20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hans Kazàn

Hans Kazàn als spreker boeken

Hans Kazàn staat synoniem voor magie, inspiratie en het onmogelijke mogelijk maken. Als een van Nederlands meest geliefde illusionisten en sprekers, brengt hij een unieke mix van kennis, motivatie en betovering naar elk evenement. Hans Kazàn heeft een carrière die zich uitstrekt over decennia. Hans vertelt je zijn persoonlijke verhaal. Over een dynamisch leven vol keihard vallen, opstaan en weer verdergaan. Over omgaan met teleurstellingen. Authentiek, fascinerend, vol emotie en met heel veel humor. Inspirerend van begin tot eind! Na zijn presentatie vervolgen de toeschouwers hun weg gegarandeerd wijzer, geïnspireerd en met een brede glimlach! Hans’ interactie met de zaal is gegarandeerd een hoogtepunt tijdens elke lezing. Het boeken van Hans Kazàn voor uw evenement betekent het garanderen van een onvergetelijke ervaring die uw gasten zal inspireren, motiveren en….entertainen!

Hans Kazàn

Mindset wanneer alles tegenzit.

“Het gaat er niet om hoe hard je kunt slaan, maar hoeveel je kunt incasseren”. Deze quote uit de film Rocky Balboa van Sylvester Stallone is Hans Kazàn favoriete uitspraak. Wanneer u Hans Kazàn als gastspreker boekt, haalt u niet alleen een legendarische illusionist in huis, maar ook een inspirerende spreker die weet hoe hij een boodschap moet overbrengen. Met onderwerpen variërend van creativiteit en innovatie tot het overwinnen van tegenslagen en het realiseren van dromen, weet Hans elk thema boeiend te presenteren. Zijn lezingen zijn doorspekt met persoonlijke anekdotes, humor en natuurlijk indrukwekkende magische intermezzo’s, waardoor zijn boodschap nog lang na het evenement blijft hangen. De unieke eigenschappen van Hans – zijn vermogen om te verrassen, zijn jarenlange ervaring en zijn diepgaande inzichten in de menselijke geest – maken hem een onvergetelijke aanvulling op elk congres of seminar.

Hans Kazàn inhuren voor een lezing

Het inhuren van Hans Kazàn voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van helderheid en gemak voor onze klanten. Daarom bieden we all-inclusive tarieven, een tevredenheidsgarantie, en de mogelijkheid om binnen 24 uur een offerte te ontvangen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het boekingsproces, van de eerste aanvraag tot de succesvolle realisatie van het evenement. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt focussen op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Biografie

Hans Kazàn werd geboren op 25 maart 1953 in Den Haag. Hans heeft vele successen op zijn naam staan. Als kind was hij al gefascineerd door magie. In 1973, op 20-jarige leeftijd, won hij de derde prijs op de prestigieuze wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Sales Pleyel in Parijs. Vanaf dat moment speelde Hans met niet aflatende energie talloze shows in theaters en groeide hij uit tot een bekende en populaire televisiepersoonlijkheid. Enkele bekende succesvolle tv-shows waren: Price Battle, The Hans Kazàn Magic Show en Hans Kazàn & Magic Unlimited.

Hans staat inmiddels 50 jaar op het podium en werd onlangs benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Nu is hij een succesvolle keynote spreker. Daarom vertelt Hans een meeslepend verhaal dat je niet snel zult vergeten en waarin iedereen wel iets zal herkennen. Wat hij tijdens zijn leven en lange carrière als ondernemer in de showbusiness heeft geleerd, deelt hij zonder enige terughoudendheid met zijn publiek. Een verhaal dat je raakt!

Na deze presentatie vervolgt u gegarandeerd wijzer, geïnspireerd en met een brede glimlach uw reis. De interactie van Hans met het publiek is altijd een hoogtepunt tijdens zijn lezing.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Hans Kazàn

"Hans kwam bij ons de Week van het Werkgeluk aftrappen met een inspirerende lezing over succes en geluk. Met zijn persoonlijke verhaal stelde hij zich kwetsbaar op en gaf hij daarmee onze medewerkers de ruimte hier tijdens momenten van interactie dieper op in te gaan. Uiteraard werd dit alles afgewisseld met hilarische goocheltrucs waarbij ook het publiek actief betrokken werd. De balans tussen serieus en humor weet Hans heel goed te vinden. Het was een zeer geslaagde middag!"

― Meriam Kroes – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

"Newcom Research & Consultancy organiseerde een Masterclass over ‘veranderingen en inzichten in magische tijden’. De sessie zelf was werkelijk magisch. Hans heeft mensen echt geraakt met zijn verhaal. Je kon een speld horen vallen. Hans is een boeiende spreker en ras-entertainer. De hele zaal hing aan zijn lippen. En tegelijkertijd slaagt hij erin om mensen ook weer met een glimlach weg te laten gaan. We zijn een onderzoeksbureau en mogen dan ook graag evalueren. Zijn sessie werd met maar liefst een 8.6 gewaardeerd onder onze relaties. Het verhaal over hoe hij negatieve invloeden heeft kunnen accepteren en telkens nieuwe dingen ondernam sprak ons allen zeer aan. En zijn goocheltrucs zijn (nog steeds) verbluffend. Maar wat me het meeste bij blijft is zijn persoonlijkheid. Hans is gewoon Hans. In de voorgesprekken en ook na de show is hij een hele authentieke, aimabele persoon. Dat bracht hij vooraf, tijdens en na de tijd over aan iedereen die hij van onze relaties ook maar sprak!"

― Neil van der Veer – Directeur Newcom Research & Consultancy

"Toen we onze conferentie van Anytime Fitness gingen organiseren wisten we al heel snel dat we Hans Kazàn hierbij wilden hebben. Het thema was “Operational Excellence – the key to succes!” Hans verraste en verwarmde ons met zijn eerlijke verhaal over vallen en opstaan. En vooral niet bij de pakken neer gaan zitten maar nieuwe kansen zien én pakken! Zijn persoonlijke verhaal in combinatie met interactieve goocheltrucs resulteerde in een publiek dat van muisstil en onder de indruk ging naar een uitbundige, lachende menigte. Er werd nog lang over zijn aanwezigheid gesproken. Dankjewel Hans!"

― Kim Brouns – Anytime Fitness Benelux

Hans Kazàn is een bevlogen en enthousiaste spreker die met veel humor de gasten van begin tot eind weet te boeien.

― Rabobank

Bezoekers gingen met nieuwe inzichten en met een brede glimlach naar huis!

― UWV

Met een 9,1 overtrof Hans Kazàn de hooggespannen verwachtingen!

― Aegon
Schrijf een review

Video met Hans Kazàn

Meer informatie & boekingen

Hans Kazàn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hans Kazàn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers