20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Aragorn Meulendijks

Aragorn Meulendijks als spreker boeken

Aragorn Meulendijks is jouw ideale keuze als je op zoek bent naar een dynamische en vooruitstrevende stem in de techniek, met een rijke achtergrond in zowel het gamingdomein als de professionele wereld. Zijn passie voor technologie, gecombineerd met zijn kennis van psychologie en geesteswetenschappen, maakt hem tot een unieke en invloedrijke spreker.

Aragorn Meulendijks

MrMetaverse

Van het vroege begin van de internetrevolutie tot de huidige trends in de Metaverse, Aragorn Meulendijks heeft het allemaal meegemaakt. Zijn lezingen bevatten thema’s zoals Blockchain, AI, XR, Transhumanisme en natuurlijk de Metaverse. Zijn ervaringen, variërend van het opbouwen van een van de eerste grote MMO Gaming Guilds tot het zijn van de Nederlandse Team Captain voor het eerste E-sports platform in Europa, geven hem een uniek perspectief.

Waarom Aragorn Meulendijks onderscheidt

Aragorn is niet alleen een early adopter, maar ook iemand die technologie begrijpt en hoe het onze interactie met de wereld en elkaar beïnvloedt. Zijn achtergrond, van werken bij grote technologiebedrijven zoals Oracle en LinkedIn, tot het zijn van een strategisch adviseur bij YOM, een baanbrekende metaverse startup, getuigt van zijn diepgaande inzicht. Aragorn Meulendijks’ beschikbaarheid voor lezingen is een kans die je niet wilt missen als je je publiek wilt informeren en inspireren.

Aragorn heeft niet alleen een bewezen staat van dienst in de tech-industrie, maar hij heeft ook zijn expertise gebruikt om anderen te coachen. Van 2016 tot 2021 was hij een public speaking & social selling coach. Zijn erkenning in 2022 als een van de Top 15 Metaverse Sprekers ter wereld door Champions Speakers UK toont zijn groeiende invloed en expertise in dit domein.

Aragorn als spreker

Het inhuren van Aragorn Meulendijks betekent dat je een spreker boekt die zowel een pionier is in de technologische wereld als iemand die in staat is om complexe onderwerpen op een boeiende en begrijpelijke manier te presenteren. De kosten voor een lezing zijn een investering in kwaliteit en inzicht.

Als je overweegt om Aragorn Meulendijks te boeken als spreker, krijg je iemand die aan de frontlinie heeft gestaan van enkele van de grootste technologische revoluties van onze tijd. Of je nu meer wilt weten over de nieuwste trends in de Metaverse of hoe technologie de manier waarop we zaken doen verandert, Aragorn is de spreker die je nodig hebt.

Zijn missie, samen met zijn team bij ItsMrMetaverse, om te spreken, te inspireren en te adviseren over Metaverse, Web3 en GameFi projecten, toont zijn toewijding aan het veld en zijn verlangen om kennis te delen. Als je klaar bent voor een reis door de technologische evolutie en een blik op de toekomst, dan is Aragorn de gids die je zoekt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Aragorn Meulendijks

"Hij is een gepassioneerd spreker die zijn kennis ook gemakkelijk kan overbrengen op een niet-deskundig publiek."

― Buri – Association Manager @Nexxworks

"Tijdens onze jaarlijkse e-commercebijeenkomst daagde Aragorn met succes conventionele manieren van denken uit, waardoor de deelnemers zowel geïnspireerd als aangenaam in de war raakten."

― Arjan – Global Commercial Capability Lead @Hero Group

"Aragorn is een echte vernieuwer. Hij is een inspirerende spreker en ondernemer. Een echte aanrader!"

― Rudolph – Founder @Blockchain Netherlands
Schrijf een review

Video met Aragorn Meulendijks

Meer informatie & boekingen

Aragorn Meulendijks inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Aragorn Meulendijks
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers