Floris Jan Bovelander

Voormalig topsporter Floris-Jan Bovelander heeft 241 interlands met het Nederlands hockeyelftal op zijn naam staan. Hij verwierf faam met zijn fenomenale uithalen bij de strafcorner, waarmee hij meer dan 200 keer scoorde in internationale wedstrijden.

Hockey
Het hoogtepunt in de hockey-carrière van Floris Jan Bovelander vormen de Olympische Spelen in Atlanta van 1996.  De hier behaalde gouden medaille betekent meteen een waardig afscheid voor de hockeyspeler. Na zijn hockeycarrière rondt Floris Jan Bovelander zijn studie biologie af. Hij blijft echter actief in de hockeywereld, aanvankelijk onder meer als lid van de topsportcommissie van HC Bloemendaal en als manager en assistent-trainer van de nationale ploeg. Ook organiseert Floris Jan met zijn broer in het bedrijf ‘Bovelander & Bovelander’ hockeykampen, clinics en andere evenementen.
Floris Jan Bovelander is een spreker die vol passie over zijn tijd als topsporter praat en daarbij zeer goed de link weet te leggen naar het bedrijfsleven. Hij is tevens inzetbaar voor het geven van clinics.

Floris Jan Bovelander spreekt graag over:

Floris Jan Bovelander boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Floris Jan Bovelander. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21