20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Kim Lammers - Van Brons naar goud

Kim Lammers als spreker boeken

Kim is oud hockey international en was onderdeel van de Gouden generatie. Als spits speelde zij 200 interlands en maakte 124 doelpunten voor Oranje. Daarnaast speelde ze 17 seizoenen voor Laren. Ze stond bekend om haar neusje voor de goal en enorme gedrevenheid. Ze was misschien niet het grootste talent van haar lichting, maar door haar enorme passie voor het spel en doorzettingsvermogen wist zij tegenslagen te overwinnen en werd uiteindelijk een vaste waarde in het team.

Kim Lammers

Van Brons naar goud

Kim Lammers als gastspreker boeken

Wil je jouw evenement een onvergetelijke impuls geven? Overweeg dan Kim Lammers te boeken als gastspreker. Kim, bekend om haar gedrevenheid en doorzettingsvermogen op het hockeyveld, brengt dezelfde passie en vastberadenheid naar het podium. In deze pagina leer je meer over Kim’s inspirerende reis van sportieve tegenslagen naar Olympisch succes, en hoe zij die ervaringen kan inzetten om jouw team te motiveren.

Kim Lammers als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Kim Lammers een unieke combinatie van sportieve energie en academische scherpzinnigheid. Haar ervaring in zowel topsport als pedagogiek stelt haar in staat om elk congres of seminar te leiden met inzicht, empathie en een ongeëvenaarde drive. Kim’s vermogen om mensen te inspireren is een onmisbare kracht voor elke bijeenkomst.

Over leiderschap en teamwork

Kim Lammers biedt diepgaand inzicht in leiderschap en teamwork. Deze onderwerpen, cruciaal in zowel de sportwereld als het bedrijfsleven, zijn door Kim tot in de finesse beheerst. Haar lezingen bieden een unieke kijk op hoe je door vastberadenheid en samenwerking kunt excelleren. Je ontdekt de sleutels tot het bouwen van succesvolle teams en het ontwikkelen van effectief leiderschap.

+ lees meer

Kim Lammers inhuren voor een lezing

Het boeken van Kim Lammers voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Bij Sprekersbureau Quality Bookings staan we klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering, we zorgen ervoor dat jouw ervaring met Kim naadloos en inspirerend is. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, is het boeken van Kim zorgeloos en efficiënt.

Biografie

Kim Lammers, een naam synoniem met doorzettingsvermogen en passie, heeft een opmerkelijke reis afgelegd van het hockeyveld naar het podium als gastspreker. Kim’s hockeycarrière, gestart in 2002, kenmerkt zich door haar onwrikbare vastberadenheid. Ondanks een ernstige knieblessure die haar deelname aan de Olympische Spelen van Beijing ontzegde, vocht Kim terug en won goud in Londen 2012. Met 200 interlands en 124 doelpunten voor het Nederlands team, is haar sportieve nalatenschap indrukwekkend.

Kim combineerde haar sportcarrière met een academische achtergrond in pedagogiek, wat haar in staat stelde een eigen coachingbedrijf op te richten. Na haar actieve carrière bleef Kim betrokken bij de sport, eerst bij het Ronald McDonald Centre, en later bij Deloitte, waar ze een programma voor topsporters ontwikkelde. Haar carrière nam ook een wending naar de media met het co-presenteerden van het BNR Sport programma.

Verder toont Kim een diepe passie voor duurzaamheid, wat tot uiting kwam in de oprichting van de kledinglijn CIRCULR in 2020. Haar missie is om bewustzijn te creëren rondom leefstijl, gezondheid, beweging en duurzaamheid.

Kim Lammers boeken betekent een spreker binnenhalen die niet alleen een verhaal van sportieve triomf deelt, maar ook waardevolle inzichten biedt in leiderschap, teambuilding, en het overwinnen van tegenslagen. Haar ervaring spreekt niet alleen sportteams aan, maar ook bedrijven en individuen die streven naar groei en inspiratie. Met de steun van Sprekersbureau Quality Bookings, ben je verzekerd van een evenement dat zowel motiverend als onvergetelijk zal zijn. Boek Kim Lammers nu voor jouw evenement en geef het de inspiratieboost die het verdient.

 • Snel contact met Kim Lammers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Kim Lammers

Meer informatie & boekingen

Kim Lammers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Kim Lammers
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers