20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Yuri Klaver

Yuri Klaver als spreker boeken

Yuri Klaver is een naam die synoniem staat voor avontuur, duurzaamheid en inspiratie. Als gastspreker brengt hij deze elementen samen in boeiende presentaties die iedere toehoorder raken. Yuri, bekend van zijn expedities in de meest afgelegen gebieden van de wereld, deelt zijn ervaringen over het overwinnen van fysieke en mentale uitdagingen, het belang van duurzaamheid en het omarmen van verandering. Zijn verhalen zijn niet alleen avontuurlijk en inspirerend, maar bieden ook concrete inzichten en lessen voor professionals in elk vakgebied. Het boeken van Yuri Klaver als spreker is een unieke kans om uw evenement een extra dimensie van diepgang en inspiratie te geven.

Yuri Klaver

Avonturier

Als dagvoorzitter onderscheidt Yuri Klaver zich door zijn vermogen om complexe thema’s toegankelijk te maken. Zijn ervaringen als wereldreiziger en duurzaamheidsactivist geven hem een uniek perspectief op thema’s als klimaatverandering, duurzame ontwikkeling en persoonlijke groei. Yuri is in staat om diep in te gaan op deze onderwerpen, terwijl hij een vlotte en boeiende gespreksvoering onderhoudt. Zijn vaardigheden om de dialoog te faciliteren en interactie met het publiek aan te moedigen, maken hem de ideale dagvoorzitter voor conferenties, seminars en zakelijke bijeenkomsten die zich richten op deze cruciale en actuele thema’s.

Over duurzaamheid en avontuur

Duurzaamheid en avontuur zijn twee thema’s die centraal staan in de lezingen van Yuri Klaver. Deze thema’s zijn niet alleen actueel en relevant, maar ook essentieel voor de toekomst van onze planeet. Yuri’s lezingen bieden inzicht in hoe avontuurlijke expedities bijdragen aan ons begrip van duurzaamheid. Hij behandelt onderwerpen zoals de impact van klimaatverandering op afgelegen gebieden, het belang van biodiversiteit en de rol van individuele verantwoordelijkheid in duurzame ontwikkeling. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en bieden een uniek perspectief op hoe we als individuen en organisaties een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze planeet.

Yuri Klaver inhuren voor een lezing

Het inhuren van Yuri Klaver voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Na het eerste contact met Quality Bookings, zal ons team samen met u de details van de lezing en de specifieke behoeften voor uw evenement bespreken. Wij bieden all-inclusive tarieven en zorgen ervoor dat het offerteproces binnen 24 uur is afgerond. Onze uitgebreide support staat garant voor een soepele organisatie en wij zorgen ervoor dat alle aspecten van de boeking, van de logistiek tot de technische vereisten, naadloos verlopen. Met onze tevredenheidsgarantie en de ervaring van Yuri Klaver bent u verzekerd van een succesvolle en impactvolle lezing.

Biografie van Yuri Klaver

Yuri Klaver is een avonturier, spreker en duurzaamheidsactivist wiens levensverhaal even fascinerend als inspirerend is. Geboren en getogen in Nederland, ontwikkelde Yuri al op jonge leeftijd een passie voor de natuur en avontuur. Deze passie dreef hem om de wereld te verkennen en zich te verdiepen in de uitdagingen van duurzaamheid en milieu.

Zijn reizen brachten hem naar enkele van de meest afgelegen en ongerepte gebieden op aarde. In deze wildernissen, vaak onder extreme omstandigheden, leerde Yuri belangrijke lessen over veerkracht, doorzettingsvermogen en de kwetsbaarheid van onze planeet. Deze ervaringen vormen de basis van zijn lezingen en presentaties, waarin hij verhalen deelt over het overwinnen van uitdagingen, zowel persoonlijk als ecologisch.

Yuri’s toewijding aan duurzaamheid is niet beperkt tot zijn avonturen. Hij is actief betrokken bij verschillende milieu-initiatieven en streeft ernaar om bewustzijn te creëren over de urgentie van klimaatverandering en de noodzaak van duurzame levensstijlen. Zijn werk en ervaringen hebben hem niet alleen tot een gerespecteerde spreker gemaakt, maar ook tot een inspirerende figuur voor iedereen die zich inzet voor een duurzamere wereld.

Yuri Klaver’s lezingen zijn een amalgaam van avontuurlijke verhalen, praktische inzichten en inspirerende boodschappen. Ze zijn niet alleen gericht op het overbrengen van kennis, maar ook op het motiveren van toehoorders om actie te ondernemen en een positieve verandering teweeg te brengen in hun persoonlijke en professionele leven. Zijn unieke benadering van duurzaamheid, gecombineerd met zijn avontuurlijke geest, maken hem een uitzonderlijke en onvergetelijke spreker voor elk evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Yuri Klaver

Schrijf een review

Video met Yuri Klaver

Meer informatie & boekingen

Yuri Klaver inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Yuri Klaver
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers