Hans Kazàn is een bekende goochelaar, entertainer en presentator die ook is te boeken als spreker of dagvoorzitter. Als succesvol illusionist reisde hij in zijn carrière de hele wereld over en deed hij een schat aan ervaring op in zijn weg naar de top. Als spreker tijdens een lezing of zakelijke bijeenkomst weet hij hier op boeiende wijze over te vertellen.

Hans Kazàn wordt in 1953 geboren in Den Haag en weet al op zijn 9e wat hij wil: uitgroeien tot Nederlands bekendste goochelaar. Ondanks zijn jonge leeftijd en tamelijk verlegen karakter heeft hij een doel voor ogen waar hij vol voor gaat. Met resultaat, want op negentienjarige leeftijd wint hij de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in Parijs.

Goochelaar Hans Kazàn inhuren als presentator of dagvoorzitter

Het vormt de opmaat naar het bereiken van zijn hoogste doel, want hij groeit daadwerkelijk uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar en entertainer. Tijdens zijn rijke carrière presenteert hij talloze magic shows en bedenkt hij honderden spectaculaire trucs en illusies. Hier doet hij ervaringen op die hem goed van pas komen bij zijn latere optredens als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Later start hij samen met zijn assistente Mara en zoons Oscar en Renzo start het illusionistentrio Magic Unlimited. Met deze groep reist hij werkelijk de hele wereld over en weet hij mensen eindeloos te boeien met de wereld van magie en illusie. Iets dat hij tot op de dag van vandaag nog altijd volhoudt.

Hans Kazàn boeken als spreker voor lezing met acts

De grote successen leveren Hans Kazàn in 1976 zijn eerste televisiecontract op. Voor de TROS maakt hij furore als goochelaar in het programma Ren Je Rot en aansluitend presenteert hij De Blufshow. Hierna volgt een overstap naar de commerciële televisie, waar hij dagelijks te zien is met het programma Prijzenslag. Van dit programma zijn maar liefst 850 afleveringen uitgezonden.

Tijdens zijn periode op televisie willen steeds meer organisaties hem inhuren als spreker of boeken als dagvoorzitter voor uiteenlopende evenementen. Het is de unieke combinatie van zijn boeiende persoonlijkheid, verbluffende goochelaarskunsten en inspirerende weg naar de top die mensen aanspreekt. Als ervaren presentator gaat het geven van een lezing hem bovendien moeiteloos af.

Tegenwoordig is Hans Kazàn dan ook een graag geziene gast op vele congressen, seminars en andere bijeenkomsten. Met een verrassend verhaal over de weg naar de top, omgaan met succes en doorgaan na dieptepunten weet de spreker zijn publiek continu te boeien. Samen met de opdrachtgever bepaalt hij de juiste sfeer van het evenement en wisselt hij zijn verhaal indien gewenst af met interessante acts.

Contact opnemen met Hans Kazàn

Wilt u Hans Kazàn ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator voor uw seminar, congres of bijeenkomst? U kunt deze vermaarde illusionist boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings.

Hans Kazan spreekt graag over:

Hans Kazan boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hans Kazan. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21