20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sergio Vyent

Sergio Vyent als spreker boeken

Sergio Vyent is een naam die synoniem staat voor liefde, veerkracht en inspiratie. Bekend als de charismatische gastheer in het populaire tv-programma ‘First Dates’, heeft Sergio zijn publiek keer op keer betoverd met zijn warme glimlach en innemende persoonlijkheid. Maar achter deze goedlachse ‘maître Sergio’ gaat een diepgaand en inspirerend levensverhaal schuil, dat hij heeft gedeeld in zijn boeken ‘De Liefde volgens Sergio’ en ‘Het Land van Onverwagt’. Zijn verhaal is er een van overwinning op tegenslagen, een reis van zelfontdekking, en de kracht van het maken van keuzes. Als spreker brengt Sergio dit alles samen in lezingen die niet alleen informeren maar vooral inspireren en motiveren. Zijn levensverhaal, gekenmerkt door veerkracht, identiteit en het maken van keuzes, vormt de basis voor zijn boeiende presentaties.

Sergio Vyent

Veerkracht, identiteit en keuzes maken

Wanneer je Sergio Vyent boekt als gastspreker, haal je een bron van inspiratie in huis die zijn publiek meeneemt op een reis door zijn leven. Van zijn jeugd in het rauwe Amsterdam van de jaren ’70, de liefdevolle jaren bij pleegmoeder Mien in Brabant, tot zijn successen in de horeca en als vader van een tweeling. Sergio spreekt over de universele thema’s van liefde, veerkracht en het belang van keuzes maken. Zijn unieke vermogen om persoonlijke anekdotes te verbinden met bredere levenslessen maakt hem een veelgevraagd spreker op congressen en seminars. Zijn presentaties zijn niet alleen een weerspiegeling van zijn eigen levensverhaal maar dienen ook als een spiegel voor de luisteraar, om te reflecteren op eigen keuzes en kansen.

Sergio Vyent als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Sergio Vyent een unieke mix van professionaliteit, warmte en persoonlijke aandacht. Hij weet als geen ander hoe hij een evenement soepel en met de juiste energie kan leiden, terwijl hij tegelijkertijd een diepere laag toevoegt door zijn eigen ervaringen en inzichten te delen. Met thema’s variërend van liefde en relaties tot persoonlijke ontwikkeling en veerkracht, weet Sergio elk evenement te verrijken met zijn charisma en levenswijsheid.

Over veerkracht en identiteit

Veerkracht en identiteit zijn centrale thema’s in het leven van Sergio Vyent. Zijn levensverhaal is een toonbeeld van hoe je, ondanks tegenslagen en uitdagingen, sterker kunt worden en je eigen pad kunt kiezen. Sergio’s lezingen over deze onderwerpen zijn niet alleen inspirerend maar ook leerzaam. Ze bieden handvatten voor hoe je door veerkracht te ontwikkelen, kunt navigeren door de uitdagingen van het leven. Zijn verhaal moedigt aan om eigen identiteit te verkennen en te omarmen, en toont dat het nooit te laat is om de regie over je eigen leven te nemen.

Sergio Vyent inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Sergio Vyent is eenvoudig en transparant, in lijn met de all-inclusive tarieven en uitgebreide support die Quality Bookings biedt. Van het eerste contact tot de dag van de lezing, ons team staat klaar om alle details soepel te laten verlopen. We nemen drempels weg en zorgen ervoor dat jouw evenement met Sergio een onvergetelijke ervaring wordt.

Biografie van Sergio Vyent

Sergio Vyent’s levensverhaal is er een van ongekende veerkracht en inspiratie. Geboren en getogen in het Amsterdam van de jaren ’70, heeft Sergio van jongs af aan geleerd om te navigeren door de complexiteit van het leven met weinig middelen. Zijn jeugd in pleeggezinnen en tehuizen, en de keuze om op 11-jarige leeftijd weg te lopen op zoek naar een beter leven, markeren de start van een reis vol uitdagingen en overwinningen. Deze ervaringen hebben hem niet alleen gevormd maar ook een diepgewortelde veerkracht en empathie voor anderen gegeven.

De liefde en steun van pleegmoeder Mien in Brabant speelden een cruciale rol in zijn ontwikkeling, waar hij de waarde van onvoorwaardelijke liefde leerde kennen. Deze periode legde de basis voor zijn latere succes, zowel persoonlijk als professioneel. Zijn passie voor sport, met name het verspringen waarin hij Nederlands kampioen werd, en zijn carrière in de horeca, culminerend in het succes van de SupperClub in Amsterdam, illustreren zijn veelzijdigheid en doorzettingsvermogen.

Zijn rol als vader, inclusief het vaderschap van een tweeling, heeft een nieuwe dimensie toegevoegd aan zijn leven, waarbij liefde en familie centraal staan. Zijn transitie naar televisiepersoonlijkheid als de geliefde gastheer van ‘First Dates’ heeft hem niet alleen nationale bekendheid gebracht maar ook de kans om zijn boodschap van liefde en veerkracht op een groter platform te delen.

Sergio’s boeken, ‘De Liefde volgens Sergio’ en ‘Het Land van Onverwagt’, bieden een diepere kijk in zijn levensfilosofie en de lessen die hij onderweg heeft geleerd. Zijn verhalen en inzichten zijn een bron van inspiratie voor velen, en zijn lezingen een kans om deel te nemen aan een dialoog over de essentiële thema’s van het leven: liefde, veerkracht, identiteit, en de kracht van keuzes maken.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sergio Vyent

Schrijf een review

Video met Sergio Vyent

Meer informatie & boekingen

Sergio Vyent inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sergio Vyent
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers