20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Job van den Berg - AI & technologie expert

Job van den Berg als spreker boeken

Zoekt u een gastspreker die met kennis, humor en interactie uw evenement naar een hoger niveau tilt? Job van den Berg, mede-oprichter van ai.nl en een gerenommeerd expert in data en kunstmatige intelligentie (AI), is uw ideale keuze. Met zijn jarenlange ervaring in Chief Data Officer-rollen en zijn succesvolle inzet bij bedrijven als Kantar, Sanoma, en DPG Media, is Job een autoriteit in het transformeren van organisaties door de kracht van data. Zijn benadering is uniek: hij maakt complexe dataconcepten toegankelijk voor een breed publiek, waardoor hij niet alleen dataspecialisten, maar ook een lekenpubliek weet te boeien en te inspireren.

Job van den Berg

AI & technologie expert

Job van den Berg als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Job van den Berg een unieke combinatie van diepgaande kennis over data en AI en een natuurlijk vermogen om met publiek te communiceren. Zijn ervaring in diverse leidende data-rollen stelt hem in staat om gesprekken en discussies te leiden met een grondig begrip van zowel de technische als de zakelijke aspecten. Job’s thema’s zijn divers en actueel, variërend van de ethiek van AI tot de praktische implementatie van datastrategieën in organisaties. Zijn vermogen om complexe onderwerpen te vertalen naar begrijpelijke taal maakt hem een ideale dagvoorzitter voor uw conferentie of seminar.

Over data en AI

Data en AI zijn tegenwoordig onmisbaar in het bedrijfsleven. Job van den Berg is een expert op dit gebied en biedt inzicht in hoe bedrijven deze technologieën kunnen benutten voor groei en innovatie. Hij behandelt onderwerpen zoals de ethische kanten van AI, het ontwikkelen van effectieve datastrategieën, en hoe AI kan bijdragen aan klantgerichte oplossingen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en geven praktische handvatten voor het toepassen van data en AI in uw organisatie.

Job van den Berg inhuren voor een lezing

Het inhuren van Job van den Berg voor een lezing is een naadloos en eenvoudig proces. Neem contact op met Quality Bookings en ontvang binnen 24 uur een all-inclusive offerte. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het kiezen van de juiste lezing tot het afstemmen van de details. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support bent u verzekerd van een succesvolle samenwerking.

+ lees meer

Biografie van Job van den Berg

Job van den Berg is een gerenommeerd expert in data en AI, met een carrière die zich uitstrekt over verschillende vooraanstaande bedrijven. Als Chief Data Officer bij organisaties als Kantar, Sanoma, en DPG Media, heeft hij leiding gegeven aan gespecialiseerde datateams en aanzienlijke successen behaald. In 2023 richtte hij samen met Remy Gieling ai.nl op, een platform dat zich richt op het bevorderen van kennis en toepassing van AI in het Nederlandse bedrijfsleven.

Job staat bekend om zijn vermogen om complexe datagestuurde concepten toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit talent zet hij niet alleen in tijdens zijn lezingen, maar ook in zijn werk als columnist en podcast-host. Hij heeft bijgedragen aan platforms zoals DPG Media, De Ondernemer, VIA Nederland, en DDMA, waar hij regelmatig zijn inzichten en ervaringen deelt over de toepassing en impact van data en AI.

Zijn expertise is niet onopgemerkt gebleven in de branche; onder zijn leiding hebben zijn teams meerdere data-awards gewonnen, waaronder twee AMMA’s in 2020. Daarnaast is Job een veelgevraagd spreker met meer dan 120 AI-lezingen per jaar, en is hij een regelmatige gast in diverse media. Als auteur heeft hij verschillende boeken over AI geschreven, en hij is een invloedrijk figuur in het veld van data en kunstmatige intelligentie.

Job’s aanpak is niet alleen educatief, maar ook vermakelijk. Zijn lezingen staan bekend om hun mix van humor, interactie en diepgaande kennis. Dit maakt hem tot een ideale spreker voor uiteenlopende evenementen, van zakelijke seminars tot educatieve webinars.

Met een onuitputtelijk enthousiasme en een aanstekelijke passie voor zijn vak, weet Job van den Berg elk publiek te boeien. Of het nu gaat om het overbruggen van de kloof tussen data en business, of het inspireren van een nieuwe generatie dataspecialisten, Job’s bijdragen zijn van onschatbare waarde voor iedere organisatie die zich in het digitale tijdperk wil onderscheiden.

 • Snel contact met Job van den Berg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Job van den Berg

Meer informatie & boekingen

Job van den Berg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Job van den Berg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers