20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Nicolette Mak

Nicolette Mak als spreker boeken

Sta je op het punt om een inspirerende, eigenzinnige en hartstochtelijke spreker te boeken? Nicolette Mak is jouw ideale keuze. Ze staat bekend om haar intuïtieve en authentieke benadering van spreken, waarbij ze zonder voorbereiding of PowerPoint-presentaties het podium betreedt. Nicolette’s levensverhaal en zakelijke prestaties zijn een bron van inspiratie. Ze spreekt over thema’s als sociaal ondernemerschap, MVO en het volgen van je hart in zaken. Deze pagina neemt je mee in de wereld van Nicolette Mak en haar unieke visie op ondernemen en leven.

Nicolette Mak

Sociaal ondernemerschap

Over sociaal ondernemen

Sociaal ondernemerschap is niet alleen een bedrijfsmodel; het is een levenshouding. Nicolette Mak belichaamt dit principe door haar carrière en persoonlijke leven. Haar lezingen over sociaal ondernemerschap omvatten belangrijke onderwerpen zoals Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), structuurloos denken en positieve inspiratie. Ze illustreert hoe je met passie en intuïtie kan bijdragen aan een betere wereld, terwijl je tegelijkertijd een succesvol bedrijf opbouwt. Nicolette biedt diepgaande inzichten in hoe je met een ‘lastig lichaam’ succesvol kan zijn in de zakenwereld, zoals ze met haar bedrijf Valid Express heeft bewezen.

Nicolette Mak inhuren voor een lezing

Het boeken van Nicolette Mak voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings profiteer je van onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, en snelle offerte service. Ons uitgebreide support team staat klaar om je te assisteren en met onze tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring. De stappen om Nicolette te boeken zijn eenvoudig: contact opnemen, je wensen bespreken, en wij regelen de rest.

Biografie van Nicolette Mak

Nicolette Mak’s levensverhaal is niets minder dan buitengewoon. Haar jeugd in kindertehuizen en haar tijd als barvrouw op de Amsterdamse Wallen vormen de onwaarschijnlijke achtergrond van een vrouw die uitgroeide tot een succesvolle, inspirerende onderneemster. Zonder formele opleiding, maar met een scherpe intuïtie, richtte ze verschillende succesvolle bedrijven op, waaronder het innovatieve koeriersbedrijf Valid Express en het product De Luizenkap. Haar ondernemersreis is een aaneenschakeling van uitdagingen, overwinningen, en het constant trotseren van conventies.

Nicolette’s zakelijke succes begon met Dutch Dynamite, maar haar ware passie ontvlamde toen ze Valid Express oprichtte, een koeriersdienst voor mensen met een fysieke beperking. Dit bedrijf werd een groot succes en werd uiteindelijk overgenomen door PostNL, waardoor het het grootste koeriersbedrijf van Nederland werd. Na enkele jaren van toewijding aan haar gezin, lanceerde Nicolette De Luizenkap, een innovatieve oplossing voor hoofdluis, die nu Europees wordt uitgerold.

Haar persoonlijke leven is net zo opmerkelijk. Nicolette trouwde met haar beste vriendin en woont nu op een prachtig terrein in de Randstad, waar ze mensen samenbrengt en werkt aan haar eerste prototype van een betaalbaar “off the grid” Tiny House. Ze is een voorvechter van het idee dat jonge starters niet belast moeten worden met enorme schulden.

Nicolette’s benadering van het leven en ondernemen is diep geworteld in de overtuiging dat ondernemen met het hart niet alleen financiële rijkdom kan brengen, maar vooral een rijkdom aan persoonlijke voldoening. Haar verhaal is een krachtige boodschap over veerkracht, doorzettingsvermogen, en de kracht van intuïtie in zaken en het leven.

Door Nicolette Mak te boeken, kies je voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Haar vermogen om een zaal te boeien en te inspireren is ongeëvenaard. Haar lezingen bieden praktische inzichten, diepgaande reflecties en een authentieke kijk op het leven en ondernemerschap. Neem contact op met Quality Bookings en laat je inspireren door een van de meest unieke stemmen in het Nederlandse sprekerscircuit.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Nicolette Mak

Schrijf een review

Video met Nicolette Mak

Meer informatie & boekingen

Nicolette Mak inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Nicolette Mak
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers