20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Job van den Berg

Job van den Berg als spreker boeken

De ontwikkelingen rondom digitalisering, data en AI gaan razendsnel. Wie toekomstbestendige bedrijven wil bouwen, zal moeten innoveren. Technologie-kenner en data-expert Job van den Berg neemt je in zijn inspirerende keynotes en praktische workshops mee in de mogelijkheden. Toegankelijk, praktisch, met veel energie én met gevoel voor urgentie. Vanuit zijn jarenlange ervaring als spreker, trainer en data-kenner voor grote organisaties als DPG Media, Bluefield en Kantar, weet hij iedereen te boeien met zijn talloze voorbeelden hoe je data en AI voor je laat werken. Als partner en mede-eigenaar van ai.nl en The Automation Group neemt hij jouw publiek mee om de urgentie te voelen en het laaghangende fruit te plukken.

Job van den Berg

AI & technologie expert

De ontwikkelingen rondom data en AI gaan razendsnel. Wie toekomstbestendige bedrijven wil bouwen, zal moeten innoveren. Data- en AI-expert Job van den Berg neemt je in zijn inspirerende keynotes en praktische workshops mee in de mogelijkheden. Toegankelijk, praktisch, met veel energie én met gevoel voor urgentie. Vanuit zijn jarenlange ervaring als spreker, trainer en data-kenner voor grote organisaties als DPG Media, Sanoma en Kantar, weet hij iedereen te boeien met zijn talloze voorbeelden hoe je data en AI voor je laat werken. Hij was ‘Chief Data Officer’ bij Kantar en DPG Media; won meerdere AMMA-awards met zijn teams en deelt geregeld zijn visie in de media. Sinds 2023 is hij samen met Remy Gieling partner bij en mede-eigenaar van ai.nl. Ook runnen ze samen The Automation Group, een AI- softwarebedrijf dat zich specialiseert in het integreren van generatieve AI om bestaande processen te automatiseren bij een groot aantal bedrijven. Op zijn website deelt Job wekelijks tips en tricks om succesvol data en AI in de praktijk te brengen en geeft een inkijkje in zijn brede ervaring.

Presentator AI at Work

Job is presentator van de AI-serie AI at Work (DPG Media / BusinessWise) waar hij met bedrijven in gesprek gaat hoe en waarom ze AI inzetten. Een uniek inkijkje achter de schermen bij bedrijven die AI toepassen.

Handboek AI Strategie

Het AI duo, Remy Gieling en Job van den Berg, heeft recentelijk hun derde boek gelanceerd, getiteld ‘Handboek AI Strategie’. Van business-uitdaging naar AI-oplossing. Het boek zit boordevol praktische tips en cases van Nederlandse AI-koplopers als Picnic, ANWB, FrieslandCampina en KPN. Met de uitgebreide ervaring en deskundigheid bieden Job en Remy een waardevolle kijk op de toepassing van kunstmatige intelligentie in de hedendaagse bedrijfsvoering.

Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten

Job is ook samen met Remy Gieling auteur van het boek “Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten” dat is uitgegeven door Haystack en in mei 2023 is verschenen.

Over data en AI

Data en AI zijn tegenwoordig onmisbaar in het bedrijfsleven. Job van den Berg is een expert op dit gebied en biedt inzicht in hoe bedrijven deze technologieën kunnen benutten voor groei en innovatie. Hij behandelt onderwerpen zoals de ethische kanten van AI, het ontwikkelen van effectieve datastrategieën, en hoe AI kan bijdragen aan klantgerichte oplossingen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en geven praktische handvatten voor het toepassen van data en AI in uw organisatie.

Job van den Berg inhuren voor een lezing

Het inhuren van Job van den Berg voor een lezing is een naadloos en eenvoudig proces. Neem contact op met Quality Bookings en ontvang binnen 24 uur een all-inclusive offerte. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het kiezen van de juiste lezing tot het afstemmen van de details. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support bent u verzekerd van een succesvolle samenwerking.

Biografie van Job van den Berg

Job van den Berg is een gerenommeerd expert in data en AI, met een carrière die zich uitstrekt over verschillende vooraanstaande bedrijven. Als Chief Data Officer bij organisaties als Kantar, Sanoma, en DPG Media, heeft hij leiding gegeven aan gespecialiseerde datateams en aanzienlijke successen behaald. In 2023 richtte hij samen met Remy Gieling ai.nl op, een platform dat zich richt op het bevorderen van kennis en toepassing van AI in het Nederlandse bedrijfsleven.

Job staat bekend om zijn vermogen om complexe datagestuurde concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit talent zet hij niet alleen in tijdens zijn lezingen, maar ook in zijn werk als columnist en podcast-host. Hij heeft bijgedragen aan platforms zoals DPG Media, De Ondernemer, VIA Nederland, en DDMA, waar hij regelmatig zijn inzichten en ervaringen deelt over de toepassing en impact van data en AI.

Zijn expertise is niet onopgemerkt gebleven in de branche; onder zijn leiding hebben zijn teams meerdere data-awards gewonnen, waaronder twee AMMA’s in 2020. Daarnaast is Job een veelgevraagd spreker met meer dan 120 AI-lezingen per jaar, en is hij een regelmatige gast in diverse media. Als auteur heeft hij verschillende boeken over AI geschreven, en hij is een invloedrijk figuur in het veld van data en kunstmatige intelligentie.

Jobs lezingen

Job’s aanpak is niet alleen educatief, maar ook vermakelijk. Zijn lezingen staan bekend om hun mix van humor, interactie en diepgaande kennis. Dit maakt hem tot een ideale spreker voor uiteenlopende evenementen, van zakelijke seminars tot educatieve webinars.

Met een onuitputtelijk enthousiasme en een aanstekelijke passie voor zijn vak, weet Job van den Berg elk publiek te boeien. Of het nu gaat om het overbruggen van de kloof tussen data en business, of het inspireren van een nieuwe generatie dataspecialisten, Job’s bijdragen zijn van onschatbare waarde voor iedere organisatie die zich in het digitale tijdperk wil onderscheiden.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Job van den Berg

Schrijf een review

Video met Job van den Berg

Meer informatie & boekingen

Job van den Berg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Job van den Berg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers