Minke Booij is een van de boegbeelden van het Nederlandse hockey. Als aanvoerder van het Nederlands Elftal won zij in 2008 goud op de Olympische Spelen in Peking. Tijdens haar sportcarrière behaalde ze haar bachelor diploma International Business en Languages met als specialisatie PR en Communicatie. U kunt Minke Booij inhuren als spreker. Zij gaat tijdens haar lezingen in op leiderschap, groepsprocessen, het beste uit jezelf halen en pieken op het juiste moment.

Booij weet als geen ander hoe het is om te presteren onder hoge druk en wat het belang is van goede coaching. Door haar opleiding weet zij haar ervaringen als topsporter om te zetten in een aansprekende presentatie.

Topsporter
In 1998 maakte Booij als verdediger van Den Bosch haar debuut in Oranje. Vanaf dat jaar werd ze met haar club elf jaar achtereen kampioen in de Nederlandse hoofdklasse. Tijdens haar glansrijke carrière won ze alles wat er maar te winnen viel. Zo werd ze drie keer Europees kampioen, één keer wereldkampioen en won ze goud op de Olympische Spelen.

Na de gouden plak in Peking nam ze afscheid van haar profcarrière.

U kunt Minke Booij inhuren als spreker? Neem voor meer informatie over deze geboren leider contact met ons op.

Minke Booij spreekt graag over:

Minke Booij boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Minke Booij. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21