20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Wiebe Wakker - Avonturier & duurzaamheid

Wiebe Wakker Avonturier & duurzaamheid

Wiebe Wakker als spreker boeken

Wil je jouw evenement verrijken met een unieke en inspirerende spreker? Dan is Wiebe Wakker de perfecte keuze. Bekend van zijn historische reis in een elektrische auto van Nederland naar Australië, brengt Wiebe een verhaal vol avontuur, duurzaamheid en doorzettingsvermogen. Op deze pagina ontdek je waarom Wiebe niet alleen een avonturier, maar ook een toonaangevende spreker is op het gebied van duurzaamheid en persoonlijke groei.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
 • Snel contact met Wiebe Wakker
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Wiebe Wakker

Duurzame mobiliteit en avontuur

Duurzame mobiliteit is niet alleen een technische uitdaging, maar ook een bron van inspirerende verhalen. Wiebe Wakker, als expert op dit gebied, vertelt levendig over zijn reis zonder geld in een elektrische auto. Zijn avontuur illustreert hoe samenwerking en innovatie kunnen leiden tot het realiseren van schijnbaar onmogelijke doelen. Wiebe deelt zijn ervaringen en de lessen die hij onderweg leerde over duurzaamheid, milieubewustzijn en de kracht van de gemeenschap.

Wiebe Wakker inhuren voor een lezing

Het boeken van Wiebe Wakker voor jouw evenement is eenvoudig en transparant, dankzij Quality Bookings’ all-inclusive tarieven en uitgebreide support. Ons team helpt je met elke stap, van het aanvragen van een offerte tot aan de dag van de lezing. Met onze 20 jaar expertise en tevredenheidsgarantie zorgen we ervoor dat het boekingsproces soepel verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Biografie van Wiebe Wakker

Wiebe Wakker’s reis begon als een afstudeerproject aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, maar groeide uit tot een wereldrecordbrekend avontuur. Met zijn elektrische auto, de Blue Bandit, reisde hij zonder geld van Nederland naar Australië. Deze reis van meer dan drie jaar, die begon op 15 maart 2016, was niet alleen een fysieke reis, maar ook een reis van persoonlijke groei en ontwikkeling.

+ lees meer

Zonder financiële middelen en puur afhankelijk van de goedheid van vreemden, reisde Wiebe door 33 landen en legde meer dan 95.000 kilometer af. Zijn avontuur, vol uitdagingen en onverwachte wendingen, bewijst dat doorzettingsvermogen en een sterke wil essentieel zijn voor het bereiken van ambitieuze doelen. Onderweg ontmoette hij talloze mensen die hem hielpen met eten, onderdak en het opladen van zijn auto.

Sinds zijn terugkeer in Nederland heeft Wiebe zijn ervaringen omgezet in inspirerende lezingen. Hij spreekt niet alleen over de technische aspecten van duurzame mobiliteit, maar ook over de bredere implicaties van duurzaam leven en werken. Zijn verhalen zijn doorspekt met humor, waardoor hij het publiek een uur lang geboeid houdt.

Als spreker haakt Wiebe in op thema’s als samenwerking, duurzaamheid en doorzettingsvermogen. Hij deelt niet alleen zijn persoonlijke transformatie van een opportunist naar iemand met een duurzame mindset, maar inspireert ook anderen om hun dromen na te jagen en hun steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Wiebe Wakker is meer dan een spreker; hij is een symbool van avontuur, veerkracht en de kracht van een duurzame mindset. Door hem te boeken voor jouw evenement, haal je niet alleen een inspirerend verhaal in huis, maar ook een levend voorbeeld van hoe één persoon een verschil kan maken in de wereld.

Meer informatie & boekingen

Wiebe Wakker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Wiebe Wakker
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers