20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Monique Kalkman

Monique Kalkman als spreker boeken

Het boeken van Monique Kalkman als gastspreker is een verrijkende keuze voor elke bijeenkomst of evenement. Monique, een inspirerende persoonlijkheid met een indrukwekkend verhaal, brengt een unieke combinatie van veerkracht, sportieve prestaties en levenswijsheid. Ze is een voormalig Paralympisch kampioen, die ondanks haar fysieke beperkingen meerdere gouden medailles in tafeltennis en rolstoeltennis heeft gewonnen. Haar lezingen richten zich op thema’s als doorzettingsvermogen, het overwinnen van tegenslagen en het realiseren van doelen, waardoor ze een breed publiek weet te inspireren.

Monique Kalkman

Veerkracht en aanpassingsvermogen

Monique Kalkman als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Monique Kalkman een unieke dynamiek naar elk evenement. Met haar achtergrond in topsport en haar persoonlijke ervaringen met het overwinnen van uitdagingen, weet ze thema’s als leiderschap, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling op een boeiende wijze te verbinden met de doelen van de bijeenkomst. Haar vaardigheid om het publiek te betrekken en haar natuurlijke charme maken haar tot een uitstekende keuze voor evenementen die streven naar diepgang en inspiratie.

Over veerkracht en doorzettingsvermogen

Veerkracht en doorzettingsvermogen zijn cruciale thema’s in het leven en de carrière van Monique Kalkman. Haar lezingen bieden een diepgaand inzicht in hoe deze kwaliteiten kunnen worden ontwikkeld en ingezet, zowel in het persoonlijke leven als in de professionele omgeving. Monique deelt haar persoonlijke reis en de lessen die ze heeft geleerd over het overwinnen van fysieke en mentale obstakels, het stellen en bereiken van doelen en het belang van een positieve mindset. Haar verhaal is een bron van inspiratie voor iedereen die geconfronteerd wordt met uitdagingen of die zijn persoonlijke en professionele potentieel wil maximaliseren.

Monique Kalkman inhuren voor een lezing

Het inhuren van Monique Kalkman voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig en transparant proces. Van het eerste contact tot de daadwerkelijke lezing, wij staan garant voor een All-Inclusive service. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte en ons team staat klaar om u te ondersteunen met uitgebreide support. Ons boekingsproces is ontworpen om drempels weg te nemen en een soepele ervaring te bieden, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Monique Kalkman

Monique Kalkman, geboren op [datum], is een symbool van doorzettingsvermogen en veerkracht. Op jonge leeftijd werd bij haar een vorm van kanker geconstateerd, wat resulteerde in een fysieke beperking. Desondanks begon Monique aan een opmerkelijke sportcarrière. Ze excelleerde in tafeltennis en later in rolstoeltennis, wat resulteerde in meerdere Paralympische gouden medailles en wereldtitels.

Haar sportprestaties zijn echter slechts een deel van haar verhaal. Monique is ook een gepassioneerd pleitbezorger voor mensen met een handicap en zet zich in voor de empowerment van deze groep. Haar reis heeft haar over de hele wereld gebracht, waar ze niet alleen sportte, maar ook lezingen gaf en workshops leidde.

Na haar sportcarrière bleef Monique actief in verschillende rollen, waaronder die van coach, mentor en spreker. Ze heeft zich ingezet voor diverse maatschappelijke projecten en organisaties, en blijft zich inzetten voor de sport en voor mensen met een handicap.

Monique’s levensverhaal is er een van ongekende uitdagingen en triomfen. Ze heeft zich ontwikkeld tot een invloedrijke en gerespecteerde figuur, zowel binnen als buiten de sportwereld. Haar ervaringen, gecombineerd met haar vermogen om deze op een boeiende manier over te brengen, maken haar tot een uitzonderlijke spreker.

Haar lezingen zijn een samensmelting van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten en inspirerende boodschappen. Ze raken thema’s aan zoals het overwinnen van tegenslagen, de kracht van een positieve instelling, en het belang van vastberadenheid en hard werken.

Monique Kalkman is niet alleen een inspirerend voorbeeld van wat iemand kan bereiken ondanks tegenslagen, maar ook een krachtige spreker die haar publiek weet te motiveren en te inspireren. Haar verhaal is een bewijs van de ongelooflijke kracht van de menselijke geest en haar lezingen zijn een must voor iedereen die op zoek is naar een dosis inspiratie en motivatie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Monique Kalkman

Schrijf een review

Video met Monique Kalkman

Meer informatie & boekingen

Monique Kalkman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Monique Kalkman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers