20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Kjeld Nuis

Kjeld Nuis als spreker boeken

Zoek je een gastspreker die je publiek zal inspireren met een verhaal van doorzettingsvermogen, discipline en triomf? Kjeld Nuis, de veelgeprezen schaatser, brengt deze elementen en meer naar je evenement. In deze sectie ontdek je waarom Kjeld Nuis de perfecte keuze is voor jouw evenement. Van zijn indrukwekkende carrière hoogtepunten tot de lessen die hij heeft geleerd, krijg je een voorproefje van de unieke inzichten die hij als spreker biedt. Bereid je voor op een reis vol motivatie en inspiratie.

Kjeld Nuis

Kracht van doorzettingsvermogen

Kjeld Nuis als dagvoorzitter boeken

Kjeld Nuis brengt niet alleen zijn sportieve expertise, maar ook een charismatische en boeiende aanwezigheid als dagvoorzitter. In deze rol combineert hij zijn ervaringen in de topsport met een natuurlijk vermogen om het publiek te boeien en evenementen soepel te laten verlopen. Of het nu gaat om een congres of seminar, Kjeld weet hoe hij een discussie kan leiden, sprekers kan introduceren en een levendige sfeer kan creëren. Ontdek in deze sectie hoe Kjeld’s aanpak als dagvoorzitter jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Over de kracht van doorzettingsvermogen

Eén van de meest fascinerende aspecten van Kjeld Nuis is zijn ongeëvenaarde doorzettingsvermogen. Deze sectie duikt in het belang van doorzettingsvermogen, zowel in de sport als in het bedrijfsleven. Kjeld deelt zijn persoonlijke verhalen over hoe hij tegenslagen heeft overwonnen en succes heeft bereikt. Je leert over de onderwerpen die Kjeld kan behandelen tijdens zijn lezingen, zoals het overwinnen van obstakels, het stellen en bereiken van doelen, en de mentaliteit van een kampioen. Kjeld’s expertise in deze gebieden biedt waardevolle inzichten voor elk publiek.

Kjeld Nuis inhuren voor een lezing

Het boeken van Kjeld Nuis voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Deze sectie leidt je door de stappen van het boekingsproces, van de eerste aanvraag tot de afronding van de boeking. We nemen eventuele drempels weg en zorgen voor een naadloze ervaring. Met Quality Bookings profiteer je van onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offertes, uitgebreide ondersteuning en tevredenheidsgarantie. Ontdek hoe eenvoudig het is om Kjeld Nuis te boeken voor jouw volgende evenement.

Biografie van Kjeld Nuis

Kjeld Nuis, een naam die synoniem staat voor snelheid, kracht en vastberadenheid in de schaatswereld, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd die jonge atleten inspireert en sportliefhebbers over de hele wereld boeit. Zijn reis begon bij de IJVL, waarna hij al snel deel uitmaakte van de gewestelijke selectie van Zuid-Holland en vervolgens doorstroomde naar Jong Oranje in het seizoen 2008/2009. Zijn passie en talent leidden hem naar het team van coach Jac Orie, waar hij vanaf seizoen 2009/2010 deel van uitmaakte, waarmee hij onder namen als Lotto-Jumbo, BrandLoyalty en Control schaatste. In 2020 maakte hij een strategische overstap naar Team Reggeborgh onder leiding van coach Gerard van Velde.

Nuis’ opmars naar de top begon met een bronzen medaille op de 1500 meter tijdens de wereldbekerfinale van 2010 in Heerenveen, zijn eerste grote succes. Hoewel hij geplaagd werd door blessures, zoals een buikspierblessure voor de NK Afstanden 2011, toonde Nuis veerkracht door zich te kwalificeren voor het WK Sprint, waar hij een respectabele vijfde plaats behaalde. Bij het WK Afstanden datzelfde jaar verraste hij met een zilveren medaille op de 1000 meter, net achter de legendarische Shani Davis.

Het seizoen 2011/2012 markeerde een periode van consistent succes voor Nuis. Hij behaalde talrijke podiumplaatsen op de 1000 en 1500 meter tijdens wereldbekerwedstrijden. Zijn constante presteren leverde hem de allereerste Grand World Cup op en een tweede en derde plaats in de eindklassementen van de World Cup voor respectievelijk de 1500 en 1000 meter. Zijn succes werd voortgezet met het behalen van de zilveren medaille op de WK Afstanden in Heerenveen.

In het seizoen 2012/2013 veroverde Nuis voor het eerst nationale titels op de 1000 en 1500 meter, en won hij het eindklassement van de wereldbeker op de 1000 meter. Desondanks miste hij kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2014, wat hem extra motiveerde voor toekomstige successen.

Nuis’ doorzettingsvermogen werd beloond in het seizoen 2014/2015, toen hij voor de derde keer op rij de Nederlandse titel op de 1000 meter won en brons behaalde op het WK Afstanden in Thialf. Het daaropvolgende seizoen bleef hij domineren op de 1000 meter en behaalde hij zilver op de WK Sprint en WK Afstanden.

Zijn onvergetelijke moment kwam in 2017, toen hij zilver won op het Europees Kampioenschap Sprint. Dit was slechts het begin, want in Pyeongchang veroverde hij goud op zowel de 1000 meter als de 1500 meter. Een jaar later herhaalde hij dit op de Olympische Spelen, een droom die werkelijkheid werd.

Naast zijn sportieve prestaties werd Nuis in 2018 bekroond tot Nederlands Sportman van het Jaar. Hij bleef records breken, zoals in maart 2019 toen hij twee wereldrecords verbeterde op de Utah Olympic Oval in Salt Lake City.

Zijn veelzijdigheid reikt verder dan de schaatsbaan. In 2022 werd hij vlaggendrager tijdens de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen en vestigde hij een nieuw wereldrecord als snelste schaatser op natuurijs in Noorwegen, met een snelheid van 103 km/u.

Ook buiten de sportarena laat Nuis van zich horen, zoals in zijn deelname aan het televisieprogramma Het Jachtseizoen van StukTV op SBS6, waarin hij samen met Ireen Wust te zien was. Kjeld Nuis is niet alleen een uitzonderlijk schaatser, maar ook een veelzijdige persoonlijkheid wiens verhaal van vastberadenheid en succes blijft inspireren.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Kjeld Nuis
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Kjeld Nuis

Artikelen over Kjeld Nuis

Meer informatie & boekingen

Kjeld Nuis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Kjeld Nuis
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers