20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dominique Schreinemachers

Dominique Schreinemachers als spreker boeken

Dominique Schreinemachers is een inspirerende gastspreker die een unieke mix van militaire precisie en psychologisch inzicht brengt. Dominique Schreinemachers is uw ideale keuze. Als één van de weinige vrouwelijke militair vliegers van de Luchtmacht, mediator en gedragsbeïnvloedingspsycholoog, biedt Dominique een zeldzame kijk in de wereld van discipline, leiderschap en teamdynamiek. Haar ervaringen, van intensieve trainingen tot levensbedreigende missies, geven haar een uniek perspectief dat ze vertaalt naar transformerende en motiverende speeches. Met onderwerpen variërend van samenwerking tot mentale weerbaarheid, is Dominique een onmisbare aanvulling op uw evenement.

Dominique Schreinemachers

Voormalig militair vlieger

Als spreker brengt Dominique Schreinemachers een dynamische energie en diepgaand inzicht naar uw evenement. Haar achtergrond als militair vlieger en psycholoog stelt haar in staat thema’s als leiderschap, communicatie, en teamdynamiek op een unieke wijze te benaderen. Dominique’s vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken, gecombineerd met haar ervaring in het omgaan met druk en onvoorspelbare situaties, maakt haar een uitstekende keuze voor elke conferentie of seminar.

Over leiderschap en teamdynamiek

Dominique Schreinemachers spreekt met gezag over leiderschap en teamdynamiek. Deze thema’s zijn cruciaal in zowel de militaire als de zakelijke wereld. Ze deelt inzichten over hoe leiderschap binnen een team functioneert onder extreme druk, hoe management beslissingen worden genomen, en hoe samenwerking essentieel is voor succes. Deze onderwerpen zijn bijzonder relevant voor bedrijven die streven naar verbetering van hun interne dynamiek en het versterken van hun leiderschapscapaciteiten.

Dominique Schreinemachers inhuren voor een lezing

Het boeken van Dominique Schreinemachers voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. U begint met een aanvraag bij Quality Bookings, waar onze experts u begeleiden in het kiezen van het juiste onderwerp en format voor uw evenement. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte met onze all-inclusive tarieven. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt, van het eerste contact tot de succesvolle afronding van uw evenement.

Biografie van Dominique Schreinemachers

Dominique Schreinemachers, op haar 11e al vastberaden om vlieger bij Defensie te worden, heeft een opmerkelijke loopbaan die zowel de militaire als de burgerwereld omvat. Opgeleid door oud Vietnam veteranen in de Verenigde Staten, heeft ze zich als vrouw staande weten te houden in de uitdagende omgeving van de Luchtmacht. Ze heeft de buitengewone vaardigheden van militair vliegers uitgebreid geanalyseerd en gecombineerd met haar expertise in gedragspsychologie, wat resulteert in transformerende ervaringen en lezingen.

Als helikopterpiloot bij het 300 Squadron op Gilze Rijen heeft ze meerdere uitzendingen achter haar naam staan. Deze ervaringen hebben haar gevormd en bieden een schat aan inzichten en verhalen die ze deelt in haar speeches. Een van de meest aangrijpende momenten in haar carrière was toen haar helikopter werd neergeschoten door de Taliban, een ervaring die haar kijk op leiderschap en overlevingskracht diepgaand beïnvloedde.

Naast haar militaire carrière, heeft Dominique haar bedrijf, The Boost Company, opgericht om de lessen en ervaringen uit haar militaire leven te vertalen naar de burgermaatschappij. Ze is gepassioneerd over het delen van haar kennis op het gebied van leiderschap, teamdynamiek, en mentale weerbaarheid, en helpt individuen en teams hun potentieel volledig te benutten.

Haar verhaal is niet alleen inspirerend maar ook leerzaam. Ze illustreert hoe de vaardigheden en mentaliteit die nodig zijn in het leger toepasbaar zijn in de zakenwereld. Dominique’s lezingen zijn een combinatie van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten en praktische tips, wat ze een must-hear maakt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en teambuilding.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Dominique Schreinemachers

"Dominique is een zeer gemotiveerde pilote, die enthousiast over haar opleiding en haar werk kaan voordragen. Ze heeft een nuchtere en gezonde kijk op de wereld en heeft meerdere malen aangetoond, dat ze problemen niet uit de weg gaat."

― Joep Jansma

"Een van de meest inspirerende mensen die ik ooit heb ontmoet! Haar enthousiasme en drive, krachtig door ook kwetsbaar te zijn en doortastende analytische kijk zijn een les voor ons allen. Iedereen zou haar indrukwekkende verhaal moeten ervaren door haar te horen spreken, een aanrader voor elke themadag of training."

― Jaspen Schoenmakers

"Dominique heeft de gave om haar inspirerende verhaal om te zetten naar kernwaarden die direct bruikbaar zijn voor ieder individu in het team met name mbt het werken als een team, het belang van het zetten van een stapje extra voor een ander en mijn persoonlijke favoriet, 'het leren van vragen stellen'. Hierdoor was ze niet alleen een inspirational speaker maar heeft ze ook een directe impact op de organisatie."

― Derk Brinxma
Schrijf een review

Video met Dominique Schreinemachers

Meer informatie & boekingen

Dominique Schreinemachers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dominique Schreinemachers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers