20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Aaron Mirck

Aaron Mirck als spreker boeken

Aaron Mirck is een vooraanstaande expert en spreker op het gebied van technologie, kunstmatige intelligentie (AI), digitale etiquette, en hoe we slimmer kunnen werken in ons dagelijks leven. Met zijn diepgaande kennis en ervaring, gecombineerd met zijn rol als oprichter van Aandachtswerk, heeft Aaron zich onderscheiden als een invloedrijke stem in het debat over de impact van technologie op onze samenleving. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, praktische tips of een frisse kijk op technologische ontwikkelingen, Aaron Mirck biedt het allemaal. Zijn boeiende lezingen, keynotes, en workshops zijn niet alleen informatief, maar ook bijzonder vermakelijk, dankzij zijn natuurlijke flair en gevoel voor humor. Daarnaast is Aaron de auteur van meerdere boeken over technologie, waaronder “Niet appen tijdens het eten”, een moderne gids voor digitale etiquette, waarmee hij ook op het TEDx-podium heeft gestaan.

Aaron Mirck

TEDx Spreker over AI, technologie & productiviteit

Aaron Mirck is niet zomaar een spreker; hij is een verhalenverteller die de complexe wereld van technologie, AI, en digitale etiquette ontrafelt op een manier die zowel boeiend als toegankelijk is. Zijn lezingen gaan over de impact van technologie op ons werk en privéleven, hoe we AI kunnen inzetten om slimmer te werken, en het belang van digitale etiquette in een steeds meer verbonden wereld. Aaron staat bekend om zijn vermogen om kritische inzichten te combineren met praktische adviezen, en altijd met een gezonde dosis humor. Zijn unieke benadering maakt hem de perfecte keuze voor evenementen die zowel informeren als inspireren.

Aaron Mirck als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Aaron Mirck een unieke mix van expertise, ervaring en enthousiasme naar elk evenement. Hij excelleert in het faciliteren van discussies over technologie, AI, en hoe we onze werkwijzen kunnen verbeteren door slimmer gebruik te maken van digitale tools. Aaron’s achtergrond als oprichter van Aandachtswerk en auteur stelt hem in staat om gesprekken te leiden die zowel diepgaand als divers zijn, waarbij hij altijd zoekt naar manieren om het publiek actief te betrekken.

Over technologie, AI en digitale etiquette

De wereld van technologie en AI evolueert in een ongekend tempo, waardoor het cruciaal is om niet alleen bij te blijven, maar ook kritisch te reflecteren op hoe deze ontwikkelingen ons leven beïnvloeden. Aaron Mirck biedt een frisse, kritische blik op deze thema’s, waarbij hij de voordelen belicht maar ook de ethische en sociale vraagstukken die hiermee gepaard gaan. Zijn werk rond digitale etiquette, zoals uiteengezet in zijn boek en TEDx-talk, benadrukt het belang van bewust omgaan met technologie in onze steeds meer digitale wereld.

Aaron Mirck inhuren voor een lezing

Het boeken van Aaron Mirck voor een lezing of evenement is een proces dat wij bij Quality Bookings hebben geperfectioneerd. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, van de initiële aanvraag tot de finale uitvoering. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte binnen 24 uur, en uitgebreide support, zorgen we ervoor dat het proces soepel en zonder zorgen verloopt. Kies voor Aaron Mirck en verrijk je evenement met zijn inzichten, humor en inspiratie.

Werk van Aaron Mirck

Aaron Mirck heeft zich ontpopt als een vooraanstaande figuur in de wereld van technologie en digitale communicatie. Als oprichter van Aandachtswerk heeft hij zich ten doel gesteld Nederland slimmer te laten werken, met een sterke focus op de integratie van technologie in ons dagelijks leven. Aaron’s expertise strekt zich uit van kunstmatige intelligentie en digitale etiquette tot aan de nuances van productiviteit in het digitale tijdperk. Zijn bijdrage aan de discussie rondom technologie en samenleving wordt niet alleen erkend in zijn boeken en lezingen maar ook op podia zoals TEDx, waar hij zijn visie deelt over bewuster omgaan met technologie.

Aaron’s reis begon met een fascinatie voor de manieren waarop technologie onze interacties en werkprocessen beïnvloedt. Door de jaren heen heeft hij zich verdiept in de ethische, sociale en praktische aspecten van technologische ontwikkelingen, wat resulteerde in een reeks publicaties die zowel inzichtelijk als richtinggevend zijn voor een breed publiek. Met “Niet appen tijdens het eten” biedt hij een moderne kijk op digitale etiquette, een onderwerp dat steeds relevanter wordt naarmate onze levens verder verweven raken met digitale media.

Biografie van Aaron Mirck

Aaron’s benadering is altijd geweest om complexe onderwerpen toegankelijk en begrijpelijk te maken voor een breed publiek. Zijn lezingen en workshops zijn doordrenkt van deze filosofie, waarbij hij altijd streeft naar een interactieve ervaring die zowel verlichtend als vermakelijk is. Zijn vermogen om te inspireren, te informeren en te amuseren, gecombineerd met zijn jarenlange ervaring op tal van podia, maakt hem tot een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter.

In zijn vrije tijd zet Aaron zich in voor het bevorderen van digitale geletterdheid, met een bijzondere focus op het onderwijzen van kritisch denken over technologie en het gebruik ervan. Dit streven is terug te zien in zijn werk met Aandachtswerk, waar hij tools en strategieën ontwikkelt om mensen te helpen efficiënter en bewuster te werken met de technologieën die hun leven raken.

Aaron Mirck blijft een inspirerende figuur voor iedereen die geïnteresseerd is in de kruising van technologie, werk en maatschappij. Zijn lezingen, boeken en workshops bieden niet alleen inzichten in de huidige stand van zaken, maar ook een blik vooruit naar de toekomst van ons digitale bestaan. Met Aaron als spreker of dagvoorzitter haal je een ware expert in huis, wiens boodschap resoneert met een breed en divers publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Aaron Mirck

"Een van de hoogtepunten van onze innovatie dag was de AI talk van Aaron, die met zijn humor en inzicht wist te prikkelen en te inspireren. Niet met een doorsnee verhaal over AI, maar juist door AI van alle kanten te belichten.

― Douwe Driehuis

"Aaron gaf ons een super handige workshop waarin we slimmer hebben leren werken. Hierdoor werken we met minder afleiding en stress. Ik kan het iedereen aanraden!"

― Korak Specht – Head of Operations bij Skybox

"Ik was erg onder de indruk van de lezing van Aaron Mirck. Hij ontrafelde mythes omtrent AI en gaf ook concrete voorbeelden hoe AI in ons werk te gebruiken. Ik raad iedereen aan om naar zijn lezing te luisteren. Hij is een inspirerende spreker en een expert op het gebied van AI.”

― Margo Blikman
Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Aaron Mirck inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Aaron Mirck
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers