Info & boekingen
Hans Kazan Copyright foto: Mara Kazàn.

Hans Kazan Spreker/ Dagvoorzitter

Hans Kazan als spreker boeken

Als entertainer en ondernemer heeft Hans grote successen op zijn naam staan maar… ook de valkuilen zijn hem niet bespaard gebleven. Wat hij tijdens zijn lange carrière heeft geleerd, deelt hij graag met zijn toehoorders.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Hans Kazan
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Hans Kazàn als gastspreker
Als entertainer en ondernemer heeft Hans grote successen op zijn naam staan maar… ook de valkuilen zijn hem niet bespaard gebleven. Wat hij tijdens zijn lange carrière heeft geleerd, deelt hij graag met zijn toehoorders. Authentiek, serieus, oprecht, zonder terughoudendheid en… met de nodige humor vertelt hij over een leven vol rennen, vallen en weer opstaan.
“Wéét wat je wilt en zet de juiste stappen om je doel te bereiken” is een geliefde uitspraak van Hans. Als spreker is zijn primaire doel mensen inspireren hun dromen om te zetten in praktische daden. Daarnaast geeft Hans op fascinerende en tevens glasheldere wijze inzicht in de denkwijze van mensen en demonstreert hoe je die kun beïnvloeden.
Na afloop kunnen bezoekers vragen stellen en ontspint zich regelmatig een fascinerende en leerzame discussie!
Hans Kazàn als dagvoorzitter
Het kiezen van de juiste dagvoorzitter heeft een enorme impact op je evenement. Hans Kazàn heeft in die functie talloze programma’s gepresenteerd. Zijn enthousiasme, humor, scherpte en interactie worden hoog gewaardeerd. De positieve energie die Hans Kazàn uitstraalt op het podium wordt overgenomen door de mensen in de zaal.
Voor elke presentatie verdiept Hans zich in de onderneming, de organisatie en de mensen waarvoor hij spreekt. Dat resulteert in onderbouwde interviews en presentaties. Hans weet waarover het gaat en kan daarom gesprekken in goede banen leiden en de juiste toon zetten!
Dat hij, waar nodig, de aanwezigen ook kan verwonderen en entertainen met mind-boggling experimenten is een toegevoegde waarde. Hans’ streven is dat bezoekers van uw evenement geïnspireerd, wijzer en met een glimlach de zaal verlaten!
Referenties van diverse ondernemingen en organisaties:
Nike
The Nike technology organization recently held a European annual summit and we were looking for an inspiring speaker to kick off our session. We quickly selected Hans Kazàn from a long list of prominent speakers in the Netherlands.
It was important to have a speaker that was able to deliver a strong message that was aligned to our overall theme, yet to do this in a light hearted way mixing magic with the overall theme. The feedback from the audience was extremely positive as Hans met all of our expectations.
Aegon
Met een 9,1 overtrof Hans Kazàn de hooggespannen verwachtingen.
Brinkman Media Group B.V. –Heltjo Brinkman, directeur
Voor mij persoonlijk was dit, van al onze eerdere evenementen, de meest geslaagde.
Bij alle respect die ik, zoals je weet, voor jouw vakmanschap als dagvoorzitter en presentator heb, vond ik deze keer met name ook jouw presentatie nóg sterker dan al die voorgaande keren. Je zit nu voor mij absoluut op het niveau van een fenomeen!
Rabobank
Hans Kazàn is een bevlogen en enthousiaste spreker die met veel humor de gasten van het begin tot het eind weet te boeien.
Holiday Inn Hotels
Hans Kazàn speelde perfect in op de actualiteit en onze missie.
UWV
Hans heeft als gastspreker 150 werkzoekenden uit de detailhandel weten te enthousiasmeren.
Een serieus, herkenbaar en inspirerend verhaal over vallen, opstaan en verder gaan.
Omdat Hans beschikt over een grote dosis humor en zelfspot en bovendien zijn verhaal illustreert met enkele verbluffende acts, gingen de bezoekers niet alleen met nieuwe inzichten maar ook met een brede glimlach naar huis.
Zeker een aanrader!
Voiceworks B.V.
Hans Kazan heeft ons zakelijke evenement “De Voiceworks Partner Awards” verzorgd. Wij kijken hier heel positief op terug. Hans heeft vooraf ruim de tijd genomen om de doelen, de briefing, zijn presentatie en de opzet van het event met ons door te nemen. Als host praatte Hans ons evenement aan elkaar en introduceerde de gasten op komische en respectvolle wijze. Tussendoor verzorgde hij een aantal verbluffende acts waardoor het gehele publiek bij het event werd betrokken en de sfeer er goed in kwam.’
MFAS
De studenten van de Medische Faculteit der Amsterdamsche Studenten hebben het nog steeds over u en uw optreden.
U heeft op een spetterende wijze onze lustrumweek geopend! Er werd zeer goed ingespeeld op het publiek en iedereen spreekt nog vol lof over het optreden!

Meer informatie & boekingen

Hans Kazan inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Hans Kazan
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers