Ondernemen met het hart, dat is waar het Nicolette Mak om gaat. De sociaal ondernemer is de drijvende kracht achter het bedrijf Valid Express, een koeriersdienst verzorgd door mensen met een fysieke handicap of een chronische ziekte. Al jaren zet Mak zich in voor gelijkwaardige kansen voor mensen met een beperking.

U kunt Mak inhuren als spreker. Zij vertelt over haar beweegredenen en over haar visie op ondernemen. Volgens Nicolette Mak , die wordt geprezen om haar gedrevenheid en openhartigheid, word je van sociaal verantwoord ondernemen altijd rijk, als het niet in geld is, dan in ieder geval voor jezelf omdat jij de wereld een stukje beter maakt.

Drankproducente
Nicolette Mak was voordat zij begon met Valid Express werkzaam als drankproducente. Zij was verantwoordelijk voor de succesvolle lancering van Dutch Dynamite, een jenever met een dropsmaak.

Toen zij erachter kwam hoe lastig het was voor haar broer, die kampte met een erfelijke spierziekte, om aan een baan te komen, wilde zij hem helpen. Ze bedacht dat hij als koerier zou kunnen werken. Zodoende richtte zij in 1999 Valid Express op. Het bedrijfje begon welgeteld met één auto en één klant, maar groeide snel. Inmiddels werken er zestig koeriers bij Valid Express en heeft het bedrijf een wagenpark van 23 bestelauto’s. De organisatie werkt onder andere voor grote organisaties als Achmea, De Brauw, Backstone, ING en de Eerste en Tweede Kamer.

Inmiddels probeert Mak het concept uit te breiden en wereldwijd ondernemingen op te zetten die handelen in dezelfde geest als Valid Express.

Wilt u meer weten over Nicolette Mak en haar boeken als spreker? Neem dan contact met ons op.

 

Nicolette Mak spreekt graag over:

Nicolette Mak boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Nicolette Mak. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21