20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Minke Booij

Minke Booij als spreker boeken

Minke Booij, een voormalige top-hockeyspeelster en Olympisch kampioen, is een inspirerende gastspreker die met haar ervaringen in de topsport moeiteloos de vertaalslag maakt naar het bedrijfsleven. Haar lezingen zijn doorspekt met persoonlijke anekdotes, inzichten over teambuilding, leiderschap, en het belang van doelen stellen. Minke Booij deelt haar ervaringen op een manier die zowel toegankelijk als motiverend is, waardoor ze de perfecte spreker is voor een breed scala aan evenementen en seminars.

Minke Booij

Hockeyspeelster

Minke Booij als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Minke Booij een unieke combinatie van sportieve ervaring en professionele presentatievaardigheden. Ze is in staat om elk evenement een extra dimensie te geven door haar natuurlijke charisma en het vermogen om inhoudelijke thema’s te koppelen aan haar ervaringen in de topsport. Minke weet als geen ander hoe belangrijk teamdynamiek en doelgericht werken zijn, thema’s die zij naadloos weet te integreren in haar rol als dagvoorzitter.

Over leiderschap en teambuilding

Leiderschap en teambuilding zijn cruciale aspecten in zowel de sportwereld als in het bedrijfsleven. Minke Booij, met haar achtergrond als aanvoerder van het Nederlandse hockeyteam, belicht deze thema’s vanuit haar unieke perspectief. In haar lezingen behandelt ze onderwerpen als effectieve communicatie binnen teams, het stellen van gezamenlijke doelen, en het belang van ieders rol binnen een team. Met haar ervaringen biedt ze waardevolle inzichten voor iedereen die zijn of haar leiderschapskwaliteiten wil verbeteren of een sterker team wil opbouwen.

Minke Booij inhuren voor een lezing

Het boeken van Minke Booij voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Na het eerste contact met Quality Bookings wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden en de specifieke wensen voor uw evenement. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur een offerte. Ons team staat klaar om u te ondersteunen gedurende het gehele proces, van de eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement. Met onze All-Inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie bent u verzekerd van een zorgeloze ervaring.

Biografie van Minke Booij

Minke Booij, geboren op 24 januari 1977, is een van de meest prominente figuren in de Nederlandse hockeysport. Haar carrière begon bij de hockeyclub Den Bosch, waar ze al snel uitgroeide tot een sleutelspeler. Haar leiderschapskwaliteiten werden al vroeg erkend, wat resulteerde in haar rol als aanvoerder van het Nederlandse nationale team.

Tijdens haar carrière heeft Minke talloze successen geboekt, waaronder het winnen van een gouden medaille op de Olympische Spelen in Beijing in 2008. Naast haar sportieve prestaties heeft Minke zich ook ingezet voor verschillende maatschappelijke projecten, waarbij ze haar status als topsporter heeft gebruikt om positieve veranderingen teweeg te brengen.

Na haar actieve sportcarrière heeft Minke zich gericht op een loopbaan als spreker en dagvoorzitter. Haar ervaringen in de topsport, gecombineerd met haar natuurlijke spreekvaardigheid, maken haar tot een gewilde spreker. Ze richt zich voornamelijk op thema’s als leiderschap, teambuilding, en de overeenkomsten tussen de sportwereld en het bedrijfsleven.

Minke’s aanpak is uniek in de zin dat ze persoonlijke verhalen en ervaringen combineert met praktische inzichten. Haar lezingen zijn niet alleen inspirerend, maar bieden ook concrete handvatten voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Minke Booij

Schrijf een review

Video met Minke Booij

Meer informatie & boekingen

Minke Booij inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Minke Booij
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers