20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Wiebe Wakker

Wiebe Wakker als spreker boeken

Wiebe Wakker is een naam die synoniem staat voor avontuur, duurzaamheid en een ongeëvenaarde passie voor het milieu. Bekend van zijn historische reis van Nederland naar Australië in een elektrische auto, heeft Wiebe zich ontpopt als een inspirerende figuur in de wereld van duurzaam reizen en milieubewustzijn. Met zijn unieke verhaal en ervaringen is Wiebe Wakker de ideale spreker voor uw evenement als u op zoek bent naar iemand die niet alleen inspireert, maar ook praktische inzichten biedt in hoe we duurzamer kunnen leven en reizen.

Wiebe Wakker

Avonturier & duurzaamheid

Wiebe Wakker spreekt tijdens congressen en seminars over de uitdagingen en mogelijkheden van duurzaam reizen. Zijn verhaal is uniek omdat hij de eerste persoon is die in een elektrische auto een reis van meer dan 95.000 kilometer overbrugde, door 33 landen, zonder een vaste route of geld, vertrouwend op de steun en gastvrijheid van mensen over de hele wereld. Deze avontuurlijke tocht onderstreept zijn boodschap over de kracht van gemeenschap, duurzaamheid en innovatie. Wiebe Wakker weet zijn publiek te boeien met verhalen over hoe kleine duurzame keuzes een grote impact kunnen hebben en inspireert tot actie.

Wiebe Wakker als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter blinkt Wiebe uit in het samenbrengen van thema’s als duurzaamheid, avontuur en technologie. Zijn expertise en ervaringen stellen hem in staat om diepgaande gesprekken te leiden en sprekers en publiek met elkaar te verbinden rond het thema duurzaamheid. Hij gebruikt zijn ervaringen en inzichten om discussies te verdiepen, kritische vragen te stellen en de essentie van elk gesprek naar boven te halen, altijd met een focus op praktische oplossingen en innovatieve ideeën voor een duurzamere toekomst.

Over duurzaam reizen

Duurzaam reizen is een onderwerp dat steeds relevanter wordt in onze wereld. Het gaat niet alleen om het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk tijdens het reizen, maar ook om het bewustzijn en de verantwoordelijkheid die we dragen voor onze planeet. Wiebe Wakker, met zijn ongekende reiservaring, biedt inzichten in hoe we duurzamer kunnen reizen, van dagelijkse keuzes in ons vervoer tot aan de impact van toerisme op lokale gemeenschappen en het milieu. Zijn lezingen bieden praktische tips en motiveren luisteraars om actie te ondernemen en bewuster te reizen.

Wiebe Wakker inhuren voor een lezing

Het boeken van Wiebe Wakker voor een lezing is een eenvoudig proces, bedoeld om elke mogelijke drempel weg te nemen. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het eerste contact tot na de afronding van het evenement. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte binnen 24 uur en uitgebreide support, zorgen we ervoor dat uw ervaring met Wiebe Wakker soepel en onvergetelijk wordt. Kies voor Wiebe Wakker en breng de boodschap van duurzaamheid op een inspirerende wijze naar uw evenement.

Biografie van Wiebe Wakker

Wiebe Wakker’s reis begon in Nederland, met een droom en een missie: de mogelijkheden van duurzaam reizen verkennen en aantonen dat duurzaamheid niet alleen noodzakelijk, maar ook haalbaar is. Met zijn project “Plug Me In“, vertrok hij in zijn elektrische auto zonder een cent op zak, afhankelijk van de gastvrijheid en steun van mensen over de hele wereld. Deze reis zou hem door Europa, het Midden-Oosten, India, Zuidoost-Azië en uiteindelijk naar Australië leiden, waar hij meer dan drie jaar later aankwam.

Gedurende zijn reis documenteerde Wiebe de mensen die hij ontmoette, de culturen die hij ervoer en de lessen over duurzaamheid die hij leerde. Zijn avontuur toonde de kracht van menselijke connectie en hoe een gedeeld doel, zoals het behoud van onze planeet, mensen samen kan brengen. Wiebe’s reis werd niet alleen een persoonlijke transformatie maar ook een wereldwijd platform om bewustzijn te creëren over duurzaam leven en reizen.

Naast zijn beroemde reis is Wiebe actief betrokken bij diverse duurzaamheidsprojecten en initiatieven. Hij spreekt regelmatig op scholen, bedrijven en conferenties over de hele wereld, deelt zijn ervaringen en inzichten, en inspireert anderen om duurzame keuzes te maken. Wiebe Wakker is meer dan alleen een avonturier; hij is een veranderaar, iemand die laat zien dat grote veranderingen beginnen met kleine stappen en dat iedereen een rol kan spelen in het creëren van een duurzamere wereld.

Door Wiebe Wakker te boeken voor uw evenement, kiest u voor een inspirerende spreker die niet alleen verhalen deelt, maar ook concrete acties voorstelt om de wereld beter te maken. Met Wiebe Wakker kiest u voor een boeiende, motiverende ervaring die uw publiek zal inspireren en aanzetten tot actie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Wiebe Wakker

Schrijf een review

Video met Wiebe Wakker

Meer informatie & boekingen

Wiebe Wakker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Wiebe Wakker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers