De Nederlandse sportcoach en manager Toon Gerbrands kunt u boeken als spreker of als coach. Hij heeft zowel in het zakenleven als in de topsport maar één doel: succesvol presteren. Daarom zijn de presentaties die hij geeft niet alleen bruikbaar voor managers uit de sportwereld maar ook voor managers uit het zakenleven.

Van volleybal via schaatsen naar voetbal
Met Toon Gerbrands als clubcoach wonnen Nederlandse volleyballers voor het eerst in de geschiedenis de Europacup. In 1997 werd Toon aangesteld als bondscoach. Na volleybal was Toon Gerbrands werkzaam in het schaatsen en in 2002 maakte hij de overstap naar het voetbal.
Als directeur Algemene Zaken van AZ toonde hij aan dat het mogelijk is om vanuit een crisissituatie een club naar successen te leiden en stabiel te maken. In zijn boek De Succescrisis heeft hij verslag gedaan van zijn aanpak. Volgens Toon Gerbrands haal je door een goede samenwerking het beste in jezelf naar boven om uiteindelijk beter te presteren en te winnen.

Samenwerking, leiderschap en communicatie
Tijdens presentaties van Toon Gerbrands legt deze uitgesproken persoonlijkheid de nadruk op een aantal zaken die er echt toe doen om tot goede prestaties te komen. Dat zijn goede samenwerking, inspirerend leiderschap en goede communicatie. Hij laat zien dat er wat dat betreft grote overeenkomsten zijn tussen topsport en het bedrijfsleven. Toon noemt zichzelf het prototype van een lerende winnaar. Boekt u deze ervaren spreker via Quality Bookings en u weet dat hij inspireert om betere prestaties neer te zetten. Voor meer informatie kunt u contact met ons openemen.

Toon Gerbrands spreekt graag over:

Toon Gerbrands boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Toon Gerbrands. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21