoriteit op het gebied van sport, motivatie en prestaties, is de ideale gastspreker voor jouw evenement. Haar verhaal over het overwinnen van uitdagingen, vastberadenheid en het bereiken van de top inspireert en motiveert. Ellen’s ervaringen op het wereldpodium, gecombineerd met haar nuchtere Nederlandse kijk, maken haar lezingen zowel ontroerend als praktisch. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, sportbijeenkomsten of educatieve sessies, Ellen van Langen biedt een unieke kijk op hoe je doelen kunt stellen en bereiken.

Ellen van Langen

Voormalig olympisch atleet

Ellen van Langen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Ellen van Langen een unieke mix van sportieve expertise, inspirerende verhalen en een scherpe intellectuele aanpak. Ze blinkt uit in thema’s als teambuilding, leiderschap, en doorzettingsvermogen. Haar vermogen om het publiek te boeien en interactie te bevorderen, maakt haar een uitstekende keuze voor conferenties en seminars. Met haar charismatische aanwezigheid en inzicht in zowel de sportwereld als het bedrijfsleven, zorgt Ellen ervoor dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Over sport en prestatiepsychologie

Sport en prestatiepsychologie zijn cruciaal voor atleten om hun beste prestaties te leveren. Ellen van Langen, met haar achtergrond als Olympisch kampioene, is een expert op dit gebied. Ze deelt inzichten over hoe atleten mentale barrières overwinnen en topprestaties leveren. Ellen bespreekt thema’s als mentale weerbaarheid, focus, en het belang van psychologische voorbereiding. Deze onderwerpen zijn niet alleen relevant voor sporters, maar ook voor professionals in alle sectoren die streven naar uitmuntendheid in hun vakgebied.

Ellen van Langen inhuren voor een lezing

Het boeken van Ellen van Langen voor een lezing is een eenvoudig en helder proces. Neem contact op met Quality Bookings, waar onze experts je door de stappen leiden: van het bepalen van de juiste invulling voor jouw evenement tot het vastleggen van de details. Onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerte service zorgen ervoor dat je snel en efficiënt geholpen wordt, terwijl onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zekerheid bieden. Met Ellen van Langen krijg je een ervaren spreker die gegarandeerd waarde toevoegt aan je evenement.

Biografie van Ellen van Langen

Ellen van Langen, geboren op 9 februari 1966 in Oldenzaal, is een naam die synoniem staat voor atletische uitmuntendheid in Nederland. Haar opmerkelijke carrière als middenafstandsloopster kende vele hoogtepunten, waaronder het winnen van de gouden medaille op de 800 meter tijdens de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona. Deze prestatie staat in de Nederlandse sportgeschiedenis gegrift als een van de meest opzienbarende en inspirerende momenten.

Ellen begon haar sportcarrière op jonge leeftijd en toonde al vroeg een natuurlijke aanleg voor atletiek. Ze ontwikkelde zich snel en werd al gauw een prominente figuur op nationale en internationale wedstrijden. Haar doorbraak kwam in de vroege jaren ’90, toen ze zich als een topatlete op de middenafstand manifesteerde. Ellen’s overwinning in Barcelona was niet alleen een triomf van fysieke bekwaamheid, maar ook van mentale kracht en doorzettingsvermogen.

Naast haar sportieve successen is Ellen van Langen ook bekend om haar academische prestaties. Ze studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente, een studie die ze combineerde met haar atletiekcarrière. Haar intelligentie en analytische vaardigheden hebben haar geholpen zowel op de atletiekbaan als in haar professionele leven na haar sportcarrière.

Na haar actieve sportcarrière heeft Ellen zich gericht op verschillende rollen binnen de atletiekwereld, waaronder coaching en management. Ze is ook een veelgevraagd spreker en deskundige op het gebied van sport, motivatie, en mentale veerkracht. Haar lezingen zijn gevuld met persoonlijke anekdotes en inzichten die ze heeft opgedaan gedurende haar indrukwekkende carrière.

Ellen van Langen’s bijdrage aan de sport en haar voortdurende inzet om haar kennis en ervaringen te delen, maken haar een inspirerend figuur. Haar verhaal is een krachtig voorbeeld van hoe vastberadenheid, hard werken en een positieve instelling kunnen leiden tot buitengewone prestaties, zowel in de sport als in het leven.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ellen van Langen

Schrijf een review

Video met Ellen van Langen

Meer informatie & boekingen

Ellen van Langen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ellen van Langen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers