Info & boekingen
Yuri Klaver

Yuri Klaver als spreker boeken

Een visie op het managen van je gedachten

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Yuri Klaver
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Een visie op het managen van je gedachten

Met haarscherp beeldmateriaal wordt je meegenomen op een adembenemende expeditie van 7.000 km door de wildernis van Alaska en Canada, op weg van de ene naar de andere eskimogemeenschap. De reis staat symbool voor de ‘wildernis van het leven’ waar iedereen dagelijks mee te maken heeft, in het bijzonder zzp-ers, managers en ondernemers.

De succesformule van een solo – expeditie als deze is niet zozeer lichamelijke kracht, maar het vermogen om je gedachten te kunnen managen. Om vermeende beperkingen te overwinnen, de rust te bewaren, alert te blijven op risico’s, veerkracht op te brengen bij tegenslag, en het enthousiasme om elke dag weer nieuwe grenzen te verleggen.

Zijn lezingen inspireren je om aan je mentaliteit te werken. De gereedschapskist die hij daarvoor gebruikt is deLuriaanse Kabbala, een Joodse mystieke leer die pretendeert de kortste weg naar geluk te zijn. Voorwaarde is dat we bereid zijn onze intenties te zuiveren, waardoor tevens de bevatting van het geestelijke tot de mogelijkheden gaat behoren.

Yuri Klaver bied drie soorten lezingen aan, die prima met elkaar kunnen worden gecombineerd.

In de lezing over PERSOONLIJK LEIDERSCHAP wordt verteld wat er nodig is om de geestkracht van het individu te versterken. Dit vergt een omdenken van bepaalde idealismen. Hij geeft een baanbrekend inzicht in de verschillen tussen man en vrouw, in de aard van onze sociale natuur. Stelling: zonder geloof in een hemel vol genade, zijn we niet in staat te geven en te vergeven. Alle inzichten staan beschreven in zijn boek Kind van de Natuur, dat in 2016 in hardcopy zal verschijnen.

In de lezing over RISICOBEHEERSING wordt ingegaan op ingegaan op de psychologie van de angst, op onzekerheid, vertrouwen, en wat je wel en niet moet doen om risico’s tot een aanvaardbaar niveau terug te brengen. Stelling: het volledig wegnemen van gevaar is onwenselijk. Meer daarover in het boek Alleen Door de Wildernis dat volgend jaar zal verschijnen.

De lezing over DUURZAAMHEID bespreekt de psychologie van de begeerte, geeft uitleg van begrippen als natuurlijk regeneratievermogen en de levenscyclusanalyse van produkten, en biedt oplossingsrichtingen op het gebied van beleid en management, technologie, en nieuwe economie. Stelling: de echte innovatie zit ‘m niet zozeer in nieuwe technologie, maar in het veranderen van onze houding tegenover de natuur.

Toelichting: in de verdiepingscursus persoonlijk leiderschap wordt je ingeleid in de teksten van Jehoeda Ashlag, Baruch Ashlag, Michael Poortnaar en Michael Laitman. Vanwege de omvang van de werken (in totaal ongeveer duizend pagina’s) wordt in deze cursus volstaan met een introductie. Het doel is om begrippen als schepper, licht, en bevatting, op ons in te laten werken. Op die manier krijgen we stap voor stap gevoel bij de geestelijke wereld, en bij de mogelijkheden die deze biedt om in vrijheid te kunnen leven en werken.

Wilt u Yuri Klaver boeken als, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie & boekingen

Yuri Klaver inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Yuri Klaver
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers