Info & boekingen
Spreker Kim Lammers - Van Brons naar goud

Kim Lammers Van Brons naar goud

Kim Lammers als spreker boeken

Kim is oud hockey international en was onderdeel van de Gouden generatie. Als spits speelde zij 200 interlands en maakte 124 doelpunten voor Oranje. Daarnaast speelde ze 17 seizoenen voor Laren. Ze stond bekend om haar neusje voor de goal en enorme gedrevenheid.

Ze was misschien niet het grootste talent van haar lichting, maar door haar enorme passie voor het spel en doorzettingsvermogen wist zij tegenslagen te overwinnen en werd uiteindelijk een vaste waarde in het team. Ze neemt je mee in een overtuigend betoog hoe je meer uit jezelf kan halen en waar jij het groepsproces mee kan helpen om samen het hoogst haalbare te bereiken. Continue verbeteren, omgaan met tegenslagen, samenwerken en inspireren zijn belangrijke thema’s die aan bod komen in haar presentatie.

Haar missie is om mensen in beweging te krijgen. Kim is een motivator, coach/facilitator en inspirator. Zij wil mensen inspireren en motiveren door middel van workshops en presentaties.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Talen
 • Snel contact met Kim Lammers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Kim Lammers weet dat doorzetten, waar andere ophouden, het verschil maakt. Sinds 2002 maakte Kim Lammers deel uit van het Nederlands Hockey elftal. Tijdens haar hockeycarrière beleefde zij hoogte- en dieptepunten. Met haar zware knieblessure vlak voor de Olympische Spelen van Beijing in 2008 als ultiem dieptepunt. Kim wist zich terug te knokken en pakte uiteindelijk met haar team een gouden plak tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012. In totaal speelde zij 200 interlands en scoorde 124 doelpunten voor Oranje. Daarnaast werd zij in 2006 en 2014 Wereldkampioen met het Nederlands elftal. Tijdens het WK in Den Haag werd haar doelpunt als mooiste van het toernooi bekroond. In 2007 en 2012 werd zij topscoorder in de Nederlandse Hoofdklasse. Ze is ontzettend clubtrouw want ze speelde 17 jaar voor haar club Laren. Kim was niet het grootste talent van haar lichting. Maar haar extreme doorzettingsvermogen heeft haar tot een van de beste spitsen van de wereld gemaakt op basis van werken, sleuren en GAAN.

Tijdens haar carrière startte ze haar eigen bedrijf in het coachen van mensen en groepen wat aansloot bij haar studie pedagogiek. Die achtergrond en topsport combineerde ze om teams beter te laten samenwerken en het beste uit zichzelf te halen.

Na haar hockeycarrière begon Kim als directeur van het Ronald McDonald Centre (sportcentrum voor kinderen met een beperking) in Amsterdam Noord. Na 1 jaar besloot Kim te stoppen met deze uitdagende baan en zich te richten op haar eigen bedrijf.

De afgelopen 4 jaar heeft ze bij Deloitte een programma ontwikkeld speciaal voor topsporters om al tijdens hun sportcarrière bezig te zijn met hun maatschappelijke carrière.

Ze coacht teams en mensen in het bedrijfsleven. Daarnaast presenteert ze sinds de zomer van 2021 een radioprogramma bij BNR, BNR Sport. In dit programma gaat ze met Anne-Greet Haars in gesprek met diverse gasten over actuele onderwerpen. Ze bespreken ook thema’s als persoonlijke groei, mentale uitdagingen, leiderschap, het vieren van succes en het omgaan met tegenslagen. Onderwerpen die dagelijks van toepassingen zijn in de sport, maar zéker ook daarbuiten.

In 2020 startte samen met Woodline een duurzame kledinglijn onder de naam CIRCULR. Hiermee wil ze mensen en bedrijven bewust maken van duurzame opties en hoe iedereen impact kan maken op een duurzame wereld.

Inmiddels combineert ze al deze dingen en is haar missie om mensen in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord. Bewustwording over leefstijl, gezondheid, voldoende beweging en duurzaamheid.

Hockey blijft haar grote passie en sinds augustus 2021 startte ze als assistent-coach bij de vrouwen van Amsterdam in de Hoofdklasse.

Meer informatie & boekingen

Kim Lammers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Kim Lammers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers