20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sakina Elkayouhi Copyright foto: Naomi Marcin

Sakina Elkayouhi als spreker boeken

Sakina Elkayouhi is zowel deskundig op het gebied van inclusieve journalistiek en mediabeeldvorming als ook boeiend kan vertellen over digitale en popcultuur. Haar ervaring als journalist, columnist en docent-onderzoeker, gecombineerd met haar passie voor het delen van kennis, maakt haar een unieke en verrijkende aanwinst voor elk evenement of conferentie. Sakina, bekend om haar deelname aan het Mediaforum op NPO Radio 1, brengt een schat aan ervaring vanuit haar werk voor zowel Nederlandse als Vlaamse media. Haar unieke invalshoek en benadering van onderwerpen zoals inclusiviteit in de media en de impact van virtuele influencers bieden een frisse en relevante kijk op de hedendaagse samenleving.

Sakina Elkayouhi

Interviewer, dagvoorzitter & spreker.

Inclusieve journalistiek en mediabeeldvorming zijn onderwerpen die in deze tijd van grote waarde zijn. Het kiezen voor een spreker die deskundig is op deze gebieden zorgt ervoor dat uw publiek geïnformeerd wordt over cruciale thema’s die de huidige samenleving beïnvloeden. Sakina Elkayouhi spreekt niet alleen over de noodzaak van diversiteit binnen de journalistiek, maar behandelt ook hoe mediabeeldvorming de perceptie van de samenleving vormgeeft. Met haar achtergrond in zowel Nederlandse als Vlaamse media brengt ze een uniek bicultureel perspectief. Tijdens haar lezingen kan Sakina onderwerpen behandelen zoals de rol van media in het vormen van stereotypen, het belang van representatie in de media, en de opkomst van digitale en virtuele influencers in de popcultuur.

Sakina Elkayouhi inhuren voor een lezing

Het boeken van Sakina Elkayouhi voor een lezing bij uw evenement is een gestroomlijnd proces. Wanneer u besluit haar in te huren, zullen wij u begeleiden bij elke stap. Van het eerste contact tot de afronding van de boeking, ons team zorgt voor een soepele en efficiënte ervaring. Met onze All-Inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie, kunt u erop vertrouwen dat uw evenement een succes wordt. Na het versturen van uw aanvraag, ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Onze uitgebreide support staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Biografie van Sakina Elkayouhi

Sakina Elkayouhi, geboren in 1992, is een prominente Nederlands-Marokkaanse journalist, columnist, en docent-onderzoeker aan de Vrije Universiteit en Hogeschool Windesheim. Haar veelzijdige carrière in de media heeft haar tot een gerespecteerde stem in het debat over inclusieve journalistiek en mediabeeldvorming gemaakt.

Gedreven door haar passie voor media en cultuur, heeft Sakina zich snel gevestigd als een invloedrijke stem in zowel de Nederlandse als de Vlaamse media. Haar publicaties variëren van artikelen in de Cosmopolitan en De Volkskrant tot bijdragen aan omroepen zoals KRO-NCRV, NTR, en VRT. Sakina’s expertise wordt verder erkend door haar frequente deelnames aan het Mediaforum op NPO Radio 1, waar zij haar inzichten deelt over de laatste ontwikkelingen in de journalistiek en media.

Sakina’s unieke benadering van storytelling en haar vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, hebben haar een gewaardeerde spreker op verschillende platforms gemaakt. Ze is in staat om haar publiek te betrekken met boeiende verhalen en diepgaande analyses, waarbij ze vaak haar persoonlijke ervaringen en observaties vermengt met haar professionele kennis.

Haar bijdrage aan het veld wordt verder onderstreept door de erkenning die ze heeft ontvangen, waaronder nominaties voor de VIVA400 Awards in 2020 in de categorie ‘Business & Creatie’, de Diwan Awards voor ‘Vrouw van het Jaar’ in 2019, en de Emancipatieprijs in 2018.

Buiten haar professionele werkzaamheden staat Sakina bekend als een ware ‘coffeeholic’. Ze vergelijkt haar eigen verhalen met de manier waarop ze haar koffie drinkt: als een authentieke blend met een twist. Deze passie voor koffie weerspiegelt haar benadering van het leven en werk: altijd zoekend naar unieke combinaties en nieuwe perspectieven.

In haar lezingen brengt Sakina deze unieke mix van expertise, passie en persoonlijkheid samen, waardoor ze een onvergetelijke ervaring biedt voor haar publiek. Haar vermogen om complexe onderwerpen te vertalen naar boeiende, toegankelijke presentaties maakt haar tot een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen en bijeenkomsten. Het inhuren van Sakina Elkayouhi is niet alleen een keuze voor een expert op het gebied van inclusieve journalistiek en mediabeeldvorming, maar ook voor een inspirerende en energieke persoonlijkheid die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat bij haar publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Gespreksleider, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sakina Elkayouhi

Schrijf een review

Video met Sakina Elkayouhi

Meer informatie & boekingen

Sakina Elkayouhi inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sakina Elkayouhi
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers