20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Floris Jan Bovelander

Floris Jan Bovelander als spreker boeken

Floris Jan Bovelander, een naam die synoniem staat voor doorzettingsvermogen en succes in de sportwereld, is nu beschikbaar als gastspreker via Quality Bookings. Met zijn indrukwekkende carrière als hockeyspeler, waarin hij meerdere kampioenschappen en olympische medailles won, brengt Bovelander een schat aan ervaring en inspirerende verhalen. Zijn lezingen zijn niet alleen een duik in de wereld van topsport, maar ook een bron van motivatie en inzichten over teambuilding, leiderschap, en het overwinnen van uitdagingen. Zijn expertise maakt hem de ideale spreker voor uw evenement, of dit nu gericht is op sport, bedrijfsleven, of persoonlijke ontwikkeling.

Floris Jan Bovelander

Voormalig hockeyer

Floris Jan Bovelander als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Floris Jan Bovelander een unieke mix van sportieve ervaring en zakelijk inzicht. Hij weet als geen ander hoe je een team motiveert en naar een hoger niveau tilt. Zijn thema’s variëren van het belang van teamwork en communicatie tot de fijne kneepjes van leiderschapsontwikkeling. Met zijn charismatische aanwezigheid en vermogen om publiek te boeien, zorgt Bovelander ervoor dat uw evenement soepel verloopt en dat de belangrijkste boodschappen helder en impactvol worden overgebracht.

Over teamwork en leiderschap

Teamwork en leiderschap zijn cruciale elementen in zowel de sportwereld als het bedrijfsleven. Floris Jan Bovelander, met zijn uitgebreide ervaring in het veld, deelt zijn kennis over hoe effectieve teams worden gevormd en geleid. Hij behandelt onderwerpen zoals de dynamiek binnen teams, het belang van een duidelijke visie en doelen, en hoe leiderschap binnen een team vorm krijgt. Deze inzichten zijn niet alleen relevant voor sportteams, maar bieden ook waardevolle lessen voor bedrijven en organisaties die streven naar betere samenwerking en resultaten.

Floris Jan Bovelander inhuren voor een lezing

Het boeken van Floris Jan Bovelander voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure bij Quality Bookings. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap: van het eerste contact tot de daadwerkelijke lezing. Wij bieden all-inclusive tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte, en ons ervaren team zorgt voor uitgebreide ondersteuning tijdens het gehele proces. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u erop vertrouwen dat uw evenement in goede handen is.

Biografie van Floris Jan Bovelander

Floris Jan Bovelander, geboren op 19 januari 1966, is een icoon in de Nederlandse hockeysport. Zijn hockeycarrière begon bij HC Bloemendaal, waar zijn uitzonderlijke talent al snel duidelijk werd. Bovelander maakte zijn debuut in het Nederlands elftal in 1983, en zou uiteindelijk uitgroeien tot een van de meest gerespecteerde spelers in de internationale hockeywereld.

Tijdens zijn carrière speelde hij in 241 internationale wedstrijden en scoorde hij 215 doelpunten, een indrukwekkende prestatie die hem tot een van de topscorers van zijn tijd maakte. Zijn grootste succes kwam tijdens de Olympische Spelen, waar hij goud won in 1996 in Atlanta. Bovelander was ook cruciaal in het winnen van het wereldkampioenschap in 1990, en behaalde Europese kampioenschappen in 1987 en 1995.

Naast zijn sportieve successen staat Bovelander bekend om zijn innovatieve strafcorner, vaak aangeduid als de “Bovelander-boom”. Zijn techniek en kracht in deze specifieke spelsituatie waren ongeëvenaard en hebben de manier waarop hockey wordt gespeeld veranderd.

Na zijn actieve hockeycarrière richtte Bovelander zich op coaching en het geven van lezingen, waarbij hij zijn ervaringen en lessen uit de sportwereld deelt met een breed publiek. Hij is ook betrokken bij verschillende liefdadigheidsinstellingen en zet zich in voor de ontwikkeling van hockey op grassroot-niveau.

Floris Jan Bovelander is niet alleen een legende in de hockeysport, maar ook een inspirerend spreker en mentor. Zijn verhalen over doorzettingsvermogen, teamwork, en leiderschap zijn een bron van inspiratie voor velen, zowel binnen als buiten de sportwereld. Door hem te boeken als spreker of dagvoorzitter, haalt u niet alleen een sporticoon in huis, maar ook iemand die echt een blijvende impact kan maken op uw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Floris Jan Bovelander

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Floris Jan Bovelander inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Floris Jan Bovelander
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers