20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marianne Bruijn

Marianne Bruijn als spreker boeken

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker die uw publiek niet alleen meeneemt in de wereld van branding en marketing, maar ook diepgaande inzichten biedt in gendergelijkheid en financiële zelfredzaamheid? Dan is Marianne Bruijn de perfecte keuze. Met haar jarenlange ervaring als merkstrateeg en haar passie voor vrouwenempowerment, brengt Marianne een unieke combinatie van expertise en inspiratie naar elk evenement. Op deze pagina ontdekt u meer over Marianne en hoe haar lezingen uw evenement kunnen verrijken.

Marianne Bruijn

Female & Finance

Over financiële zelfredzaamheid en gendergelijkheid

Financiële zelfredzaamheid en gendergelijkheid zijn cruciale thema’s in onze hedendaagse samenleving. Marianne Bruijn, met haar uitgebreide ervaring in de corporate wereld en als moeder van vier, heeft een diepgaand begrip van deze onderwerpen. Haar lezingen bieden een unieke kijk op de financiële afhankelijkheid van vrouwen, de oorzaken van de loonkloof en mogelijke oplossingen. Ze inspireert haar publiek om actief bij te dragen aan een inclusievere organisatiecultuur en benadrukt het belang van persoonlijk leiderschap in het streven naar gendergelijkheid.

Marianne Bruijn inhuren voor een lezing

Het boeken van Marianne Bruijn voor uw evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Ons team van Quality Bookings biedt all-inclusive tarieven en binnen 24 uur ontvangt u een offerte. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat uw ervaring met ons en met Marianne vlekkeloos verloopt. Van het initiële contact tot de daadwerkelijke lezing, wij begeleiden u in elke stap.

Biografie van Marianne Bruijn

Marianne Bruijn is een toonaangevende figuur in de wereld van marketing en branding. Ze heeft gewerkt met grote namen als Rabobank, McDonald’s en Pearle Opticiens, waar ze haar stempel drukte met haar vernieuwende ideeën en strategieën. Marianne’s 25-jarige carrière is gekenmerkt door haar bijdragen aan het succes van deze organisaties en het opdoen van waardevolle inzichten in de bedrijfsdynamiek.

Als moeder van vier en een gepassioneerde voorvechter van vrouwenrechten, heeft Marianne haar ervaringen gebruikt om dieper in te duiken in het thema genderongelijkheid. Haar werk bij Rabobank was een keerpunt, waar ze verantwoordelijk was voor het activeren van maatschappelijke thema’s, waaronder het financieel gezonder maken van Nederlandse huishoudens. Ze ontdekte dat veel vrouwen financieel afhankelijk zijn, wat leidt tot scheve machtsverhoudingen en een hindernis vormt op weg naar gendergelijkheid.

Deze realisatie inspireerde Marianne om The Female Fix te starten, een strategisch adviesbureau dat bedrijven helpt om bewuster te worden van genderongelijkheid en ondersteunt in het ontwikkelen van inclusieve bedrijfsculturen. Met The Female Fix Gender Equality Framework™, gebaseerd op de Women Empowerment Principles van de Verenigde Naties, biedt Marianne een effectieve methode om bedrijven te helpen bij het voldoen aan rapportagevereisten en het realiseren van gendergelijkheid.

Naast haar inzet voor bedrijven, heeft Marianne ook verschillende initiatieven gelanceerd om vrouwen direct te ondersteunen. Ze schreef het boek “The Female Fix”, ontwikkelde de online cursus Female FIX Finance en biedt één-op-één begeleiding. Haar podcastserie over gendergelijkheid en financiële empowerment van vrouwen biedt waardevolle inzichten en inspiratie.

Marianne’s lezingen omvatten een breed scala aan onderwerpen, waaronder financiële zelfredzaamheid, inclusieve organisatiecultuur, de loonkloof, persoonlijk leiderschap, duurzame inzetbaarheid, salarisonderhandeling, financiële educatie voor jongeren, generatieverschillen op de werkvloer, ondernemerschap, en branding. Haar aanpak is erop gericht om haar publiek te inspireren, bewust te maken en concrete, toepasbare kennis en strategieën te bieden.

Het inhuren van Marianne Bruijn betekent een keuze voor een ervaren, gepassioneerde en inspirerende spreker die uw evenement zal verrijken met haar diepgaande kennis en inzicht. Met Marianne haalt u niet alleen een expert in huis, maar ook een verhaalverteller die in staat is complexe thema’s toegankelijk en boeiend te presenteren. Neem contact op met Quality Bookings voor meer informatie en om Marianne Bruijn te boeken voor uw volgende evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Marianne Bruijn

Schrijf een review

Video met Marianne Bruijn

Meer informatie & boekingen

Marianne Bruijn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marianne Bruijn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers